Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. 50 tl fiyatimizMerhaba elinize sağlık..
Ilk mesajda sondan iki fotograf önde olan pembeli beyazli cicekli kapi süsünu...pembe yerine mavi uyarlarsak ücreti ne kadar olur?
Tabiki var. İstenilen modeliniz varsa uygulariz bzde olanlari atiyorm size brazdanCevabiniz için tsk ederim. Ikiz erkek bebek icin yapabileceginiz baskamodel kapi susu var mi ogrenmek isterim
Size zahmet olacak ama gonderebilirseniz çok sevinirim, zira cok icime sinen bir sey bulamadim.karar vermek icin faydali olurTabiki var. İstenilen modeliniz varsa uygulariz bzde olanlari atiyorm size brazdan
Açıkcasi cok model yaptk ama ikiz icin hic yapmadk ve tuhafki bütün kapi suslerimiz kız bebek icindi ,Size zahmet olacak ama gonderebilirseniz çok sevinirim, zira cok icime sinen bir sey bulamadim.karar vermek icin faydali olur
Paylaşım içinteşekkür ederim ben yine araştırayim bulunca yazarım size ama ustteki modelde bebek yapmazsak (zira canli figur olmaması tercihimiz) gunes bulut balon guzel cicek vs yapsak kalan alana ne kadar ucreti olur
Merhaba model bulabildiniz miPaylaşım içinteşekkür ederim ben yine araştırayim bulunca yazarım size ama ustteki modelde bebek yapmazsak (zira canli figur olmaması tercihimiz) gunes bulut balon guzel cicek vs yapsak kalan alana ne kadar ucreti olur
kapı süslerinde fiyat nedir?bide ne kadar zamanda elime ulaşır ortalama?Merhaba model bulabildiniz mi
mesela bu ne kadar?
50 tl yapılır. Daha özenlisimesela bu ne kadar?