Nafaka dışında ki tüm maddeler korkunç gerçekten..
nafaka maddesini tam anlamadım ben de
Örneğin evlilik 1 yıl sürmüşse ,boşanma durumunda nafaka ödemesi de 1 yıl ile sınırlı olacak. 1 yıl sonra nafaka kesilecek.
İran'ı örnek almışlar kadınlarımız uyusun evlenme programlarını takip etsin ancak nerede kadın avukatlat,savcılar,kadın hakları derneği hakkımızı koruyanlar ,savunanlar nereeeeedeeeesinizzzzzz
size sesleniyorum !!!!!!
Bence saçma, kadın çalışmıyor, çocuk var, şiddet görmüş, aldatılmış ama 1 yıllık evli nafaka sadece 1 yıl. Sonra adam çocuğu umarsamasın bile, gitsin başka kadınlardan çocuk yapsın, onlara yedirsin parayı, kadın çocukla parasız kalsın.
Kabul edilir birşey değil bu ya. Zaten nafaka çocuk için güvencedir. Bu hak nasıl alınır sebiden, anlaşılır gibi değil.
Yani hani nafakaya güvenip boşanma, kır dizini otur kocanın dizinde,sineye çek herşeyi.
Bence saçma, kadın çalışmıyor, çocuk var, şiddet görmüş, aldatılmış ama 1 yıllık evli nafaka sadece 1 yıl. Sonra adam çocuğu umarsamasın bile, gitsin başka kadınlardan çocuk yapsın, onlara yedirsin parayı, kadın çocukla parasız kalsın.
Kabul edilir birşey değil bu ya. Zaten nafaka çocuk için güvencedir. Bu hak nasıl alınır sebiden, anlaşılır gibi değil.
Yani hani nafakaya güvenip boşanma, kır dizini otur kocanın dizinde,sineye çek herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?