Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bunuda yazdım akşama yapıcamm, çok sağol canım

ayy çok kötü yaa c.tesi çalışmak dimi Allahtan ben çalışmıyorum, ayy kocan seni ne çok seviyo bak uykusunu bölü geliyo

yeni evlenenlere bir sorum olacak;sizdede ilk başlarda temizlik yapma hastalığı oluştumu?yaa hergün süpürge çıkartılıp dip köşe alınırmıfisfisfis kociş evden kovacak vallakaydirigubbakcemile

hoşbuldum taze gelinler hepinize hayırlı cumalar

sanada canım

yeni evlenenlere bir sorum olacak;sizdede ilk başlarda temizlik yapma hastalığı oluştumu?yaa hergün süpürge çıkartılıp dip köşe alınırmıfisfisfis kociş evden kovacak vallakaydirigubbakcemile

Ya hemde nasıl hiç sorma halada devam ediyo

evet canım bendede olmuştu şimdide zorla yaparım derdime neydi acaba otursana kocişle

ayy çok kötü yaa c.tesi çalışmak dimi Allahtan ben çalışmıyorum, ayy kocan seni ne çok seviyo bak uykusunu bölü geliyo

ben gelme diyorum ama otobüsle gitmemi istemiyor kıskanç aşırı kıskanç bir kocam varda.ayy yerim ben onu koca bebişim o benimkaydirigubbakcemile3

ben gelme diyorum ama otobüsle gitmemi istemiyor kıskanç aşırı kıskanç bir kocam varda.ayy yerim ben onu koca bebişim o benimkaydirigubbakcemile3

:)) ayy bu erkek milleti hepsi aynı galiba benimkide çok kıskanç, beni tek başıma çarşıya göndermicekmiş alışverişee yaa ( ben gezmeyi biraz fazla severimde kaydirigubbakcemile2 öyle 20-30 tane dükkana girip tek baişına gezemezsin diyo :1no2:

al bendende o kadar markete çıkıyorum desem dur akşam gidelim der çokda yakın ama yürütmezarabayla gider geliriz hepkaydirigubbakcemile3

ben yalnızlıktan değilde eve alışamamaktan sürekli temizlik yapıyordum bide kayınvalidemle oturuyorum ondan sanırım

kızlar kocalarınız evlenmeden öncede kıskançmıydı ( benimki çok kıskançtı sizlerin dediği gibi yalnız biyere gidemezdim ama şimdi bıraktı o huyları aşırı kıskanmıyor artık iyide oldu

ben yalnızlıktan değilde eve alışamamaktan sürekli temizlik yapıyordum bide kayınvalidemle oturuyorum ondan sanırım

aaa sende bendensin :)) bende kayınvalidemle oturcam, nasıl gidiyo beraber oturmak biraz anlatırmısın? karşılaştığın zorluklar neler mesela ? aranızda sorun oluyo mu ?

evlenince beni yanlız başıma bi yere göndermicekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…