Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

kıslaaaaaaaarr ben geldim şu tatlı telaşeyide bitirdik teyze kızının düğünü oldu gittik geldik bakalım Allah mutlu etsin valla rüya gibi bi düğün oldu çok güzeldi herşey herşeyi en ince detayına kadar ayarlamış damat beyy....eee bizden kız almak kolaymı dermişim...hadi bakalım yarın hepinizi bekliyorum bi sorun çıkmazsa akşama kadar burda olacağım...

kısssslar bende yeni evliyim 8 ay oldu ve kocacığımı çok seviyorum ve onu çoookk öslüyorum akşam görücek olmama rağmen bitanem o benim aşkımmmmmmmmm

bende yeni evliyim 1 ay oldu hihoyyyt çok mutluyum tabikide eşimi çok seviyorum..akşamları eve gitmek için sabırsızlanıyorum..ama bide yemek,çamaşır vs derdi olmasa:jeyyar: daha ii olcak amaaa benim kocacım bana yardım edio her konuda saolsunn;))

didoşum burçinim napıyosunuz bakayım ?
bizim topic dağılmış iyice yaa :(
kızlarr kınam düğünüm harikaydı ya çok güzel bi geceydi valla :)
ama ilk gecem kötüydü ya :(

didoşum burçinim napıyosunuz bakayım ?
bizim topic dağılmış iyice yaa :(
kızlarr kınam düğünüm harikaydı ya çok güzel bi geceydi valla :)
ama ilk gecem kötüydü ya :(

canım çok sevindim iyi geçmesine. ilk gece neden kötü geçti ama?

svdacım canım hayırlı uğurlu olsun Allah bir yastıkta kocatsın sizleri.anlat bakalım nasıl oldu ik gece neden kötüydü?

iyiyim tatlım bende zamanın gecmesini bekliyorum 3 ağustosta Allahtan bir mani çıkmazsa tatile gidecez hayırlısı bakalım ya bir sıkıntım var özelden msj atsam olurmu?

Back