- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Arkadaşlar öncelikle hala inanamıyorum sanki rüyaymış gibi sürekli sonuca bakıp duruyorum. Bat’ım 15-16 ocaktı. Benim adet öncesi sendromum hep aynıdır göğüslerim şişer kasıklarım ağrır belim ağrır mide bulantım olur. 31-32 günde bir adet olurum. Bu ay yine 1 hafta öncesinden göğüslerim şişti bel ağrım normalden fazla oldu normalde de aşırı idrara çıkan biriyimdir bu sefer sistit olmuşum gibi sürekli çişim varmış gibi hissediyordum hatta öyle olduğumu düşünüyordum. Gelelim kasık ağrılarına... benim sağ ve sol yumurtalığım aynı anda ağrırdı. Bu sefer farklı bir ağrıydı ve yoğunluk sol taraftaydı. Akıntım hiiiç olmadı. 15 ocakta idrar testi yaptım ve negatifti öyle silik filanda yoktu baya negatif. Bir kaç gündür baş dönmem ve mide bulantım vardı (çok hafif) Bugün kan testi yaptırdım ve değerim 141.7 çıktı. Başka topikte yazdım orda çok arkadaş sormuştu o yüzden başlık açtım. İsteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin allah. (Biz yumurtlama zamanını takip etmedik daha sonrasında baktım yumurtlamadan 1 gün önce 2 gün sonraya denk gelmiş en güzel formül rahat olmak) hepimizin sağlıklı bebekleri olsun. Dualarım sizlerle sizlerde benim ve bebeğim için dua edin oldu mu inşallah sağlıklıdır