ben girmedim denize benim arkadaşım girmiş çocuğu olmuyor
aydınlat bizi birsuu :)) ya ilk gece ağrı kesici falan mı alsam acaba yada kas gevşelticii
ben girmedim denize benim arkadaşım girmiş çocuğu olmuyor
Yok canım ya gerek yok bence sen rahat ol yeter o kadar acı çekiliyor olsa bebek niye düşünelim sadece 1 kere o am o anı yaşak lazım acısıyla tatlısıyladelikafadulden
Bilmiyorum canım ya ama ben kendimi çok kastığım için olmuş
Yok canım ya ondan kaynaklanmaz çocuk falan alakası yok yani
hadii yaa bende girmeyeyim barii
amann toplu iğne batmış gibi olcak işte :)) ben nişanlıma birazcık alkol alayım diyorum limonlu bi bira ama o hayır diyo :) namaz kılcaz olmaz diyo
kas gevşetici falan bi işe yaramaz kendini kandırmış olursun ben sana ne diyorum çok fazla acımıyor sakin ol biraz sen şimdiden panik olmuşsun canım
Yok canım ya ondan kaynaklanmaz çocuk falan alakası yok yani
canım şimdiden kendini strese sokma yaa dur hele bir o gün gelsin baktın olmuyor ozaman kasgevşetici içersin ama inan bana ağrı kesicilik bişey yok onlar fasa fiso iş kafan bitecek düşünsene ordan kocaman bir bebek kafası çıkıyor.ayrıca vajina her ölçüde p...nsi alabilecek kadar genişliyor rahat ol tatlım relax relax
evlendikten nezaman sonra oldu sizin sevdalim42422
hadii yaa bende girmeyeyim barii
amann toplu iğne batmış gibi olcak işte :)) ben nişanlıma birazcık alkol alayım diyorum limonlu bi bira ama o hayır diyo :) namaz kılcaz olmaz diyo
mikrop kapmış denizden olabileceğini sölemiş doktoru şimdi tedavi görüyor
Eğer çok zorlanırsanız devam etmeyinsizde biz bıraktık sonra dedik ama ben başlamışken bitsin dedim olan bana oldu...
bence canım hayırla şeri birbirine karıştırma derim
bende mikrop kapan birini duymuştum bi kaç gün doktor ilişkiye girmeyin demiş ama çocuğu oldu
bencede ya çok zor olursa bırakmak lazım
haklısın büyük ihtimalle almıcam, bi yanda namaz bi yanda içki olmaz, bide daha kötü olur sonra falan
ben denize gitmedim ama gitseydim girmezdim çünkü enfeksiyon kapma olasılığı çokk yüksek bence girmeyin yaa bir zevk için riske atmayın bu sene olmazsa seneye girersiniz dimi yaaa
Evet canım aynı toplu iğne delikafadulden
ben denize gitmedim ama gitseydim girmezdim çünkü enfeksiyon kapma olasılığı çokk yüksek bence girmeyin yaa bir zevk için riske atmayın bu sene olmazsa seneye girersiniz dimi yaaa
hatuşlar ben çıkıyom kendinize iyi bakın olurmu
svda kısss gelinliğin hazırmı anlat bakimm biraz nasıl bişeyyy
hatuşlar ben çıkıyom kendinize iyi bakın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?