taze ikiz anneleriiii hadi dertleşelim paylaşalım :)

Aynen cnm cok kiyasliyorum bende ama ne bilim dusunuyorum ayni anda dogdular ayni gelisimi gostermiyollar ama o yuzden cok uzuluyorum
Dedgim.gibi doktor bi gerilik gormuyorsa üzulme sakın canm dün arkadasm bendeydi 4aylik bir ay kucuk bizimkilerden masallah hem tosuncuk hemde ayagini yere nasil basiyo inanamazsin yurucek nerdeyse :) simdi ben o cocukla kendiminkini kiyaslasam aglamam lazim :) ama her cocugun gelisimi farkli birbirinden

Yok cnm sadece kardesine gore biraz gevsek dedi ama erken dogumdan kaynakli olabilir diyo ama gelcektende kiyaslamamk lazim

Merhaba bende 34 haftalik çift yumurta erkeklerime hamileyim. Erken doğum riskiyle hastanede yattim 6 gün. Şimdi çok şükür evimde dinleniyorum doğumu bekliyorum. Fakat hastanede tedavi amaçlı fitil verdiler ve eve gelince sislikler gördüm dr a sordum.hemoroid dedi,ağrısı kanamasi yok görüntü kötü tabi. Proctolog fitilini verdi kullanan var mi ? Görüntü nasıl düzelecek?

Benimkiler tek yumurta. Tek plasenta suları ayrı. İkiz gebelik zaten zor ama tek yumurta olunca riskler daha fazla oluyor. Hamileliğin son 3 ayı yatarak geçirdim. Kanama yaşadığım için erken doğum riskim vardı. Bence risk olmasa bile ikiz hamileler çok dikkat etmeli. Kızlarım 33. Hafta doğdu. 1780 1980 gr. Şimdi 3 aylıklar doktor yaşıtlarını yakaladıklarını söylüyor :) çok şükür. Zorluğu tabi ki var ama çok dikkat edin. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Canim o bendede oldu gecmedi suan 4aylik oldu kizlarim ikindigim zaman cikiyor yine

Bizimkilerde düzeltilmiş 2,5 aylık biri çok güleç sürekli etrafı ile ilgili kafasını kaldırıyor çokta ürkek çıt sesinden irkiliyor,diğeri az güler ,etrafla çok ilgilenmez seslerde aşırı tepki vermez,doktor iki farklı kişi onlar kıyasbyapma dedi

Heralde yanlis yapiyorum cnm o ne yapiyosa digeride onu yapsin beklentisi icerisindeyim ama yanlis ayni zamanda dunya ya gelmis olmalari ayni davranislari sergilemeleri anlamina gelmiyo.

Benimkiler 17 aylık oldular çok şükür ama hem karakter olarak hemde yapabildikleri olarak çok farklılar herkesin farklı bir karakter yapısı olduğu düşünülerek yaklaşmak gerekiyor :) tabi her zaman mümkün olmuyor
Basur maalesef bende de oluştu hala yaşıyorum sorun yok :)

Merhaba benimkiler 5aylık tek bakiyorum gittikce zorlasiyormu kolaylasiyormu merak icindeyim :)

Merhaba benimkiler 5aylık tek bakiyorum gittikce zorlasiyormu kolaylasiyormu merak icindeyim :)
Tatlım bence kolaylaşmıyor ve öyle olacak gibide değil sağlıklı olsunlar gerisi hikaye annelik full mesai anca son nefeste bitiyor.anneannem derdi büyüdükçe dertleride büyür diye çok haklıymış :)

Tatlım bence kolaylaşmıyor ve öyle olacak gibide değil sağlıklı olsunlar gerisi hikaye annelik full mesai anca son nefeste bitiyor.anneannem derdi büyüdükçe dertleride büyür diye çok haklıymış :)
Hep avunuyodum ben kolaylasicak diye motivasyonum yıkıldı şuan :) illa tabi başka zorluklar gidiyo yerine illa yenisi geliyodur.dedigin gibi saglikli olsunlar yeterki

Herhangi fitil yada krem kullandin mi? Görüntü olarak rahatsızlık verici ağrısı kanamasi fln yok. O görüntü nasıl geçecek acaba?

Ben korkudan dra gitmedim çok bir sıkıntı yok şimdilik hiç bişey kullanmadım geçme ihtimali var mı onu bile bilmiyorum
Kolaylaşan yanları da var büyüdükçe zorlaşan yanları da var mesela artık yemek yiyebiliyorlar ayrıca onlar için bişeyler hazırlamama gerek yok oyun oynayabiliyorlar vs vs ama tehlikeli zamanları her an Kaza yaralanma olabiliyor gibi

Merhaba ikiz anneleleri, tecrübelerinize ihtiyacım var
19 haftalik ikiz hamileyim. Sağ böbreğimde 28 mm genişleme çıktı. Ürolog stent takmak istiyor bense erken doğum riskinden korkuyorum. Idrar tahlilin temiz, idrar kültürüm daha çıkmadı.
Sizlerden böyle sorun yaşayan oldu mu

raporda grade olarak ne yazıyor cnm ?
grade 2-3 le stent takmadan hamileliğimi tamamladım çok şükür . soluna yat sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…