• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

selamlar.bend eevleneli bir ay oldu.ama eşimi çok az görüyorum ilçede çalışıyor hafta sonları gelyor.ama atamamız oldu şimdi aydına gidecez.evimizde oturamadan taşınacaz.bide ailemden memleketimden hiç ayrı kalmamıştım nasıl dayanacam bilmiyorum.orda tek bir tane arkadaşım dostum yok.kiminle dertleşecem bilmiyorum.burda çalışıyordum gidince istifa edecem bide.zor bir dönem beni bekliyor.hayırlısı olsun inşallah.inşallah ilerde iyki gelmişim derim.duyunca çok ağladım ama.işte böle.aranızda aydında olan biri varmı.

kekulacım üzülme,her şeyin hayırlısı...eşinle beraber olduktan sonra orda tanıdığın varmış yokmuş aramazsın tatlım,en azından o yanında.zamanla edinirsin çevre.ben de 2 yıl önce atamam dolayısıyla gittim,senin gibiydim ve bi eşim bile yoktukaydirigubbakcemile2kısa zamanda arkadaşlarım da oldu aşkımda:utangac:bu şehri hiç sevmedim ama şimdi evlendim,yerleştim:nazar:üzülme yani alışırsın bebiş:teselli:

Herkese selam hanımlar,
Ben de hem yeni evli hem de KKda yeniyim.Eşim yabancı 1 ay önce burda evlendik ve o memleketine gitti,önümüzdeki ay ben de gidicem ama bi stres bastı beni nedense 3 yıl orda kalmamız gerekiyor.Kültür farkından kaynaklanabilecek sorunlar şimdiden düşündürmeye başladı beni onun tüm ailesi orda ben tek olucam kimsem yok ve yabancıyım.off gelir gelmez kafanızı şişiriyorum ama belki benimle benzer bi durumu yaşamış olanınız vardır veya evlilikte tecrübeli hanımlarımız çıkar da bana 2 laf söyler tavsiyede falan bulunur gibisinden döküverdim içimi
Okuduğunuz için teşekkürler
değerli tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
benimde bayramdan bir hafta sonra düğünüm var.inanırmısınız hiç heyecan yok bende şuan.nişanlımı çok ama çok seviorum.oda beni deliler gibi sevio ama .çokda tartışıoruz.sizdede varmı aynı sorun:sinifsinif:

selam kızlar ben kk yeni üyesiyim hemde 3 aylık evliyim benim için herşey 0 dan başlamış gibi yeni hayat (evliyim artık)yeni bir şehirdeyim (tayin)ve yeni iş arkadaşları ama alışıcama.s.

"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADıS

kadir geceniz mübarek olsun. dualarınız kabul olunan dualardan olsun arkadaşlar
a.s.

bizde evleneli 6 ay oluyor, gayet iyi gidiyo gibi..
tek sorun eşim vardiyalı çalışıyo, geceleri sık sık yalnız kalıyorum.
ilk zamanlar cok korkuyordum ama şimdi alışır gibi oldum sanki..

Back