• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Benden bir tarif 1 yumurtaya 4-5 kaşık yoğurt 1 kabartma tozu tuz un azıcık su hamur biraz dinlendimi çok güzel kabarıyor....

Teşekkürler, en kısa sürede yapayım bari, evlendiğimde sabahları kocama yaparım :)

:1hug: Başka bir gelin gelene kadar bu ailede eskimeyeceğimde galiba kaydirigubbakcemile2

bende en son ve en yeni gelin olacağım hihoyyyt

Teşekkürler, en kısa sürede yapayım bari, evlendiğimde sabahları kocama yaparım :)

bende en son ve en yeni gelin olacağım hihoyyyt

Yap canım benim eşim ben yapmdan bazen söyler yapsana aşkım diye çok güzel oluyor....kaydirigubbakcemile2

Mutlu bir gelin ol inşallah

Yap canım benim eşim ben yapmdan bazen söyler yapsana aşkım diye çok güzel oluyor....kaydirigubbakcemile2

Mutlu bir gelin ol inşallah

benim nişanlımda çok sever hamur işlerini, hatta yarın bize badana yapmaya gelicek acaba ona ne yapsam diye düşünüyorum yaa :) güzel tariflerin var mı :) kaydirigubbakcemile3

aminn canımm inşallah

iyiyim tatlım biraz uykum var ama yinede bomba gibiyim sen nasılsın?

Benimde biraz uykum var ama iyiyim kocişi işe gönderiyozya bidaha uyku tutmuyo...Neyse yarın cumartesi öğlene kadar yatar kociş tabi bende kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

benim nişanlımda çok sever hamur işlerini, hatta yarın bize badana yapmaya gelicek acaba ona ne yapsam diye düşünüyorum yaa :) güzel tariflerin var mı :) kaydirigubbakcemile3

aminn canımm inşallah

Ne istersin canım tarif çoookk

vallahi kaç sabahtır geç uyanıyoruz kocişime kahvaltı bilem hazırlayamadan evden cıkmak zorunda kalıyoruz.ama en kısa zamanda kendime ceki düzen vermem gerekli annem 25 sene babam calışırken hiç bir gün kahvaltısız göndermemiş ee bende annemin kızıyımmmyerimseniben

günaydın canım hayırlı cumalar buarada herkese

sanada hayırlı cumalar canımm

Benimde biraz uykum var ama iyiyim kocişi işe gönderiyozya bidaha uyku tutmuyo...Neyse yarın cumartesi öğlene kadar yatar kociş tabi bende kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

sen çalışmıyosun galiba sevdalım? ohh ne güzel kocan gittikten sonra uyursun

Ne istersin canım tarif çoookk

ya geçen gün komşuları yapmış bi kurabiye tereyağlı sanırm, ağızda öyle bi dağılıyo ki, bende idda ettim aynısını bende yaparım diye :)) ama benim yaptığım o kadar ağızda dağılmıyo yaa :(( bide poğça tarifi istiyorum :))

vallahi kaç sabahtır geç uyanıyoruz kocişime kahvaltı bilem hazırlayamadan evden cıkmak zorunda kalıyoruz.ama en kısa zamanda kendime ceki düzen vermem gerekli annem 25 sene babam calışırken hiç bir gün kahvaltısız göndermemiş ee bende annemin kızıyımmmyerimseniben

erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamak zor yaa , sıcacık yatakta yatmak varken :))
annene maşallah diyorum valla :)

sanada hayırlı cumalar canımm

sen çalışmıyosun galiba sevdalım? ohh ne güzel kocan gittikten sonra uyursun

ya geçen gün komşuları yapmış bi kurabiye tereyağlı sanırm, ağızda öyle bi dağılıyo ki, bende idda ettim aynısını bende yaparım diye :)) ama benim yaptığım o kadar ağızda dağılmıyo yaa :(( bide poğça tarifi istiyorum :))

Şimdilik çalışmıyorum....

aldım defterimi elime

kurabiye:
125 gr margarin
125 gr tereyağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya
4 çorba kaşığı nişasta
5 çorba kaşığı pudra şekeri
aldığı kadar un

pofuduh poğaça

yarım bardaktan biraz fazla sıvıyağ
2 yemek kaşığı tereyağ
1,5 yemek kaşığı şeker
2 tatlı kaşığı kurumaya
1,5 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
1 yumurta

1 su barağı suyu ısıt el yakmayacak derecede ısnınca içine şekeri ve mayayı dök ve karıştır sonra beklet altına bir tabak falan koy taşabilir bardaktaki maya kabarıp taşmaya başlayınca malzemelerle birlikte yoğur hamuru dinlendir 1-2 saat sonra ister peynirli ister sade dileğin gibi fyapablirsinm....

ohh ne güsel valla ben cmt çalışıyorum kocişim çalışmıyor buarada aynı işyerindeyiz ama ona iş yok cmt ama yazık beni yalnız bırakmamak için benimle gelecek sabahın köründe.yaaa ne çabuk sabah oluyooooooosenağlama

Şimdilik çalışmıyorum....

aldım defterimi elime

kurabiye:
125 gr margarin
125 gr tereyağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya
4 çorba kaşığı nişasta
5 çorba kaşığı pudra şekeri
aldığı kadar un

saoll canımm, yazdım hemen, akşama yapıcam inşallah güzel olur

günaydın kızlar bende 11 aylık evliyim yeni sayılırmıyım

günaydınn bence yenisin :)

erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamak zor yaa , sıcacık yatakta yatmak varken :))
annene maşallah diyorum valla :)

neden bende öyleyim sabahın köründe kalkıp akşamdan poğaca hamuru hazırlayıp onu pişirip kek yaptığımı bilirim halada yapıyorum....

günaydın kızlar bende 11 aylık evliyim yeni sayılırmıyım

hoşgeldin canım

ohh ne güsel valla ben cmt çalışıyorum kocişim çalışmıyor buarada aynı işyerindeyiz ama ona iş yok cmt ama yazık beni yalnız bırakmamak için benimle gelecek sabahın köründe.yaaa ne çabuk sabah oluyooooooosenağlama

Valla zor bende işe başlayınca artık birbirimizin yüzünü zor görürüz....ooofff off

Back