ayn şey banada oluyo yaa çok hissiz oluveriyorum birden, evleneceğime inanamıyorum sanki bişey olcakda ayrılcakmışız gibi geliyo, bazen hazır hissetmiyorum kendimi, bazen çok mutlu oluyorum :) karışık duygular yanii..herhalde evlilk psikolojisinden
demekkı gelgıtlı olmak bu zamanlarda gayet normal :)
ha bide bazen en ufak şeye sinirleniyorum yada en ufak şeye başlıyorum ağlamaya. ama normalmiş bunlar benim bide çok az kaldı. aslında tadını çıkartmak gerek hayatımızın en güzel zamanları bunlar yerimseniben
aynen yaa biliyomusunn , kendimden şüphelenmeye başlamıştım artıkk, ama bunları yaşayan tek ben değilmişim :)) kaydirigubbakcemile3
Anlamadım ne demek istedin
evlılık yaklastıkcaa
hıssız olmak yanıı
bı aglamak bı gulmek ayrılcakmıs gıbı hısetmek demek ıstedımm
arkadaslar yazmıs yaa
öyle canım bakma sen bana ilk önce bi evliliğimiz iyice otursun yerine biraz zaman geçsin...
Normal bunlar ama kendinizi o kadar sıkmayın sıkıntı stres yapmamaya çalışın
evlılık yaklastıkcaa
hıssız olmak yanıı
bı aglamak bı gulmek ayrılcakmıs gıbı hısetmek demek ıstedımm
arkadaslar yazmıs yaa
bencede güzel güzel gez kocişinle biraz, bebek olunca gezemezsinn
olmuyo ya insan illa stres yapıyo, geçen ben bi tartışma çıkardım zaten stresten 3 gün aramız bozuktu Allahım ağla ağla ne hale geldim var ya, bide kızgınlıkla neler neler dedim çıkar o zaman o yüzüğü parmağından, düğünü iptal et madem falan filan neler neler benim kide sen büyücen ama benide kanser etcen diyo :)) ama sonra bi barıştık birbirimize öyle bi sarılmamız vardi ki asla gözümün önünden gitmiyo bi güzel sarılıp ağladık sonrada :)))
ohh valla ne güzel iş, sen saatlerce gez parfümlere bak, ben yarım saatte yemek yiyeyim hıh :1closedeyes: :)) kendi işin mi yoksa kızz :)
sen ne zaman evleniyosun canım
yok anacım yok kendi işim değil ama işi sallamıyorum ee 4 aydır maaş alamayınca ne olur iş böle sallanırrr yupiiiiiiii:dance:
benım daha var cnm ıns bu sene mezun olursam en az 1 sene sonra flnn ...
evleneceklere allah kolaylık versınn
evlenenlere de mutlulukk
bende hep dugun nısan oncesıı tartısmaktan korkarım bunları tek ben dusunuyorum zannederdım :)
Canım ben düğünden 1 gün önce bir tartşma çıkardımki sorma istemiyorum tek başına gt düğün salonuna diye bir başladım sonra sinirim geçti..Şimdi hatırladıkça güleriz...Ama evlendikten sonra öyle olmuyo işte
hadi yaa aman iyi sinirin geçmiş, benimde nişandan bi gün önce tartışmıştık, ben sanmıyorum evlenince çok fazla tartışma olsun yaa, bir arada olamayınca yüzyüze konuşamayınca büyüyo tartışmalar
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniza.s. epey konuşmuşsunuz ben kaçırdım neysem kaldığım yerden devam edeyim ne konusuyodunuz?
yok anacım yok kendi işim değil ama işi sallamıyorum ee 4 aydır maaş alamayınca ne olur iş böle sallanırrr yupiiiiiiii:dance:
benım daha var cnm ıns bu sene mezun olursam en az 1 sene sonra flnn ...
evleneceklere allah kolaylık versınn
evlenenlere de mutlulukk
bende hep dugun nısan oncesıı tartısmaktan korkarım bunları tek ben dusunuyorum zannederdım :)
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniza.s. epey konuşmuşsunuz ben kaçırdım neysem kaldığım yerden devam edeyim ne konusuyodunuz?
hadi yaa aman iyi sinirin geçmiş, benimde nişandan bi gün önce tartışmıştık, ben sanmıyorum evlenince çok fazla tartışma olsun yaa, bir arada olamayınca yüzyüze konuşamayınca büyüyo tartışmalar
anaa ne kötü 4 ayy, inşalah en kısa sürede alırsın canm
saolll canımm, korkma korkma illa oluyo tartışmaa, biz ne tartışmalar ettikte barıştık :)) ama şimdiden düşünme bunlrı daha çok varmış sana
eee saatlerce gezersen kaçırırsın :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?