Tbuse'nin Diyet Günlüğü

Hmm degısık nır dıyet :) bu arada ben kılomu net bır şekılde belırleyemıyorum çünkü tartı bı fazla bı eksık gosterıyor,bu konu da ne yapmalıyım?bırde hulohop aldım fırsat buldukça saymadan cevırıyorum :) bılgısayarımın ınternetın de problem olduğu ıcın ı pad'den yazıyorum bıraz karışık oldu kusura bakmayın :)

canım senin tartın dijital değilmi tartın düz yerde olsun birde ben sabah kalkınca tartılırım öyle dene birde sen nasıl diyet yapıyorsun diyetisyene gidiyormusun ben bu ay deneyeceğim eğer vermezsem önümüzdeki ay başlayacağım diyetisyene

Benım tartım dıjıtal ama bılmıyorum bakalım bır de öyle denenmeli :) ben dıyetısyene gıtmıyorum bu hafta başlayacağım dıyete Ayça Kaya'nın ayda 8kılo dıyetıne :) ıstıyorsan aynı anda başlayıp aynı gün tartılabılırız.ek olarak spor yapacakmıyız?

Ayça Kaya'nın ayda 8kılo dıyeti nasıl olabilir pazartesi başlayalım benim evde yürüyüş bandı var 45 dakika binmeyi düşünüyorum 15 dakikada bisiklete binsem günde bir saat iyimi sence daha fazlası zor kızım çok vaktimi alıyor
sen spor yapacak mısın

Valla cok güzel olur.o diyeti yapalim.bence 1 saat iyi spor için,bende strec sarıp 1saate yakın yürümek istiyorum ayrıca evde hulohop cevırıyorum güzel oluyor :) Bunları haftanın 5gunu duzenlı yapsam yeter bana :) sende haftanın belli günlerini ayırırsın spora :) emzirmiyorsun değil mı ?

Bende tayt gibi bir şey almıştım onu giyip yürüyüş bandına binerim bende beş gün yapsam yeter spor. Emziriyorum hala onun için de ben dediğim diyeti yapayım dedim yulaf falan süt yapıyormuş ama altı aylık oldu ek gıdaya geçtik daha çok geceleri emziriyorum arkadaşım destek olalım ben önümüzdeki yaza 65 kilo olarak başlamak istiyorum

Emziren arkadaslara sormak lazım diyeti :) bende her sene zayıflamak ısterım ama tarıh hep tekrar edıyor bı türlü başlayıp devam ettıremedım dıyetlerımı ınsallah bu sefer öyle olmaz dedıgın gıbı destek olalım bırbırımıze bırde hergün krem surelım kı zayıflarken daha fazla çatlamayalım çünkü bende cok çatlak var

ben başlıyorum yarın çok ciddi şekilde inşallah bırakmam bende senin gibi çok başladım çok bıraktım çok diyetisene gittim bu defa kendim başarmalıyım ben evlendiğimde 76 kilo idim o zaman da çok zayıf değilim ama bir sürü mağazaya girip kıyafet bulabiliyordum simdi clw başka zor eşimde sorumlu sen yersen ben de yerim ye derken 92 gördüm şimdide sağlığın için biraz ver onun için benim ilk hedefim yılbaşına kadar yedilere geleyim nisana kadar 65 olurum inşallah

ek gıdaya geçtiğimiz için çok sorun olmaz sanırım çünkü altı aylık oldu zaten benim sütüm çok yetmiyordu mama veriyordum inşallah kesilmez tabi

Ne kremi süreceğiz bende de var çatlaklar kardeşim bir ara nıvea wichy falan amma ne bilim faydası olurmu ki

birlikten güç doğarmış :)

Insallah bu sefer bırakmayız ablacım benım daha yasım 21 ve cocuğum yok,2 senelik evliyim evlendıgım de 70 kiloydum hiç anlamadan bu kadar kilo aldım ve dediğin gibi mağazaya gıdıp kıyafet alabılıyordum sımdı ıse hıc canım alısverıs yapmak ıstemıyor.ben Amerıka'da yaşadığım ıcın burada büyük bedenler baya bı var ama ben onları kendıme yakıstırmadıktan sonra büyük beden kıyafet bulmamın bır anlamı yok.kılo alınca benım ayak numaram da degıstı. Bu arada haftanın 4gunu sabah 8-12 arası çalıştığım ıcın kahvaltımı yapamıyorum ama ısten gelırken 2km yürümüş oluyorum ve evde hulohop cevırıyorum

Kilo aslın da baya bır sıkıntı yaratıyor hem ruhen hem bedenen insanı cok sıkıntıya sokuyor.saglıgımızı etkılemesı,yürürken,merdiven çıkarken nefes nefese kalmamızı söylemıyorum bıle benım en büyük sorunum abur cuburu cok sevıyorum ve yıyorum da,senın sorunun ne pekı?

