+Kimseye b*karet borcun yokki? Diyelim b*kir değil onunla evlilik düşünmez misin? Onunda bunu yapmasına izin verme. Sen kendini ezersen herkes ezer başını dik tut. Kötü birşey yapmadın. Eskiden dürüst olunması gerektiğini savunurdum ama çevremde şahit olduğum söylemler bazı konularda yalanın mübah olduğuna inandırdı. Yinede siz bilirsiniz ama karşında seni yargılayacak yaşamını etkileyecek bir kişi varsa söylemek zorunda hissetme.(tanıdığım bir kişi söyledi ş*refsiz sevdiği halde bütün mahalleye yaymıştı çok psikolojik sıkıntı çekti kız. Bazen erkekler bu derece dürüstlüğü hak etmiyor)
İşte bu bir zihniyet meselesi. Ben böyle bir medeniyetsiz ayıyla evleneceğime yol yakınken ayrılırım.Kimseye b*karet borcun yokki? Diyelim b*kir değil onunla evlilik düşünmez misin? Onunda bunu yapmasına izin verme. Sen kendini ezersen herkes ezer başını dik tut. Kötü birşey yapmadın. Eskiden dürüst olunması gerektiğini savunurdum ama çevremde şahit olduğum söylemler bazı konularda yalanın mübah olduğuna inandırdı. Yinede siz bilirsiniz ama karşında seni yargılayacak yaşamını etkileyecek bir kişi varsa söylemek zorunda hissetme.(tanıdığım bir kişi söyledi ş*refsiz sevdiği halde bütün mahalleye yaymıştı çok psikolojik sıkıntı çekti kız. Bazen erkekler bu derece dürüstlüğü hak etmiyor)
Kesinlikle katılıyorum, zaten azalıp bitmeleri için biz kadınlar tarafından tercih edilmemeleri lazım ama işte kendisini çok iyi saklayanda varİşte bu bir zihniyet meselesi. Ben böyle bir medeniyetsiz ayıyla evleneceğime yol yakınken ayrılırım.
Yakan dolanla bu tarz adamla evli olmak hatadır
Seninle tatile gelecek kadar açık görüşlü biri olduguna göre ondan önce de başkasıyla birlikte olduğunu dusunebilir ha bağırır cagirirsa sen de bakir misin diye sor.Merhaba kızlar burayı yaklaşık 5 yıldır giriş yapmıyordum özlemişim
Gelelim konumuza hayatta yapmam dediğim herşeyi yapmış biri olarak bugün bunları buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi gerçi pişman değilim ama bu devire çok uzağım aynı şeyleri yaşamış insanların düşüncelerini merak ediyorum
Evet ilk cinsellik deneyeyimimi bu yıl yaşadım 28 yaşındayım yaşadağım sevgilime aşırı aşıktım ki evlenmeden ilişkiye de çok karşıydım ama yaptım. Ama karşımdaki pislik buna zerre önem vermeyen biriydi ki aldattı beni. O travmaya hiç girmicem. Şimdi yeni bi ilişkim var bakireliğe önem veriyor mu hiç bir fikir sahibi değilim. Birkaç ay sonra birlikte tatile gidicez bakire olmadığımı öğrenirse benimle evlilik düşünmez mi kafama takıyorum biliyorum cahilce bir düşünce ama fikrinize ihtiyacım var bunlara açık bir ailede büyümedim
Seninle tatile gelecek kadar açık görüşlü biri olduguna göre ondan önce de başkasıyla birlikte olduğunu dusunebilir ha bağırır cagirirsa sen de bakir misin diye
Talebi olursa anlatın ama sizi bunun için kullanabilir de önce karakterinden emin olun sonra anlatın.Uzak mesafe ilişkisi, buraya geldiğinde bir kere ağız ucuyla keşke birlikte uyuyabilseydik demişti. Ama ben ilişki yeni diye sıcak bakmadım. Şimdi ben İstanbul gidicem 2 gün birlikte kalıcaz. Aslında bana kalırsa yine erken ama biran önce düşüncesini de öğrenmek istiyorum
Talebi olursa anlatın ama sizi bunun için kullanabilir de önce karakterinden emin olun sonra anlatın
Saklamana gerek yok. Açık açık söyle kafanda da soru işaretleri kalmamış olur. En azından bana karşı dürüst der. Adamdan eminsen ama güven vermeyen gönül eğlendiren tiplerdense deme biraz bekle onun zamanınada sen karar verirsin hislerinle ...Merhaba kızlar burayı yaklaşık 5 yıldır giriş yapmıyordum özlemişim
Gelelim konumuza hayatta yapmam dediğim herşeyi yapmış biri olarak bugün bunları buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi gerçi pişman değilim ama bu devire çok uzağım aynı şeyleri yaşamış insanların düşüncelerini merak ediyorum
Evet ilk cinsellik deneyeyimimi bu yıl yaşadım 28 yaşındayım yaşadağım sevgilime aşırı aşıktım ki evlenmeden ilişkiye de çok karşıydım ama yaptım. Ama karşımdaki pislik buna zerre önem vermeyen biriydi ki aldattı beni. O travmaya hiç girmicem. Şimdi yeni bi ilişkim var bakireliğe önem veriyor mu hiç bir fikir sahibi değilim. Birkaç ay sonra birlikte tatile gidicez bakire olmadığımı öğrenirse benimle evlilik düşünmez mi kafama takıyorum biliyorum cahilce bir düşünce ama fikrinize ihtiyacım var bunlara açık bir ailede büyümedim
gecmisinizi kimseye aciklamak zorunda degilsiniz. fakat evlilik beklentiniz varsa dusuncelerini ogrenmeye calisin. eger bu konuda keskin dusunce tarzi varsa uzaklasin ama yine de kendinizi aciklamayin. ayrica kendisi de gecmiste beraberlik yasadi nerd3n bilebilirsin kiMerhaba kızlar burayı yaklaşık 5 yıldır giriş yapmıyordum özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?