Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

hoşgeldin cambaz canım ya neyse atlattınya onada şükür ben dedimya 2 hafta ara ara kan geldi diye oluyor o normal yani

idilcim çok geçmiş olsun sanada yaa
evet canım ya çok kastım kendimi anlatamam ya çok korktum ya, nasıl oldu var ya bide bana sorun :) artık yer yataklarında :) sürekli kakçtım durdum eşimden, çok kanamam oldu bide, otellerde hep çarşaf yıkayıp durdum valla :) şimdide az az kanamam var ya neden bitmedi hala anlamadım valla ya :( bide tiksindim artık akn kokusundan.. şimdi biraz daha ağrısız oluyo ama anestol diye bi krem aldım eczaneden onu kullanıyorum bide bebe yağı kullanıyorum :) artık en azından çığlık atmıyorum :)

harikasın tatlım ama o anestol mudur nedir onu pek tavsiye etmiyolar bi doktora gitseydin. böyle tiksiniyosan sonu vajinismus filan olur dikkat et. ya şimdi o hallerime gülüyorum ben 1 ay sonra görürüz senide :kedi::kedi:

idilcim çok geçmiş olsun canım

sedacım kendini kastığın için acımıştır canım ama elinde değil bende çok kasmıştım zor olmuştu ilerleyen günlerdede kanamam olmuştu benim dikkat et

en iyisini yapmışsınız tatlım hayırlısı. ya benim arkadaşın 6 aylık bebği öldü karnında 2 hafta oldu kız kafayı yedi ya her eşyası beşiği şunu bunu hazırdı bebeğin allah hayırlısını versin kız gördükçe fena oluyodu

Allah sabır versin canım çok zormuş meğer öyle bir duruma düşmek bu arada düşük falan diye hastaneye gidince annem geldi babam geldi kardeşlerim teyzem hepsi geldi yanıma

Allah sabır versin canım çok zormuş meğer öyle bir duruma düşmek bu arada düşük falan diye hastaneye gidince annem geldi babam geldi kardeşlerim teyzem hepsi geldi yanıma

oooooooooooooooo süper ya çok sevindim düzeldi dimi aranız iyice ya iyi bişeye vesile olmuş bak kısmet

öyle canım 1 ay sonra görürüm ben seni eee kaynanan nasıl davranıyo daha ilk günler sedoşum

idilcim cok geçmiş olsun tatlım allah bir daha yaşatmasın.svdacım sende rahat olmaya bak artık kendini kasarsan herdefasında ilk defaki gibi acı hissedersin.buarada yeni evlenen ve aramıza katılan arkadaşlarada mutluluklar diliyorum

harikasın tatlım ama o anestol mudur nedir onu pek tavsiye etmiyolar bi doktora gitseydin. böyle tiksiniyosan sonu vajinismus filan olur dikkat et. ya şimdi o hallerime gülüyorum ben 1 ay sonra görürüz senide :kedi::kedi:

ne bileyim canım ya burdan biri yazmıştı ordan aklımda kalıp aldım ama çok faydasını gördüm oda doktor önermiş, bakalım bi süre kullanayım artık :) yok canım vajinusmus deilim :) kokudan tiksiniyorum ya kan görmekten bıktım valla :) bende şimdiden ilk günüme gülüyorum valla :)

idilcim çok geçmiş olsun canım

sedacım kendini kastığın için acımıştır canım ama elinde değil bende çok kasmıştım zor olmuştu ilerleyen günlerdede kanamam olmuştu benim dikkat et

evet yaa acayip kastım haticecim, sen neler yapıyosun bu arada

öyle canım 1 ay sonra görürüm ben seni eee kaynanan nasıl davranıyo daha ilk günler sedoşum

valla idilim şu anda çok iyi ya, ben daha bişeye elimi sürmedim valla, kaynanam sağolsun, çamaşırlarımı yıkadı katladı, dün odamı süpürmüş, eşime sormuş gireyim mi diye odam müsaitti zaten eşimde gir gir sorun yok demiş kayınvalidemde silmiş süpürmüş sağolsun :)

idilcim cok geçmiş olsun tatlım allah bir daha yaşatmasın.svdacım sende rahat olmaya bak artık kendini kasarsan herdefasında ilk defaki gibi acı hissedersin.buarada yeni evlenen ve aramıza katılan arkadaşlarada mutluluklar diliyorum

evet idilcim ya Allah bi daha yaşatmasın inşallah.. evet ya artık kasmayı bıraktım yavaş yavaş

azz sonra eklicem foto :)

allah başınızı bozmasın canım ya duvağına bayıldım sende çok güzel olmuşsun. hep yüzünüz güler inşallah

Back