Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

evet en ufak göze gözükmüycek şeyler dahi sorun oluyor ve hep ben haksız kaynanam haklı oluyor hep ben cahil o bilgili oluyor yoruldum artık eve dahi gitmek istemiyorum

efet zor bir durum birsunun dediği gibi ki onu çok iyi biliyorum cok cekti o kuzu.
ama svda mecbur kaldığı için suanda o durumu kabul etmek zorunda kaldı eşi iş bulunca eminimki kendi yuvalarını kuracaklardır

inşallah eve üstüne ev olmaz kocası iş bulunca biran önce evini ayırır bizde borcumuz bitince ayırmayı düşünüyoruz yani eşim beni öle diyerek oyalıyo

kuzusun sen yaa senin için dua ediyorum bize yakın bir yere geleceksin pantolanları sen gömlekleri ben ütüleyecemmmmkaydirigubbakcemile3

HEE bacım yaa boşver sinirlenme üzme o tatlı canını polimiğede girme kimseyle sen anlat derdini insanlar nasıl anlarsa anlasın sen neyapsanda insanlar herseyi anlamak istediği gibi anlar...

sen haklısın tatlım boşver takma yaaaaa... kaşınıyo istersen hep birlikte kaşıyalım haaaa.

HEE bacım yaa boşver sinirlenme üzme o tatlı canını polimiğede girme kimseyle sen anlat derdini insanlar nasıl anlarsa anlasın sen neyapsanda insanlar herseyi anlamak istediği gibi anlar...

Koccaman öpüldünüz ablalarım benim....:1hug:

Back