- 17 Ocak 2009
- 1.865
- 116
- 163
aaa sende bendensin :)) bende kayınvalidemle oturcam, nasıl gidiyo beraber oturmak biraz anlatırmısın? karşılaştığın zorluklar neler mesela ? aranızda sorun oluyo mu ?
canım kaynanamla desem yanlış olacak ama şöyle anlatayım eşimin dedesinin evi var burada kimse kalmıyor ama kaynanama çok yakın bizde kendi evimiz yapılana kadar burda oturalım dedik ilk başlarda kaynanam falan bizden çıkmazdı sinir olurdum sabah akşam bizde bi evlerine yatıya giderlerdi en son sinir oldum birkaçkez suratsızlık yaptım bidaha gelmediler....bu evde falan herşey var bütünev malzemesi falan hepsini yıkadım eskileri attım yer dğiştirdim diye bisürü laf ettiler ama evin halini görecektiniz nasıl pisti kendi evide öyleya benide pis sandı heralde neyse temizledim ev adam gibi oldu eve gelenler bu eve ne yaptınız böyle ev eve benzemiş diyor bende hemen suratına bakıyorum kaynaamın...
Ya bazı şeyler zor hııı bide kaynananı neden sevmiyon diyebilirsiniz çünkü eşimin üvey annesi eşimi o büyütmemiş dedesi büyütmüş eşimin üzerinde bir emeği yok...Eşim hiç sevmez bende öyle
Ya zor yani güzelim...