Eğer emzırmeni etkılemezse veya sütunu azaltmaz ıse bu dıyete başlayalım ınsallah hergün bırbırımıze rapor verirsek belki utanıp bozmayız çatlaklar ıcın ben vaseline kakaolu vücut losyonunu düşünüyorum ama bakalım ne alcam :)

busecim dönmüşsün, hayırlı olsun canım. bebek yok galiba, sağlık olsun. zayıflayıp yaparsın, daha sağlıklı olursunuz ikiniz de. hayırlı olsun canım tekrardan sağlıklı yaşam maceran.

busecim dönmüşsün, hayırlı olsun canım. bebek yok galiba, sağlık olsun. zayıflayıp yaparsın, daha sağlıklı olursunuz ikiniz de. hayırlı olsun canım tekrardan sağlıklı yaşam maceran.

Evet ablacim bebek yok :) cok cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin...

Bu ara cok yemesem de dengesiz besleniyorum.2km civarinda yuruyus yapiyorum ve strec sariyorum gobegime
Sabah 91 aksam 92 kilo oluyorum bi 80'leri gorsemmmmm ((

Tekrar ben geldimmmm,

07.11.2012'den itibaren Ayca Kaya'nin hafta da 3,5 kilo diyetine basliyorummmm.​

Merhabaaaaa, gecen gun cheescake aldim marketten o bitene kadar bi guzel yedim 2-3 gun icin de o 3 gun ve sonrasin da benim istahim bir acildi bir acildi anlatamamm.Neyse en son bugun toparlayabildim kendimi.Bugun uyandim is yoktu 9:30 dan 11:15'e kadar yurudum.Simdi de eve geldim kahvaltimi yaptim

1 dilim ekmek
Yarim domates ve ; peynir

Oglene,aksama ne yerim,kac hulahop ceviririm henuz bilmiyorum

Biraz da gulelim

Son düzenleme:
Oglen yemegim ;
1 buyuk biber dolmasi

Son düzenleme:
Tunaydinlarrrrr

Bugun ki sabah kahvaltim ;

Cok az peynir
1 yumurta
2-3 dilim domates
Yarim dilim ekmek ve 1 cay bardagi sut

Oglen yemegim ;

Mercimek corbasi
2 dilim ekmek,cok cok az balik
Salata

2 saat sonra falan :

Kahve ve 2 biskuvi

Aksama yakin oldugu icin oglen yemegim daha da yememeye calisacagim

Aksam 9:30'da corba ve salata yedimmm
Gun icinde de buskuvi kacamaklarim olduuu :26:

Son düzenleme:
Merhabalarrrr gunlugummm ve okuyan arkadaslarim
Disciye gittigim icin bugun dogru duzgun beslenemedim

Sabah ;

1 yumurta
Yarim portakal suyu
Ve 1 bardak nar suyu

Aksam ;

Pilav ve et biraz fazlaca yedim

Son olarakta kahve sutlu kahve icmeyi dusunuyorummm.
Size gunaydinlarrrr,bana iyi gecelerrrrr

Hepimize mutlu gunlerrrrrrr arkadaslarimmmm bugun diyetim guzel gidiyor masallahhhh

Sabah ;

Cok az peynir
Yarim domates
2 kucuk dilim ekmek

Oglen ;

Buyuk bir kase mercimek corbasi
Tavuk ve yine 2 kucuk dilim ekmek

Ara ;

Sutlu kahve
ve adini bilmedigim gofret
hani cayin yanin da yedigimiz falan :26:

Olsunnnn yavas yavas alisiyorummm guzel beslenmeye birden kesmeyi dusunmuyorum zaten.
Aksam ne yiyecegimi henuz bilmiyorum.Bugun 1 mil bisiklet surdum ama kararsizim hergun 1 mil yuruyus mu yapsam yoksa bisiklet mi sursemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…