Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

biraz daha bekliyeyimde bakalım haftaya gitdeyim en iyisi tatlım.. şu kremide bırakcam artık zaten

off aynen didoş ya valla delircem bende biliyon mu, bu ne sıkıcı bi gündür ya böyle, off oturmaktan ağırdı bi yerlerim işte yok :(( bi face bi maillerime bi kk ya bakıp duruyorum aval aval yaa :((

arkadaslar slm gecenin bu saatınde net başından kımse yok sanırsam. bugun çok kötü bi gündü bu aralar resmen bela cekıyor benı. herşeyde vardır bır hayır dıyorum kendime..
bugun olanları anlatsam şaşırırsınız valla. zaten doktordu tahlildi geziyorum taş varmış böbreklerımde bugun öğrendım:( yani sabahtan evden çıktım akşam eve gelene kadar hep olay yani..
akşam arkadasımın kına gecesi vardı yolda başka bırı aradı çok tesadüf şuradayım benıde alırmısın beraber gıdelım dedı ok dedım. 2 sokak yukarıda sadece. gıttım, tam kapınınönünde arabamın lastiği patladı. daracık yollar herkes salak salak davrandı uyus oldum ııce napcamı şaşırdım. hayatında hiç lastik çıkarıp stepne takan varmı aranızda bılmıyorum:) sonrada esınden gızlı gızlı gidip arabanın lastiğini değiştiren:)
üff cok canım sıkkın en kötüsüde hiç birini eşime anlatmamam:) kızar yoksa. bana guvenıyor esnek davranıyor adam hatrıma. evde geç geldim saat 10 da kınaya yetıştım telimin şarzı bıttı, yolu kaybettım kımseyı arayamadım gece vaktı eve geldım eşim kızdı... işte bööle bu aralar baya hareketli günlerim. ALLAH HAYIR ETSIN DIYORUM..

Back