- 17 Ocak 2009
- 1.865
- 116
- 163
zaten mümkün değil kızlar en azından 1,5 sene sadece istemekle kalacam çünkü daha asker yolu bekliyecemdesenağlama
Ooooff zo ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten mümkün değil kızlar en azından 1,5 sene sadece istemekle kalacam çünkü daha asker yolu bekliyecemdesenağlama
aaa aaa niye olmasın canımm , çok tuhaf geldi :)) bence daha küçüksünn yaa, biz bile ilk 2 yıl düşünmüyoruz, kazayla olmazsa tabii kaydirigubbakcemile2
Ben küçüğümde kocişim büyüyo bu aradada bizim aramızda 8 yaş var kaydirigubbakcemile3 bitanembenim ya çok özleim ha şimdiden akşam olsada gelse kaydirigubbakcemile3
11 aylık evliyim canım eşim ve ben çocukları çok seviyoruz zaten isteyince hemen olmuyor bekliyoruz
olsunn canımm erkekler geç baba olsada oluyo :)) bende özledimm vallaa
11 aylık evliyim canım eşim ve ben çocukları çok seviyoruz zaten isteyince hemen olmuyor bekliyoruz
yok tatlım bu sene sonunda gidecek off yaaa nasıl dayanacam ben yaasenağlamaartık o günler gelince destekçim olursunuz
ylmzhatice canımcım kaç yaşındasın sen?
Canım kaç yaşında eşin
1980 doğumlu canım eşim okul iş vs den dolayı gidememişti.hatta bu yıl evlenmeyelim askere gidip gelim öyle evlenelim dedi ama ben kabul etmedim
Zor canım ya ben dayanamazdım senağlama
yok tatlım bu sene sonunda gidecek off yaaa nasıl dayanacam ben yaasenağlamaartık o günler gelince destekçim olursunuz
1980 doğumlu canım eşim okul iş vs den dolayı gidememişti.hatta bu yıl evlenmeyelim askere gidip gelim öyle evlenelim dedi ama ben kabul etmedim
mecbur dayanacaz allah vereki su askerlik süreleri eşitlenmesin kısa dönem gidip gelsin yoksa 12 ay off düşünmesi bilem kötü..senağlama
keşke askerden gelince evlenseydin canım ya asker yolu beklemek zor biz nişanlıyken gitti aşkım babam gitmeden vermem dedi
napalım bizde senle şafak sayarız canım :teselli:
mecbur dayanacaz allah vereki su askerlik süreleri eşitlenmesin kısa dönem gidip gelsin yoksa 12 ay off düşünmesi bilem kötü..senağlama