• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

idil hastaydı ya :( nasıl oldu acaba
evlilik nasıl gitsin tatlım ya aynı işte işe gidip geliym daha pek alışamadım eve bazen misafirmişim gibi geliyo :))

sen neler yapıyon canım

ben kullanmıyorum canım hap yaa, ama yanma falan bende de olmuştu, mikrop kapmış olabilir diye düşünüyorum

canım diyorum ya doktora gittim kültür filan yaptı temiz çıktı,enfeksiyon yok,mantar yok dedi.ama ben yanmadan kaşıntıdan duramıyorum,hap kullanmaya başladıktan sonra böyle oldumafoldumben

bilmiyorum kızlar belki benle aynı durumu yaşayan birilerini bulurum diye düşünmüştüm sizede bi danışayım dedim..

ben bugün gene burdan buldum canım numis med akşama alıcam. yanma kaşıntıya iyi geliyomuş doktorlarda tavsiye ediyomuş
bende de vajinal koku var yaa evlendiğimden beri :( sinir oluyorum artık

bilmiyorum kızlar belki benle aynı durumu yaşayan birilerini bulurum diye düşünmüştüm sizede bi danışayım dedim..

canım ben yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk evlendiğimde o kaşıntı ve yanmalar bendede oldu baş edemedim sonra bıraktım. bide aşırı sinirli yapmıştı beni eşimde içme şunu diye başımın etini yiyiyodu

geçen hafta görümcemin evini taşıdık yerleştirdik iki gündürde makarna filan yaptık

annemler ordudaydı bugün geliyorlar şimdi onlardayım yemek yapıyorum... benim işler bitmiyor dertlerde bitmiyorr

Back