pofuduh poğaça
yarım bardaktan biraz fazla sıvıyağ
2 yemek kaşığı tereyağ
1,5 yemek kaşığı şeker
2 tatlı kaşığı kurumaya
1,5 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
1 yumurta
1 su barağı suyu ısıt el yakmayacak derecede ısnınca içine şekeri ve mayayı dök ve karıştır sonra beklet altına bir tabak falan koy taşabilir bardaktaki maya kabarıp taşmaya başlayınca malzemelerle birlikte yoğur hamuru dinlendir 1-2 saat sonra ister peynirli ister sade dileğin gibi fyapablirsinm....
ohh ne güsel valla ben cmt çalışıyorum kocişim çalışmıyor buarada aynı işyerindeyiz ama ona iş yok cmt ama yazık beni yalnız bırakmamak için benimle gelecek sabahın köründe.yaaa ne çabuk sabah oluyooooooosenağlama
neden bende öyleyim sabahın köründe kalkıp akşamdan poğaca hamuru hazırlayıp onu pişirip kek yaptığımı bilirim halada yapıyorum....
hoşgeldin canım
Valla zor bende işe başlayınca artık birbirimizin yüzünü zor görürüz....ooofff off
neden bende öyleyim sabahın köründe kalkıp akşamdan poğaca hamuru hazırlayıp onu pişirip kek yaptığımı bilirim halada yapıyorum....
anammm maşallah çok hamaratsınn :))
hoşbuldum taze gelinler hepinize hayırlı cumalar
yeni evlenenlere bir sorum olacak;sizdede ilk başlarda temizlik yapma hastalığı oluştumu?yaa hergün süpürge çıkartılıp dip köşe alınırmıfisfisfis kociş evden kovacak vallakaydirigubbakcemile
yeni evlenenlere bir sorum olacak;sizdede ilk başlarda temizlik yapma hastalığı oluştumu?yaa hergün süpürge çıkartılıp dip köşe alınırmıfisfisfis kociş evden kovacak vallakaydirigubbakcemile
anammm maşallah çok hamaratsınn :))
Valla canım hm aç gitmesine gönlüm razı olmaz hemde biz evlenene kadar ona bir çay demleyen yoktu şimd ben yapınca bir mutlu oluyor anlatamam ve onu hep mutu görmek itiyorum....
sanada canım
Ya hemde nasıl hiç sorma halada devam ediyo
evet canım bendede olmuştu şimdide zorla yaparım derdime neydi acaba otursana kocişle
Valla canım hm aç gitmesine gönlüm razı olmaz hemde biz evlenene kadar ona bir çay demleyen yoktu şimd ben yapınca bir mutlu oluyor anlatamam ve onu hep mutu görmek itiyorum....
insan kocasına kıyamıyo yaa dimi :) benim nişanlım sabah erkenden kahvaltı edemez, o yüzden hafta içi kahvaltı hazırlamıcam :)
yaa deli olacam gerçekten baktımki hastalık olma yolunda devam ediyor kendimi durdurmaya çalışıyorum yazık vallahi canımıza
ayy çok kötü yaa c.tesi çalışmak dimiAllahtan ben çalışmıyorum, ayy kocan seni ne çok seviyo bak uykusunu bölü geliyo
insan kocasına kıyamıyo yaa dimi :) benim nişanlım sabah erkenden kahvaltı edemez, o yüzden hafta içi kahvaltı hazırlamıcam :)
Hııımmm aynen şöylede diyordur uykuyu açamadım kahvaltı demem canım istemiyo valla benim kocişimde öyle diyodu ama şimdi yediriyorum....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
ben gelme diyorum ama otobüsle gitmemi istemiyor kıskanç aşırı kıskanç bir kocam varda.ayy yerim ben onu koca bebişim o benimkaydirigubbakcemile3
Hııımmm aynen şöylede diyordur uykuyu açamadım kahvaltı demem canım istemiyo valla benim kocişimde öyle diyodu ama şimdi yediriyorum....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
evet valla aynen öyle diyoo :) ayy benim müstakbel kocamda mı evlenince kahvaltı isticek :)) uykusuz günler beni bekliyo galiba :))
ben gelme diyorum ama otobüsle gitmemi istemiyor kıskanç aşırı kıskanç bir kocam varda.ayy yerim ben onu koca bebişim o benimkaydirigubbakcemile3
:)) ayy bu erkek milleti hepsi aynı galiba benimkide çok kıskanç, beni tek başıma çarşıya göndermicekmiş alışverişee yaa( ben gezmeyi biraz fazla severimde kaydirigubbakcemile2 öyle 20-30 tane dükkana girip tek baişına gezemezsin diyo :1no2:
evet valla aynen öyle diyoo :) ayy benim müstakbel kocamda mı evlenince kahvaltı isticek :)) uykusuz günler beni bekliyo galiba :))
Aynen öyle
ben yalnızlıktan değilde eve alışamamaktan sürekli temizlik yapıyordum bide kayınvalidemle oturuyorum ondan sanırım
ben yalnızlıktan değilde eve alışamamaktan sürekli temizlik yapıyordum bide kayınvalidemle oturuyorum ondan sanırım
kızlar kocalarınız evlenmeden öncede kıskançmıydı ( benimki çok kıskançtı sizlerin dediği gibi yalnız biyere gidemezdim ama şimdi bıraktı o huyları aşırı kıskanmıyor artık iyide oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?