• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

aaa aaa niye olmasın canımm , çok tuhaf geldi :)) bence daha küçüksünn yaa, biz bile ilk 2 yıl düşünmüyoruz, kazayla olmazsa tabii kaydirigubbakcemile2

Ben küçüğümde kocişim büyüyo bu aradada bizim aramızda 8 yaş var kaydirigubbakcemile3 bitanembenim ya çok özleim ha şimdiden akşam olsada gelse kaydirigubbakcemile3

yok tatlım bu sene sonunda gidecek off yaaa nasıl dayanacam ben yaasenağlamaartık o günler gelince destekçim olursunuz

tabi tatlım destekçin olmaz mıyız hiç Şeniz

1980 doğumlu canım eşim okul iş vs den dolayı gidememişti.hatta bu yıl evlenmeyelim askere gidip gelim öyle evlenelim dedi ama ben kabul etmedim

olsun canımm yaa bi bakmışsın zaman su gibi akıp geçmiş

1980 doğumlu canım eşim okul iş vs den dolayı gidememişti.hatta bu yıl evlenmeyelim askere gidip gelim öyle evlenelim dedi ama ben kabul etmedim

keşke askerden gelince evlenseydin canım ya asker yolu beklemek zor biz nişanlıyken gitti aşkım babam gitmeden vermem dedi

napalım bizde senle şafak sayarız canım :teselli:

keşke askerden gelince evlenseydin canım ya asker yolu beklemek zor biz nişanlıyken gitti aşkım babam gitmeden vermem dedi

napalım bizde senle şafak sayarız canım :teselli:

benim babamda cart curt etti ama baktı olmuyacak siz razıysanız evlenin dedi herşeyde vardır bir hayır diyorum Allah sağlık versinde gider gelir sizler sayenizdede ben atlatırım bugünleria.s

Back