Tazyikli süt acil yardım

Bol su da tazyiği arttırır dedi bana emzirme danışmanı
İyi de hepimizin sütü tazyikli. Bol su süt yapar. Kötü bir şey değil sütün böyle olması. Bebek alışıyor. Zaten bir süre sonra düzene giriyor. Ne güzel işte sütünüz bol.

İyi de hepimizin sütü tazyikli. Bol su süt yapar. Kötü bir şey değil sütün böyle olması. Bebek alışıyor. Zaten bir süre sonra düzene giriyor. Ne güzel işte sütünüz bol.
Tazyik olunca bebek rahatsız oluyor içmiyor
Yavaş yavaş gelsin istiyor
Yani benimki 2 haftalık henüz tazyikle baş edemiyormuş öyle dedi hemşire

Merhabalar.Damlanın gerçekten faydası oluyor mu acaba ona göre almayı düşünüyorum bende.35 günlük bebeğim var.1 ay sonunda doğum kilosuna zor ulaşınca doktorum mama takviyesi önerdi ama çok vermek istemiyorum.Bebeğim saatlerce memede kalıyor doymuyor onu fark ettim.Sütüm çoğalmıyor bir türlü.Göğsüm hep yumuşak.ne yapacağımı bilmiyorum

Merhabalar. 3 aylık tecrübelerime bakarak konuşuyorum ki bebeğin memede çok uzun süre kalması aç olduğu için değil anneyle temas koku vs istediği için olurmuş. Yumuşak göğüste de süt olurmuş. Benim bu konuyla alakalı açtığım bir başlık var bebeğim meme krizine giriyor diye. Girip okuyabilirsiniz aynı sorunu yaşadım. Doktoruma sorduğumda böyle söylemişti.
Damlaya gelince ben çok faydasını gördüm ama tazyik yaptığı için bıraktım. Benim zaten sütüm olduğu için sanıyorum ki hiperlaktasyon yaptı. 1 - 2 gün kullandığımda hemen etkisini gösterdi bende. Ben öyle yeşillik tahin kuru dut vs sevmediğim için damlayı denedim ve faydasını gördüm arada azaldığını hissedince kullanıyorum

Mama verince uyuyup kalıyor ama bende o yüzden süt yetersiz geliyor doymadığı için uyuyamıyor diye düşündüm.Alıp deneyeceğim son çare inşallah faydası olur.Az geliyor diye kafaya takıp stres oluyorum o da etkiliyor.Kısır döngüye girdim artık.

Stres olayı doğru bu arada tetikleyebilir. Vitamoms smoothie var onu deneyebilirsiniz arada. Malt içecek var aynı şekilde anne çayı rezene içebilirsiniz. Rezene ben içemedim maalesef tadı bayağı ağır geldi bana. e bebekte var hepsi. Bunlar ara alternatifler tabi.

Çok teşekkür ederim bakacağım onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…