deriyi soyan kimyasal bir ilaç diyebiliriz.TCA ne?
Acilen cildiyeye gözükmelisnArkadaşlar merhaba,
Bir aptallık yaptım. Bu forumda araştırdığım TCA uygulamasını uyguladım. Hatam %15-%20 gibi bir oran değil daha çok etki etsin saçmalığı ile %25 TCA uyguladım. Bugün ikinci gün. Soyulma oldu çenemde biraz ama alt deri de koyu renk. Sanırım tamamen yaktım deriyi ve iz kalacak(((( Ben ne yapacağım. Konuyu bir derdim var'a açtım çünkü derdim gerçekten şu an çok büyük ve cilt bakımı topicinde fazla ilgilenen olacağını düşünmedim.
Hepinize sevgiler....
Bence bir cildiyeye gorunun.
Internetten baktim daha dusuk dozlarla baslanmasi gerekiyormus.
Ahh kıyamam umarım çok derine nüfus etmemiştir. Kesinlikle iyi bir doktora gitmelisin.
Nerde yaşıyorsunuz. Araştırın doktorları hemen, havalar ısınmaya başladı. Geçmiş olsun
Tekrar buradan fikir alma hatasını yapma, hemen bir dermatologa git.
o ne bilmiyorum ama çok fena yapmışsın kendini
acilen bir doktora görün derim.
Önceki hali nasıldı. Var mı fotoçok üzüldüm
deriyi soyan kimyasal bir ilaç diyebiliriz.
dermotolağa vakit kaybetmeden.sıkma canını geçer.lazer ilaç muhakkak çözümü olur ama lütfen kendi başına iş yapma.bende buradan batıklar için ponza taşı ile ovmuştum bacaklarımı epey leke ile dolaştım ama geçti şimdi şükür.seninde geçer merak etme
Hafif kararmaların ve sivilce lekelerin varmış.. ah güzelim keşke yapmasaydın, biraz araştırsaydın.
Olan olmuş yapacak birşey yok, doktora gidecekmisin?
Acilen cildiyeye gözükmelisn
Ozaman estetik cerrahı canım yeğenimin yüzü yandı götürdük bi krem verdi dikiş izini bile kaybediyomuş hiç iz kalmadı şükürDün gittim. Krem verip gönderdi. Sanki bu görüntüyü çok da önemsemedi gibi geldi. Doktora da güvenemiyorum. Kimyasal peeling yapan bir merkeze mi gitsem bir de onlar mı baksa?
Dün gittim hemen doktora. Doktor Kocaeli/Gebze'de en iyilerdenmiş. Hiç yakından bakmadı, oturduğu yerden şöyle bir baktı hı hı dedi dinledi sonra 2 krem yazdı yolladı. Özel hastane idi ama bana ilgisiz gibi geldi. İz kalmaz dimi dedim kalmaz dedi ama rengim gittikçe koyulaşıyor. Fena tırsmaya başladım( Hepinize çookk teşekkür ederim.
buı tarz küçük sorunlar için ki sorunun gerçekten küçükmüş,basit krem kullanıyorum ben.Sivilcenin üstüne sürüyorum geçiyor 2 günde.Geçmiş olsun,havalar ısınmadan düzelir inşallah.
Ozaman estetik cerrahı canım yeğenimin yüzü yandı götürdük bi krem verdi dikiş izini bile kaybediyomuş hiç iz kalmadı şükür
Zaten bu tür yanıklar, iyice koyulaşıyor iyileşirken.. doktorlar zaten bir garip, ben bıktım onlardan...
buı tarz küçük sorunlar için ki sorunun gerçekten küçükmüş,basit krem kullanıyorum ben.Sivilcenin üstüne sürüyorum geçiyor 2 günde.Geçmiş olsun,havalar ısınmadan düzelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?