Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

biz kuşadasına gittik. ordan didime ama didimi beğenmedik kalmadık, ordanda bodruma gittik
süperdi ya valla tatil

didoş tatile nereye gittiniz siz yada kıslar tatile gittinizmi nereye gittiniz?

marmaris göcek fethiye mavi yolculuk yaptık. arkadaşlar en iyi tatil buymuş artık otelde filan kalamam ben hepinize tavsiye ederim. yat ve kaptan ismide verebilirim.

biz antalya side düşünüyoruz 2 hafta önce gitmiştik 1 günlüğüne deliyiz biz cok begenmiştim acaba bu sefer farklı yeremi gitsek diye düşünüoruz

didoş nekadara mal oldu size benim korkum beni deniz tutarsa diye:)

1750 filan canım yol parası dahil bende korkuyodum deniz tutar diye ilaç aldım yanıma ilk gün biraz midem bulandı sonra alıştım 12 kişiydik kimsede bi sorun olmadı ama karaya inince 2 3 gün kendine gelemiyosun ben hala gelemedim evde halıya ilk bastığımda çığlık attım halı nasıl garip geldi anlatamam.

kaydirigubbakcemile3ayy yaa süpermiş bende cok istiyorum mavi yolculuğu işte tek korkum deniz tutması bana yat ve kaptan ismini verirmisin bide 2 kişi fiyatımı 1750 tatlım

bizde yat turuna katılmıştır süperdi yaa
didoşum sürekli yat üstünde mi kalıyosun nasıl oluyo :)

ahh keşke bizde tatile gidebilsekkte yazsam seneye kaldı bizim tatil hayali

canım bozma maralini bizde evlendik ve balayı yapamadık eşimin sınavları vardı sınavlarını verince hafta sonu 2*-3 defa sehir dışına gittik nevşehire falan gittik su taş evlerde kaldık düşünsene 1 günlüğüne antalyaya gittik yaparsınız yani balayı yapamadık ama simdi acısını çıkartıyoruz

kaydirigubbakcemile3ayy yaa süpermiş bende cok istiyorum mavi yolculuğu işte tek korkum deniz tutması bana yat ve kaptan ismini verirmisin bide 2 kişi fiyatımı 1750 tatlım

iki kişi 1750 canım ya ama bizim ekstramız oldu benim doğum günüm vardı onun için fethiyeden kaşa götürdü kaptan bizi partiye orda pasta şampanya filan kocaya biraz yük oldu. marmotte yachting internet sitesi var kaptan atalay çıralı didem söyledi derseniz yardımcı olur. az önce aradı beni yürek hoplatması yaptı göcektelermiş yeni yolcularıyla gıcık ya

bizde yat turuna katılmıştır süperdi yaa
didoşum sürekli yat üstünde mi kalıyosun nasıl oluyo :)

evet tatlım 12 kişilik toplam 6 kabinli yatta kalıyosun ıssız bi koya demirliyo geceyi orda geçiriyosun ama biz hiç kabinde yatmadık hep güvertede yıldızların altında yattık. bide ortam harikaydı arkadaşlık güzeldi çok eğlendik

saol tatlım web sitesine bakacam birde eşimle konusayım onada uyarsa süper olur ayrıca eşimin kuzeni ve eşide gelecek onlarada uyması gerek tabikine

yaa çok istiyoruz alanyaya gitmeyi planlamıştık olmadı yinede belli olmaz daha yaz bitmedi bakalım bayramdan sonra gideriz belkide

saol tatlım web sitesine bakacam birde eşimle konusayım onada uyarsa süper olur ayrıca eşimin kuzeni ve eşide gelecek onlarada uyması gerek tabikine

bence konuşun başka yatları bilmem ama bu harikaydı ama insan görmeyi beklemeyin kalabalık yok kendinle başbaşa tatil yüzdüğün yerde başka kimse yok 1 haftayı toplam 15 kişiyle geçiriyosun.

Back