- 29 Mayıs 2021
- 3.400
- 14.382
- 158
Cinsellik bu soruların içinde olmamalı. Ki yeni tanıdığın güvenmediğin birine anlatmamalisin bu kadar özel birşeyi.Hani ilişkilerin flört aşamasında geçmiş sorulur ya en son ilişkinden neden ayrıldın ne kadar sürdü en uzun ilişkin ne kadarı vs geçmişe dair hiçbirşey sormadı bende sormadım
Yok cinsellik olarak demedim. Normal karşındaki insanın eski ilişkisini merak edersin ya hani o şekilde hiç sormadıCinsellik bu soruların içinde olmamalı. Ki yeni tanıdığın güvenmediğin birine anlatmamalisin bu kadar özel birşeyi.
Bunu sormadıysa bekaret konuşması da geçmez aranızda. Biz de eşimle ne eski ilişkilerden konuştuk ne de bekaretten.Hani ilişkilerin flört aşamasında geçmiş sorulur ya en son ilişkinden neden ayrıldın ne kadar sürdü en uzun ilişkin ne kadarı vs geçmişe dair hiçbirşey sormadı bende sormadım
Siz kimin ne hak ettiği ile ilgilenmeyin, bu da kişisel bir yerde. Siz "Ben ne hak ediyorum? " a odaklanın.Ya aslında bu erkeklerin hiçbiri dürüstlüğü haketmiyor tatil düşüncesi olduğuna göre buna açık biri mi ? Şuan kabul etse evlensek bile bir gün beni bu konudan vurmayacağına hiç emin olamam. Acaba bakireyim yalanını mı söylesem
Normal değil, adam haddini bilen biriymiş. Sormamış. Ayrıca sevgilisi ile tatile giden biri cinselliğe karşı değildir. Bunu akıl etmiş olması gerekir. Bu bir hata değil Allah aşkına 24 yaşındayım hiç böyle hissetmedim. Ayrıca şu an ki sevgilim biliyor, gayet ciddi gözle bakıyor bana. Biliyor derken yani olmadığımı anlamıştır büyük ihtimal. Şükür ki sormadıHani ilişkilerin flört aşamasında geçmiş sorulur ya en son ilişkinden neden ayrıldın ne kadar sürdü en uzun ilişkin ne kadarı vs geçmişe dair hiçbirşey sormadı bende sormadım
Ee birlikte olmadınız miNormal değil, adam haddini bilen biriymiş. Sormamış. Ayrıca sevgilisi ile tatile giden biri cinselliğe karşı değildir. Bunu akıl etmiş olması gerekir. Bu bir hata değil Allah aşkına 24 yaşındayım hiç böyle hissetmedim. Ayrıca şu an ki sevgilim biliyor, gayet ciddi gözle bakıyor bana. Biliyor derken yani olmadığımı anlamıştır büyük ihtimal. Şükür ki sormadı
Kendimden örnek vereceğim, ben bakire evlendim. bundan birkaç sene önce tanıştığım biri 3. görüşmede bekarete çok önem verdiğini bu yüzden bakire olup olmadığımı sormuştu. Bu benim nezdimde asla kabul edilebilir bir soru olmadığı için adamı direkt çıkarmıştım hayatımdan bakire olduğum halde. Kısacası kimseye bekaret borcumuz yok, "bana kalırsa" bu tarz şeylere takıntılı insanlarla da pek sağlıklı ilişkiler kurulamaz. O kişi dışında hayatıma giren hiç kimse benim bakireliğimi sorgulamadı. Ben de hiçbir adamın bakirliğini bugüne kadar sormadım, beni ilgilendirmez. Eşim de sormadı, vakti geldiğinde öğrenmiş oldu. Kendisi de şunu söyledi olmasaydım da onun için hiçbir şey değişmeyecekmiş çünkü kendisi geçmişte birliktelik yaşamış.Merhaba kızlar burayı yaklaşık 5 yıldır giriş yapmıyordum özlemişim
Gelelim konumuza hayatta yapmam dediğim herşeyi yapmış biri olarak bugün bunları buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi gerçi pişman değilim ama bu devire çok uzağım aynı şeyleri yaşamış insanların düşüncelerini merak ediyorum
