- 17 Ocak 2009
- 1.865
- 116
- 163
sende yeni gelin sayılırsın yani :))
:1hug: Başka bir gelin gelene kadar bu ailede eskimeyeceğimde galiba kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende yeni gelin sayılırsın yani :))
Benden bir tarif 1 yumurtaya 4-5 kaşık yoğurt 1 kabartma tozu tuz un azıcık su hamur biraz dinlendimi çok güzel kabarıyor....
:1hug: Başka bir gelin gelene kadar bu ailede eskimeyeceğimde galiba kaydirigubbakcemile2
Teşekkürler, en kısa sürede yapayım bari, evlendiğimde sabahları kocama yaparım :)
bende en son ve en yeni gelin olacağım hihoyyyt
Günaydın cnm sen nasılsın
Yap canım benim eşim ben yapmdan bazen söyler yapsana aşkım diye çok güzel oluyor....kaydirigubbakcemile2
Mutlu bir gelin ol inşallah
iyiyim tatlım biraz uykum var ama yinede bomba gibiyim sen nasılsın?
benim nişanlımda çok sever hamur işlerini, hatta yarın bize badana yapmaya gelicek acaba ona ne yapsam diye düşünüyorum yaa :) güzel tariflerin var mı :) kaydirigubbakcemile3
aminn canımm inşallah
günaydın canım hayırlı cumalar buarada herkese
Benimde biraz uykum var ama iyiyim kocişi işe gönderiyozya bidaha uyku tutmuyo...Neyse yarın cumartesi öğlene kadar yatar kociş tabi bende kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Ne istersin canım tarif çoookk
vallahi kaç sabahtır geç uyanıyoruz kocişime kahvaltı bilem hazırlayamadan evden cıkmak zorunda kalıyoruz.ama en kısa zamanda kendime ceki düzen vermem gerekli annem 25 sene babam calışırken hiç bir gün kahvaltısız göndermemiş ee bende annemin kızıyımmmyerimseniben
sanada hayırlı cumalar canımm
sen çalışmıyosun galiba sevdalım? ohh ne güzel kocan gittikten sonra uyursun
ya geçen gün komşuları yapmış bi kurabiye tereyağlı sanırm, ağızda öyle bi dağılıyo ki, bende idda ettim aynısını bende yaparım diye :)) ama benim yaptığım o kadar ağızda dağılmıyo yaa ( bide poğça tarifi istiyorum :))
Benimde biraz uykum var ama iyiyim kocişi işe gönderiyozya bidaha uyku tutmuyo...Neyse yarın cumartesi öğlene kadar yatar kociş tabi bende kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Şimdilik çalışmıyorum....
aldım defterimi elime
kurabiye:
125 gr margarin
125 gr tereyağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya
4 çorba kaşığı nişasta
5 çorba kaşığı pudra şekeri
aldığı kadar un
günaydın kızlar bende 11 aylık evliyim yeni sayılırmıyım
erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamak zor yaa , sıcacık yatakta yatmak varken :))
annene maşallah diyorum valla :)
ohh ne güsel valla ben cmt çalışıyorum kocişim çalışmıyor buarada aynı işyerindeyiz ama ona iş yok cmt ama yazık beni yalnız bırakmamak için benimle gelecek sabahın köründe.yaaa ne çabuk sabah oluyooooooosenağlama
saoll canımm, yazdım hemen, akşama yapıcam inşallah güzel olur
:)