- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
- Konu Sahibi derindeniz1988
-
Saol cnm Allah seninde yardimcin olsun InsaAllahsizin endişe edicek bir durumunuz yok bence kaldı ki doktorlar bana bile endişe etme diyorlar.Seninkiler daha çok küçük.Allah yardımcımzı olsun
Dedgim.gibi doktor bi gerilik gormuyorsa üzulme sakın canm dün arkadasm bendeydi 4aylik bir ay kucuk bizimkilerden masallah hem tosuncuk hemde ayagini yere nasil basiyo inanamazsin yurucek nerdeyse :) simdi ben o cocukla kendiminkini kiyaslasam aglamam lazim :) ama her cocugun gelisimi farkli birbirindenAynen cnm cok kiyasliyorum bende ama ne bilim dusunuyorum ayni anda dogdular ayni gelisimi gostermiyollar ama o yuzden cok uzuluyorum
Yok cnm sadece kardesine gore biraz gevsek dedi ama erken dogumdan kaynakli olabilir diyo ama gelcektende kiyaslamamk lazimDedgim.gibi doktor bi gerilik gormuyorsa üzulme sakın canm dün arkadasm bendeydi 4aylik bir ay kucuk bizimkilerden masallah hem tosuncuk hemde ayagini yere nasil basiyo inanamazsin yurucek nerdeyse :) simdi ben o cocukla kendiminkini kiyaslasam aglamam lazim :) ama her cocugun gelisimi farkli birbirinden
arkadaşlar merhaba herkese , 2 aylık tek yumurta ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle zorlu süreçlerden geçerek hamile kaldım
ne zormuş ikiz annesi olmak
Allah bağışlasın saglik versin ama çok zormuş
hadi konuşalım paylaşalım bilgilerimizi ne dersiniz güzel anneler :)
uyku düzenimiz ne zaman düzene girer ?
gece kaç saatte bir uyanıyor fındıklar ?
kolaylaştırıcı önerileriniz var mi .bez mama önerileriniz neler ?
. hadi kızlar buyurun :)
Merhaba arkadaşlar, 14 aylık bir oğlum var 2 hafta önce sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim, bugün 6+4 te kalp atışı için doktora gittik, tek kese 2 bebek gördük, ikisininde kalp atışı var çok şükür. Ama netten okuduğum şeyler beni korkuttu, aynı kese içinde biraz problemli oluyormuş. Benimle aynı durumu yaşayıp sağlıkla Doğum yapan var mı?
Canim o bendede oldu gecmedi suan 4aylik oldu kizlarim ikindigim zaman cikiyor yineMerhaba bende 34 haftalik çift yumurta erkeklerime hamileyim. Erken doğum riskiyle hastanede yattim 6 gün. Şimdi çok şükür evimde dinleniyorum doğumu bekliyorum. Fakat hastanede tedavi amaçlı fitil verdiler ve eve gelince sislikler gördüm dr a sordum.hemoroid dedi,ağrısı kanamasi yok görüntü kötü tabi. Proctolog fitilini verdi kullanan var mi ? Görüntü nasıl düzelecek?
Bizimkilerde düzeltilmiş 2,5 aylık biri çok güleç sürekli etrafı ile ilgili kafasını kaldırıyor çokta ürkek çıt sesinden irkiliyor,diğeri az güler ,etrafla çok ilgilenmez seslerde aşırı tepki vermez,doktor iki farklı kişi onlar kıyasbyapma dediKizlar merabalar herkese Beni taniyalanlar vardir belki aranizda 35 haftalik premeture ikiz kizlarim var 30 agusts dunya ya geldir 4 aylik olcaklar ama duzeltilmis 3 ayliklar asil sormak istedigim su kizlarimdan biri cok hareketli cok sicak kanli kahkalar attip kendi kendine kafasini kaldirmaya calissiyo yan donuyo ama digeride tam tersi cok agliyo cok sinirli bizle cani istemediginde temas kurmuyo onun gibi kafasi kendi basina kaldiramiyo gulmuyo pek fazla sizlerinde ikizleri arasinda fark varmi?
Birsey kullanmadim canim ben dogumdan bir sure sonra farkettim doktorada daha gitmedim kizlar toplasin biraz daha gitmeyi dusunuyorumBisey kullandin mi fitil yada krem? Bole yaşanmaz ki. Dr doğumdan snr geçer dedi ama baksana geçmemiş
Heralde yanlis yapiyorum cnm o ne yapiyosa digeride onu yapsin beklentisi icerisindeyim ama yanlis ayni zamanda dunya ya gelmis olmalari ayni davranislari sergilemeleri anlamina gelmiyo.Bizimkilerde düzeltilmiş 2,5 aylık biri çok güleç sürekli etrafı ile ilgili kafasını kaldırıyor çokta ürkek çıt sesinden irkiliyor,diğeri az güler ,etrafla çok ilgilenmez seslerde aşırı tepki vermez,doktor iki farklı kişi onlar kıyasbyapma dedi
Soğuk su en büyük düşmanı sıcak su banyosu iyi gelio,ben sordum dr a Proctolog fitil verdi bu 3.gecem bakalımBirsey kullanmadim canim ben dogumdan bir sure sonra farkettim doktorada daha gitmedim kizlar toplasin biraz daha gitmeyi dusunuyorum
Merhaba benimkiler 5aylık tek bakiyorum gittikce zorlasiyormu kolaylasiyormu merak icindeyim :)Benimkiler 17 aylık oldular çok şükür ama hem karakter olarak hemde yapabildikleri olarak çok farklılar herkesin farklı bir karakter yapısı olduğu düşünülerek yaklaşmak gerekiyor :) tabi her zaman mümkün olmuyor
Basur maalesef bende de oluştuhala yaşıyorum sorun yok :)
Tatlım bence kolaylaşmıyor ve öyle olacak gibide değil sağlıklı olsunlar gerisi hikaye annelik full mesai anca son nefeste bitiyor.anneannem derdi büyüdükçe dertleride büyür diye çok haklıymış :)Merhaba benimkiler 5aylık tek bakiyorum gittikce zorlasiyormu kolaylasiyormu merak icindeyim :)
Hep avunuyodum ben kolaylasicak diye motivasyonum yıkıldı şuan :) illa tabi başka zorluklar gidiyo yerine illa yenisi geliyodur.dedigin gibi saglikli olsunlar yeterkiTatlım bence kolaylaşmıyor ve öyle olacak gibide değil sağlıklı olsunlar gerisi hikaye annelik full mesai anca son nefeste bitiyor.anneannem derdi büyüdükçe dertleride büyür diye çok haklıymış :)
Herhangi fitil yada krem kullandin mi? Görüntü olarak rahatsızlık verici ağrısı kanamasi fln yok. O görüntü nasıl geçecek acaba?Benimkiler 17 aylık oldular çok şükür ama hem karakter olarak hemde yapabildikleri olarak çok farklılar herkesin farklı bir karakter yapısı olduğu düşünülerek yaklaşmak gerekiyor :) tabi her zaman mümkün olmuyor
Basur maalesef bende de oluştuhala yaşıyorum sorun yok :)
raporda grade olarak ne yazıyor cnm ?Merhaba ikiz anneleleri, tecrübelerinize ihtiyacım var
19 haftalik ikiz hamileyim. Sağ böbreğimde 28 mm genişleme çıktı. Ürolog stent takmak istiyor bense erken doğum riskinden korkuyorum. Idrar tahlilin temiz, idrar kültürüm daha çıkmadı.
Sizlerden böyle sorun yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?