Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

unuttunuz sandım beni pustum burda. başbaşa geçirecek zamanınız çok olur ben geçen yıl kocişin doğum fünüde tlf nunda ne kadar arkadaşı varsa numarasını aldım tek tek aradım evi hazırladım en sevdiği filmin afişinden pasta yaptırdım. bizimki eve bi girdi bayılacaktı az kala. biraz evde takıldık sonra dişarı eğlenmeye gittik. herkez dağılınca al o geceye özel bi gecelik çık karşısına hatta mümkünse giysinin altında kalsın gece için özel geceliğin. sonrasını söylemeye gerek yok sanırımkaydirigubbakcemile3

buda güzel fikir ama bence kocana bağlı birazda, kocan arkaşlarıyla hep beraber eğlenmeyi mi daha çok ister yoksa başbaşa olmayı mı

ayy güsel bir fikir olabilir aslında düşünecem bunu tatlım ama fikirlerinizi bekliyorum aklınıza gelince yazın olurmu canlarım

Ben çıkıyorum hepinizi çoooooooooooooooook öpüyorum ve çooooooooooooooooook seviyorum

vayyy vayy birazını bana yolla kıss :teytey: bende 5 tane gecelik var ya çeyizime yeter mi kii :utangac:

yollayım tatlım canın saolsun senin.5 tane suanlık yeter zamanla alır koyarsın kenara.bende çamaşır takıntısı varda ben biraz abarttımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

yollayım tatlım canın saolsun senin.5 tane suanlık yeter zamanla alır koyarsın kenara.bende çamaşır takıntısı varda ben biraz abarttımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

kaç tane geceliğin var kız senin çok merak ettim kaydirigubbakcemile2

kaç tane geceliğin var kız senin çok merak ettim kaydirigubbakcemile2

vallahi gecelik+babydollarım giyilmemiş renk renk çamaşır takımlarım var bir dolu dedim yaa hastayım ben birde ayakkabı hastasıyımmm en önemli şeyi unuttum kocamında hastasıyımmm:asigim::utangac:

Back