• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bide kesinlikle herkez için geçerli hiç bir zaman eşinize senin ailen şöyle böyle demeyin hem eşiniz zor durumda kalıyor hemde sorun daha cok büyüyor

evet canımya ailen şöyle böyle dersen senden uzaklaşıyor hemen hiçbir tartışmayı uzatmıycaksın biraz susmayı biliceksin

inşallaj sorun olmaz canım yaa çok endişeleniyorum bazen bu konu yüzümden yaa

haklısın canımm

kayınbabam yok canım ya ondan rahatım yani bi kayınvalidemle bide onun annesi ninem var.. canım nişanlımı işten çıkardılar, şimdi tek maaşla kirada oturmamız imkansız, hem bi süre birlikte oturalım hem birikim yapalım diyoruz sırf ev sahibi olmak için yoksa ömür boyu kirada otururz canım, yani en azından bi ev için peşinat biriktirmek istiyoruz. tabi anlaşamazsak para biriktirmeyi beklemeden ayrılabilirizde

anladım tatlım umarım en kısa zamanda nişanlın iyi bir iş bulur ve para biriktirip kendi evinize sahip olursunuz inşallah bizde ve evi olmayan insanlarda.
ama anladığın kadarıyla kayınvalidenle aran çok iyi aman Allah bozmasın ama benden sana tavsiye cok fazla yüz göz olma derim.buarada yaşın kaçtı canım?

evet canımya ailen şöyle böyle dersen senden uzaklaşıyor hemen hiçbir tartışmayı uzatmıycaksın biraz susmayı biliceksin

Hiçbirzaman bi olayı fazla büyütmedim eşimden sakladığım canımı sıkan birçok olay oldu ama bunları ona belli etmedim...Ama çok önemli oldmu zaten kim olursa olsun cevabını ben veririm eşime söylemedn oda bilirki haklı isem altta kalmam yada ufak tefek şeylere trtışmam bunu bilir ve bana hak verir....

anladım tatlım umarım en kısa zamanda nişanlın iyi bir iş bulur ve para biriktirip kendi evinize sahip olursunuz inşallah bizde ve evi olmayan insanlarda.
ama anladığın kadarıyla kayınvalidenle aran çok iyi aman Allah bozmasın ama benden sana tavsiye cok fazla yüz göz olma derim.buarada yaşın kaçtı canım?

inşallah canımm aminn herkesin kendine ait bi evi olur yaa..evet çok iyi maşallah yaa inşallah evlenincede böyle olur, bazı insanlar evlenince değişir diyo ama :1closedeyes:
22 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın ?

ben o hatayı bir kere yaptım bir dahamı asla yapmam eger onların bir yanlışı olursa bıracam oğulları görsün anlasın aksi takdirde sonucu hüsranla sonların Allah korusun

hb cnm :1hug:
amin inş :Saruboceq:
tşklerrrrrrrr a.s.

evet cnm sen biraz eskicen o zaman Şeniz

olsun fazla fark olmucak aramızda kaydirigubbakcemile2

Hiçbirzaman bi olayı fazla büyütmedim eşimden sakladığım canımı sıkan birçok olay oldu ama bunları ona belli etmedim...Ama çok önemli oldmu zaten kim olursa olsun cevabını ben veririm eşime söylemedn oda bilirki haklı isem altta kalmam yada ufak tefek şeylere trtışmam bunu bilir ve bana hak verir....

ne güzell, sen kaç yaşındasın canım

inşallah canımm aminn herkesin kendine ait bi evi olur yaa..evet çok iyi maşallah yaa inşallah evlenincede böyle olur, bazı insanlar evlenince değişir diyo ama :1closedeyes:
22 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın ?

değişme oluyormu küçük çaptada olsa oluyor canım çünkü anneler ister istemez oğullarını kıskanabiliyor bu onların suçu degil engel olunamıyan bir duygu bu.ama nişanlılık süresincede neyin ne olduğunu anlıyabiliyorsun canım.
bende 23 yaşındayım canım

Ben hepinizden küçüğüm sanırım söyleyin bakıyım yşlarınızıkaydirigubbakcemile3

Aman canım biraz sen biraz o bazı şeyleri alttan almayı bileceksiniz....

doğru söylüyorsun tatlım aslında sinirli biri degilimdir ama bir noktam vardır ona gelindimi patlarım ama uslandım artık hiç bir kuvvet kocamla aramı bozmama sebep olamaz he he hekötükedihüso

Back