Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazırlıklar tamamlandımı svda canım?
ben bir mama yiyip gelecem hatuşlar öpüldünüzzzzzzzzz
selam kızlar
topik hayırlı olsun..yeni gördüm..bende 4 yıllık evliyim..eşimi çok seviyorum...herşey çok güzel....
yeni evlenecek arkadaslar hayırlı olsun..
ben geldim ütü yaptım bişeylerde atıştırdım
hoşgeldinnn a.s.
selam kızlar
topik hayırlı olsun..yeni gördüm..bende 4 yıllık evliyim..eşimi çok seviyorum...herşey çok güzel....
yeni evlenecek arkadaslar hayırlı olsun..
hoşbulduukkka.s.
nişanlıyla yemeklerde yenilmiş ooohhhh
bana bide kakaolu ıslak kek tarifi lazımm yaaa :)))
peki canım
4 yumurta 2,5 su bardağı şeker 4 çorba kaşığı kakao 1 su bardağı süt 1 sy bardağı sıvıyağ 3 su bardağı un 1 kabartma tozu
şeker ve yumurtaları iyice çırp mikserin varsa onunla yap iyice köpürsün sonra süt kakao yap ileve et bu karışımdan 1 su bardağı kadar al kalanına kabartma tozu un ilave et karıştır....
peki canım
4 yumurta 2,5 su bardağı şeker 4 çorba kaşığı kakao 1 su bardağı süt 1 sy bardağı sıvıyağ 3 su bardağı un 1 kabartma tozu
şeker ve yumurtaları iyice çırp mikserin varsa onunla yap iyice köpürsün sonra süt kakao yap ileve et bu karışımdan 1 su bardağı kadar al kalanına kabartma tozu un ilave et karıştır....
süpersin kızz senn :)) kaydirigubbakcemile3 bu hani ıslak gibi oluyo dimi
evet canım hıı unutmuşum ayırdığın 1 bardak karışımı kek ıslakken kesip hemen dökeceksin üzerine sonra fırını kapadıktan sonra kalan ısıyla tekrar koy o ısıyla iyice çeker sosu
hatuşlaaar bende aranıza girebilir miyim bu aralar hazırlıkların yoğunluğundan dolayı fazla yazamayabilirim ama balayından ve evimi iyice düzenledikten sonra sık sık katılırım. benimde son 15 günüm kaldı evli bir kadın olmama :asigim:
hatuşlaaar bende aranıza girebilir miyim bu aralar hazırlıkların yoğunluğundan dolayı fazla yazamayabilirim ama balayından ve evimi iyice düzenledikten sonra sık sık katılırım. benimde son 15 günüm kaldı evli bir kadın olmama :asigim:
canım 180de pişir benimkide derecesiz ya 540 gateway timeout hatası ne ya siteye giremiyorum
saolasınn tatlımmm.. evet ya bende giremedim ama düzeldi