• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bu sitede harıl harıl düğün hazırlığı yaptığımı çeyiz hazırlığı yaptığımı bilirim.vay be şimdi nerdeyse 3 ay oldu evleneli

arkadaşlar merhaba bende yeni evlendim banada 2,5 ay oldu aşkımı çok seviyorum iyiki de evlenmişim ama benim sorunum gurbet çok yalnız hissediyorum kendimi yanımda beni anlayacak arkadaşım kimse yok eşim işe gidiyo ve ben sıkıntıdan patlıyorum buraya üye oldum ama nası arkadaş olunacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ya yeni evlenecek olanlarada Allah mutlu ve mesut etsin biz muradımıza erdik en kısa zamanda onlarda erer inşallah.

arkadaşlar merhaba bende yeni evlendim banada 2,5 ay oldu aşkımı çok seviyorum iyiki de evlenmişim ama benim sorunum gurbet çok yalnız hissediyorum kendimi yanımda beni anlayacak arkadaşım kimse yok eşim işe gidiyo ve ben sıkıntıdan patlıyorum buraya üye oldum ama nası arkadaş olunacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ya yeni evlenecek olanlarada Allah mutlu ve mesut etsin biz muradımıza erdik en kısa zamanda onlarda erer inşallah.

canım seni çok iyi anlıyorum bende hasret çekiyorum eşim kaptan daha 3 ay var gelmesine çok zor bizim durumumuz

selamlar,bu başlığa uğramadım daha önce ben de henüz 1,5 aylık evliyim..evliliğe adapte olmaya çalışıyorum.

Back