Evet ilk cinsellik deneyeyimimi bu yıl yaşadım 28 yaşındayım yaşadağım sevgilime aşırı aşıktım ki evlenmeden ilişkiye de çok karşıydım ama yaptım. Ama karşımdaki pislik buna zerre önem vermeyen biriydi ki aldattı beni. O travmaya hiç girmicem. Şimdi yeni bi ilişkim var bakireliğe önem veriyor mu hiç bir fikir sahibi değilim. Birkaç ay sonra birlikte tatile gidicez bakire olmadığımı öğrenirse benimle evlilik düşünmez mi kafama takıyorum biliyorum cahilce bir düşünce ama fikrinize ihtiyacım var bunlara açık bir ailede büyümedim
He ya bdv de kaynana, koca konuları hepsi bakire değildi evlenirken, öküz kocaları zaten bekarete takmayacak kadar açık görüşlü, chill adamlar, bekarete takmıyor ama anasının evini temizlemedi, maaş kartını vermedi diye canına okuyor, yazın istediği tatili yaptırmayıp anasının köyüne konserve yapmaya götürüyor, babasının tarlasında çay fındık toplatıyorlar, siyasi ve dünya görüşüne kadar karışıyor, verdiği oyu bile foto çektirtiyorlar. Bi tek bekarete takmamışlar maşallah inşallah. Bi tanesi eşinin otel kaydı var mı diye gbtden baktığını anlattı, böyle ne kadar çok vardır düşünsenize bi. Kendi polis olmayan da arkadaşına falan baktırıyor. Bi parmak zarın peşine düşenler hep zaten gül gibi adamlar olur, kendileri bişeycik yapmadan bekler eşini. Erkekleri ne sanıyorsunuz? Yapmayan bulamadığından yapamıyor, çok azı belki dini hassasiyet güdüyor.Maalesef bakireliği kaybederek sevdiğin seveceğin bir sürü erkeği kaybettin artık. Bir anlık zevk bir hayata maloldu. Ben burada bakire olmadan evlenenlerin mutlu olduğuna da inanmıyorum.
kafanıza niye takıyorsunuz ya sanki hapiste mi yattınız birini aldattınız mı onun tepkisi değil sizin fikriniz önemli.Ne olursa olsun sizi her şeyinizle sevecek insana ihtiyacınız var bacak aranız yüzünden karalar bağlayan biriyle ne kadar mutlu olabilirsiniz ki.Gerçeği söyleyin veya söylemeyin diyemem yayma durumları olabilir çünkü ama konuşma esnasında fikrini az çok öğrenebilirsiniz bence.Evlilik istiyor abisine annesine anlattı ben henüz kimseyle paylaşmadım. Laylaylom takılıyor gibi durmuyor diğer Abaza erkekler gibi davranmıyor cinsellik muhabbeti yapmadı hiç foto at diyen sapıklar gibi yaklaşmadı belki benim duruşumla da alakalı işte beni bakire zannediyor da olabilir o yüzden kafama takıyorum.
Bu kadar sorun ediyorsan gerken operasyonu yaptır. Hiçbir erkeğe bu konuda dürüst olmaya gerek olduğunu düşünmüyorumMerhaba kızlar burayı yaklaşık 5 yıldır giriş yapmıyordum özlemişim
Gelelim konumuza hayatta yapmam dediğim herşeyi yapmış biri olarak bugün bunları buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi gerçi pişman değilim ama bu devire çok uzağım aynı şeyleri yaşamış insanların düşüncelerini merak ediyorum
Evet ilk cinsellik deneyeyimimi bu yıl yaşadım 28 yaşındayım yaşadağım sevgilime aşırı aşıktım ki evlenmeden ilişkiye de çok karşıydım ama yaptım. Ama karşımdaki pislik buna zerre önem vermeyen biriydi ki aldattı beni. O travmaya hiç girmicem. Şimdi yeni bi ilişkim var bakireliğe önem veriyor mu hiç bir fikir sahibi değilim. Birkaç ay sonra birlikte tatile gidicez bakire olmadığımı öğrenirse benimle evlilik düşünmez mi kafama takıyorum biliyorum cahilce bir düşünce ama fikrinize ihtiyacım var bunlara açık bir ailede büyümedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?