Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

yaa sen çalışmıyo musun, valla ne zordur evde oturmak[/QUOTE]

ben öğretmenim canım,tatildeyiz ya şimdi,evlenmeden önce ne güzeldi annemlerle gezerdim hergün,ankarada evin içinde of otur otur,hergün ne yemek yapayım diye düşün,hergün ev temizliyorum sıkıntıdan napimmopuyorumnanaktan

yaa sen çalışmıyo musun, valla ne zordur evde oturmak

ben öğretmenim canım,tatildeyiz ya şimdi,evlenmeden önce ne güzeldi annemlerle gezerdim hergün,ankarada evin içinde of otur otur,hergün ne yemek yapayım diye düşün,hergün ev temizliyorum sıkıntıdan napimmopuyorumnanaktan[/QUOTE]

ayy ne kadar güzel ya öğretmen olmak , ne güzel 3 ay tatilin var işte dinlenirsin şikayet etme bence :)

yatak odamın resimlerini koydum buraya bakalım beğenecekmisinizyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/298248-yatak-odamda.html

birazdan bakayım bakalım :)

ben geldim tatlım
facebook ta takıldım tatil fotolarına bakıyodum

canım sakıncası yoksa özelden yazsana face ni ekliyeyim

günaydınn canımm, valla biraz daha kilo al bence :)

tatlım benim yediğim yemeği kimse yemez eminim ağzım hiç boş durmaz ama alamıyorum. yakıyorum. evlendikten sonra biraz aldım kilo onuda sürekli veriyorum alıyorum. 52 59 arası gidip geliyorum

aynen ya benimde canım sıtkın, akşam olsada gitsek, akşama anamlara gitcez yemeyeğe
bütün kızlar kayıp ya
off doktora gidicem ben yaa kadın hastalıklarına gitmem lazım dimi, azda olsa kan hala daha geliyo ya, akıntım var, off bide yanmam ve karın ağrım var off ağlıcam şimdi :((

aynen ya benimde canım sıtkın, akşam olsada gitsek, akşama anamlara gitcez yemeyeğe
bütün kızlar kayıp ya
off doktora gidicem ben yaa kadın hastalıklarına gitmem lazım dimi, azda olsa kan hala daha geliyo ya, akıntım var, off bide yanmam ve karın ağrım var off ağlıcam şimdi :((

ben sana bişey diym hepsi kendini sıktığın için
akıntıda büyük ihtimalle sürdüğün abuk subuk kremlerden olmuştur. git bi doktora tatlım en doğrusu

Back