slm a.s.
kıslarrrrrrr 2 ay 12 gün sona dügünüm olcak :asigim:
sona bende taze gelinim deyip gelcem inş :Saruboceq:
sen benden de taze olcan o zaman desene :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm a.s.
kıslarrrrrrr 2 ay 12 gün sona dügünüm olcak :asigim:
sona bende taze gelinim deyip gelcem inş :Saruboceq:
bide kesinlikle herkez için geçerli hiç bir zaman eşinize senin ailen şöyle böyle demeyin hem eşiniz zor durumda kalıyor hemde sorun daha cok büyüyor
inşallaj sorun olmaz canım yaa çok endişeleniyorum bazen bu konu yüzümden yaa
haklısın canımm
kayınbabam yok canım ya ondan rahatım yani bi kayınvalidemle bide onun annesi ninem var.. canım nişanlımı işten çıkardılar, şimdi tek maaşla kirada oturmamız imkansız, hem bi süre birlikte oturalım hem birikim yapalım diyoruz sırf ev sahibi olmak için yoksa ömür boyu kirada otururz canım, yani en azından bi ev için peşinat biriktirmek istiyoruz. tabi anlaşamazsak para biriktirmeyi beklemeden ayrılabilirizde
evet canımya ailen şöyle böyle dersen senden uzaklaşıyor hemen hiçbir tartışmayı uzatmıycaksın biraz susmayı biliceksin
hb cnm :1hug:Hoşgeldin canım hayırlısıyla gelin olursun inşallah mutlu olursn
sen benden de taze olcan o zaman desene :))
evet canımya ailen şöyle böyle dersen senden uzaklaşıyor hemen hiçbir tartışmayı uzatmıycaksın biraz susmayı biliceksin
anladım tatlım umarım en kısa zamanda nişanlın iyi bir iş bulur ve para biriktirip kendi evinize sahip olursunuz inşallah bizde ve evi olmayan insanlarda.
ama anladığın kadarıyla kayınvalidenle aran çok iyi aman Allah bozmasın ama benden sana tavsiye cok fazla yüz göz olma derim.buarada yaşın kaçtı canım?
ben bunu yapamıyorum bazen yaa susamıyorum kızınca( nişanlımda evleninc napcaz seninle böyle diyo
![]()
hb cnm :1hug:
amin inş :Saruboceq:
tşklerrrrrrrr a.s.
evet cnm sen biraz eskicen o zaman Şeniz
Hiçbirzaman bi olayı fazla büyütmedim eşimden sakladığım canımı sıkan birçok olay oldu ama bunları ona belli etmedim...Ama çok önemli oldmu zaten kim olursa olsun cevabını ben veririm eşime söylemedn oda bilirki haklı isem altta kalmam yada ufak tefek şeylere trtışmam bunu bilir ve bana hak verir....
inşallah canımm aminn herkesin kendine ait bi evi olur yaa..evet çok iyi maşallah yaa inşallah evlenincede böyle olur, bazı insanlar evlenince değişir diyo ama :1closedeyes:
22 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın ?
Aman canım biraz sen biraz o bazı şeyleri alttan almayı bileceksiniz....
Ben hepinizden küçüğüm sanırım söyleyin bakıyım yşlarınızıkaydirigubbakcemile3
Aman canım biraz sen biraz o bazı şeyleri alttan almayı bileceksiniz....
20 den küçük olamazsınn
Bilemedinnnnnkaydirigubbakcemile2
Bilemedinnnnnkaydirigubbakcemile2