Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

ayy ya nebilim yaa iyicene tıkandım fikir üretemiyorum tatlım yaa şöyle güzel romantik bişey neyim yapsak:utangac:

ayy ya nebilim yaa iyicene tıkandım fikir üretemiyorum tatlım yaa şöyle güzel romantik bişey neyim yapsak:utangac:

Aklıma ne geldi bak bi an hamile olunca nsıl söylerim diye düşündüm bi an bi fikir geldi bi pakette bebek patiği koyup üzerinde baba ben geliyorum falan yazmış olsak v iş yerine göndersek nasıl olur

süper fikir olur ogünler hele bir gelsinde ben eşimi düşünemiyorum düşer bayılır herhalde

Şimdi bi odayı hazırlasak süslesek pastamızı alsak yemek yedikten sonra ellerinden tutup oraya götürsek mumlarıda yakacağız önceden

svda kocişlerin tatlım bir düşün bakalım ne yapabiliriz acaba?

doğum günü için güzel yemekler yapılır, masanın üstü hazırlanır 2 de mum yakılır, güzel bir gecelik giyilir :jeyyar: kociş beklenirr :))

yada dışarda bi resterontta 2 kişilik yemek rezervasyonu kaydirigubbakcemile2

olmadı öyle yapacam ayy yaa ilk kez evli olarak kutluyacaz güzel unutulmaz olsun istiyorumda

evet canım senin öyle bir sorunun va demi

ver ver ver

unuttunuz sandım beni pustum burda. başbaşa geçirecek zamanınız çok olur ben geçen yıl kocişin doğum fünüde tlf nunda ne kadar arkadaşı varsa numarasını aldım tek tek aradım evi hazırladım en sevdiği filmin afişinden pasta yaptırdım. bizimki eve bi girdi bayılacaktı az kala. biraz evde takıldık sonra dişarı eğlenmeye gittik. herkez dağılınca al o geceye özel bi gecelik çık karşısına hatta mümkünse giysinin altında kalsın gece için özel geceliğin. sonrasını söylemeye gerek yok sanırımkaydirigubbakcemile3

Back