Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışmıyosun dimi?
Şimdilik evdeyim....
tadını çıkar tatlım. keşke bende evde olsam..........
Sıkılıyo insan ya
bende öyle diyodum 6 ay oturdum evde iş bulsam diyodum. 1 yıldır çalışıyorum bebeğim olsunda evime dönüym diyorum. ah ah hele ki pazar günü olan rezilliğimden sonra. evim evim demeye başladım
Ben sıkılıyorum söyle gezilecek çıkılacak biyer olsa gezersin falanda konya merkezde uzak bana birz gidilmiyo bide bişmiyorum biyeri eşim olmadanda gidemiyorum evde sıkılıyorum işte
o zaman normal. burcun ne tatlım? ben yengeç olduğum için evcil kapat eve sesi çıkmaz cinsten oluyorum
bende yoğunum kızlar yaa arada çıkmak zorunda kalıyorumbakayım neler konuştunuz
Balık canım bende aynıyım mahallde kadınlar falan sen sıkılmıyomusun niye çıkmıyosun fala der ama sıkılmam gezeceksemde eşimle olmayı severim aslındatekde gezmekten hoşlanmam
Balık canım bende aynıyım mahallde kadınlar falan sen sıkılmıyomusun niye çıkmıyosun fala der ama sıkılmam gezeceksemde eşimle olmayı severim aslındatekde gezmekten hoşlanmam
Yormayın bizim gelinizimi o daha gelin olacak delikafaduldenklava:
bende bir an önce evlenip eşimle gezmek istiyorummm :))
inşallah tatlım hayırlısıyla.
bende bir an önce evlenip eşimle gezmek istiyorummm :))
aaaaaaaaaaaa şekerim olurmu çık kayınvalideciğinle gez. aman yarabbim ilk günlerim aklıma geldi hergün biyere götürmek için direniyodu benim kayınvalideciğim. ne yalanlar uyduruyodum tlf lara bakmıyodum.
ben bide kaynana yanına evlencem bakalım nasıl olcak kafamçokkarıştı
İnşallah canım
Bana öyle ısrar edemz çekinir bendende eşimdende hiç bir zaman sıcak davranmadım arada hep bir mesafe bıraktım bırakıcamda öz kaynanam olsa belki olurdu ama üvey ıııyyyyyy sevmemde zaten
sen çalışıyosun tatlım bişey olmaz. en fazla bi süre geline bakmaya gelen misafirleri çekersin.
İnşallah canım
Bana öyle ısrar edemz çekinir bendende eşimdende hiç bir zaman sıcak davranmadım arada hep bir mesafe bıraktım bırakıcamda öz kaynanam olsa belki olurdu ama üvey ıııyyyyyy sevmemde zaten