• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bir konu açalım benim canım çook sıkılıyor işte yapmıyorum grevdeyimdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

kızlar ben evleneli ik sene oldu ilk gece anlatılan kadar korunç bişiy değil yaşamamış olanlar için söylüyorum çok abartıyorlar inanmayın

kızlar ben evleneli ik sene oldu ilk gece anlatılan kadar korunç bişiy değil yaşamamış olanlar için söylüyorum çok abartıyorlar inanmayın

hoşgeldin canımm..ben inanmıyorum zaten o kdar abartılarak anlatılanlara, ama çok canım acıcak mı çok merak da ediyorumm sengözlerimebaksanab

bana neler neler anlattılar yok oturamıyorsun üç gün baoyunca yok kanama çok oluyor yok ağrıların çok oluyor inanmayın alakası yok

bana neler neler anlattılar yok oturamıyorsun üç gün baoyunca yok kanama çok oluyor yok ağrıların çok oluyor inanmayın alakası yok

ne kadar cahil insanlar var yaa korkutuyolar böyle , kanama kişiden kişiye değişiyomuş değil mi, benim arkdaşım anlatmıştı bende çok az oldu diye

:utangac: güseldiii:utangac: cok gec uyandık uyandığımda kocişim kahvaltı hazırlamıştı ayy ne romantikti.soyna tembel tembel evde oturduk böyleydi işte.sen baptın bakimmm

Hiç uyumadıkki sonrada beaber kahvaltı hazırladık daha sonrada alışverişe gittik

Back