Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

gittikçe azalıyo günlerim yaa kaydirigubbakcemile2 ahh canlarım benim sağolasın yaa, manevi olarak yanımdasınız zaten sağolsun, ilk gece için beni bayağı bi rahatlattınız kaydirigubbakcemile3 ahh ahh nişanlım bi işe girse sorunumuz kalmıcak ama senağlama dua edin bizim için, şimdilik aldığı tazminatı yetiştirmeye çalışıyoruz öyle çok borca girmicez çok şükür

dualarım seninle tatlım inanıyorumki düğünde kısmetiyle gelir en yakın zamanda eşinde işe girer ve rahatlarsınız

aman canım dikkat edin ipin ucunu baştan sağlam tutun bi kaçırıverirseniz valla bidaha toparlayamazsınız

haklısın canım yaa oldukça dikkatli gitmeye çalışıyoruz

Sağol canım benim... eşim canım kocam o olmasa ben mutluluk nedir bilemezdim...

ne güzel Allah karşına öyle bi koca çıkarmış bakk

dualarım seninle tatlım inanıyorumki düğünde kısmetiyle gelir en yakın zamanda eşinde işe girer ve rahatlarsınız

inşallah canım aminn, bende hep öyle diyorum nişanlıma evlenelim bak herşey düzelcek diye

inşallah canım herşey istediğin gibi olur. kaydirigubbakcemile3

saol canım aminn

haklısın canım yaa oldukça dikkatli gitmeye çalışıyoruz

ne güzel Allah karşına öyle bi koca çıkarmış bakk

inşallah canım aminn, bende hep öyle diyorum nişanlıma evlenelim bak herşey düzelcek diye

saol canım aminn

Canım benim Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah kaynananla falanda bir sorunun olmazda mutlu mesut yaşarsın

meraklı olarak soruyorum gelinliğini aldınmı? :uhm:

sor tabiki canım :) gelinliğim dikiliyo canımcım ilk provam oldu haziran başına 2. provaya gitcem bakalım nasıl bişey çıkcak bende merak ediyorum.. damatlığıda hallettik, ben kaynanamla birlikte oturacağım o yüzden bi yatak odam olucak. oda yapılıyo siparişi verdik, siyah beyaz olucak, dünde perde mi hallettik :) bi halım kaldı bide ufak tefek kına için lazım olucaklar falan canım

sor tabiki canım :) gelinliğim dikiliyo canımcım ilk provam oldu haziran başına 2. provaya gitcem bakalım nasıl bişey çıkcak bende merak ediyorum.. damatlığıda hallettik, ben kaynanamla birlikte oturacağım o yüzden bi yatak odam olucak. oda yapılıyo siparişi verdik, siyah beyaz olucak, dünde perde mi hallettik :) bi halım kaldı bide ufak tefek kına için lazım olucaklar falan canım

2, provada resim isterim....

bayaa kolaylamışsınm işlerini canım ben 2 ay nişanlı kaldım 2 ayda ne sıkıştım bi bilsen. gelinliğin fotosunu gönderirsin bitince.

işyerinde yok tatlılarım gelinlikli fotom akşam eve gidince eklerim. şımarmıym gelinliğim çok sade ve güzeldi.

Back