evet ya kendini riske atmamak lazım.. bide bişey daha sorcam kızlar yaa ilk gece kolay olsun diye bişey kullandınız mı krem vs
ben vazelin kullandım daha kolay oldu en azından
canım gleit gelen diye bir jel var bir çok insan kullanmış bunları bebek yağı falanda diyolar
özel bi soru daha sorcamcahilim çünkü bu konularda vazelini kendine mi sürüyon
evet bebek yağınıda duymuştum, ben aslında kaygan prez.fer varmış onlarda istiyorum aama nişanlım istemiyo
canım gleit gelen cok iyi bir jel eczaneden alabilirsin fiyatıda uygun.hem vajinana hemde eşinin p...nsi sürüyorsun gleit geleni
böyle şeylerin bi zararı falan yok dimi canım
yok canım hiç bir zararı yok için rahat olarak kullanabilirsin zaten böyle bir durum olsa p..nsin girememesi gibi bir durum doktorlar ilk başta bu ilacı tavsiye ediyolar kayganlaştırıyor yaa aslında zaten bir kaç teknik anlatırdım rahat olmam açından ama burda olmazki
günaydınn canımm, afiyet olsun valla :)) nasıl yapıyosun tarifinide ver bende öğreneyim :)
Geldim geldim hamur yoğurdum
maşallah elin hızlıymış
ben yazana kadaaar sana tarifi vernişler ne güzel
benim tarifim pek hoşuma gitmrdi ama sana verilen tarifi bende deniycem ama biraz ara vereyim tarif deneyeyeim derken bıktırmıyayım eşimi dimikaydirigubbakcemile2
valla hatun sen beni acayip gaza getiriyosun bugün eve gidip pofuduk poğaça yapacaktım ama duydumki kayınvalidem gile gidiyoruz.
afiyet olsun ne pişirceksin kocişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?