Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

kızlarrrrrrrrr bende kaçtım. hepinize iyi akşamlar haticem sabah uyanır uyanmaz bekliyoruz seni. burçin sende bi çay bi bisküvi atlat misafiri onu hak etmişler. öpüldüzün

2 senelik evliyim 26 yaşındayım nasıl sizce taze hatuş sayılırmıyım kıslarrkaydirigubbakcemile5

hoşbuldum ben bekarım ama :1ninca:2 yıllık evli yeni sayılır yaa çokda olmamış kardelen bence 24 dünde tam yaşında evlenmişin ....bende koca adayı istiyorumm:jeyyar::jeyyar:

günaydın hatuşlar...herşey berbat gitmeye devam ediyo öyle çok canım sıkkınki anlatamam....

ben de yeni gelinim ama çok anlayamadım çünkü hemen hamile kaldım.. balayımızda 3 kişiydik:))

hoşgeldin tatlım. ben gurubun en kocamış gelini 2 yıl olacak evleneli taze sayılmam yani

hoşbulduk,2 yıllık gelin hala yeni gelin sayılır bence canım benim:))
yaa ben bu yazdıklarınızı okudum ilk gece nekadar sıkıntı yaşamışsınız,ben şanslıydım hiç bişe hissetmedim,kanamam da ertesi gün hafif hafif leke şeklinde geldi okadar.dün doktora gittim kadın doğum doktoruna kontrol olayım dedim,daha yeni evlisin kontrole gerek yok dedi.doğum kontrol hapı verdi,6 ay sonra kontrol ederiz dedi.sevindim:)kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk,2 yıllık gelin hala yeni gelin sayılır bence canım benim:))
yaa ben bu yazdıklarınızı okudum ilk gece nekadar sıkıntı yaşamışsınız,ben şanslıydım hiç bişe hissetmedim,kanamam da ertesi gün hafif hafif leke şeklinde geldi okadar.dün doktora gittim kadın doğum doktoruna kontrol olayım dedim,daha yeni evlisin kontrole gerek yok dedi.doğum kontrol hapı verdi,6 ay sonra kontrol ederiz dedi.sevindim:)kaydirigubbakcemile5

ahh canımm ne güzel ya şanslıymışsın valla :) herkesin acısı farklı oluyo işte, bide sen kendini rahat bıraktın sanırım ondan acımadı canın. off ben kan görmeye bıktım valla :((

Selamm kızlarrr benim 1.5 yıl oldu nerdeyse eskidimmi nekaydirigubbakcemile3

ama evlilik çoooooooook güzel yaa Allah a çok şükür..:Saruboceq:

ahh canımm ne güzel ya şanslıymışsın valla :) herkesin acısı farklı oluyo işte, bide sen kendini rahat bıraktın sanırım ondan acımadı canın. off ben kan görmeye bıktım valla :((

bilmem,rahatmıydım değilmiydim yorgunluktan ben hiçbişe hatırlamıyorum:) ama canım kaç gün oldu hala canın acıyomu senin? kanaman bitti demi?

bilmem,rahatmıydım değilmiydim yorgunluktan ben hiçbişe hatırlamıyorum:) ama canım kaç gün oldu hala canın acıyomu senin? kanaman bitti demi?

rahatmışsın bence :))
canım krem kullanıyorum o yüzden şu anda acımıyo, ama affedersin girerken bazen acıyo :( kanamamda bazen oluyo bi iki damla, neden hala bitmedi anlayamadım valla :(
ya bide akıntı oluyo bende sende de var mı ? :(

ayy canım yaa normalmiymiş bukadar süre kanamanın filan olması acaba? seninki normalse benimki bi anormal ozaman,bende hiçbişe olmuyo çünkü,sadece ilk günler senin dediğin gibi girerken biraz acıdı,ama şuan düzeldi hatta benim evlenmeden önce sürekli akıntım olurdu,günlük ped kullanmadan duramazdım ama evlendikten sonra hiç akıntım olmadı.amamnnnnnnnnnnn kadın olmak ne zor derdi annemde inanmazdım,hakkaten yaa bu neeeeeymiş:))

Back