• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Ben de 27 gün sonra evli bir kadın olcam, bir yanda heyecan bir yanda telaş bir yanda endişe, inşallah sizler gibi mutlu olurum ben de, ve de konuştuğum, tavsiye istediğim tek şey tarifler olur:)))

Ben de 27 gün sonra evli bir kadın olcam, bir yanda heyecan bir yanda telaş bir yanda endişe, inşallah sizler gibi mutlu olurum ben de, ve de konuştuğum, tavsiye istediğim tek şey tarifler olur:)))

Senin için en hayırlısı olsun canım ne hissettiğini anlayabilirim 6 ay önce aynı şeyleri bende hissetmiştim...

Bitek bendemi oldu dedim bende kendi kendimekaydirigubbakcemile2

akşama ne yemeği yapcan kıss :))

hayırlı olsun canım Allah mesut etsin.. hazırlıklar nasıl gidiyo? benimde 1 ay 24 güünm var ama ben bile şimdiden çok heycanlıyım :) bakalım 1 ay kala napcam :))

Sabah hamur kızartması falan dediniz canım çekti akşama yapıcam peynirli yapıcam yanınada bi çorba faln yaparım heralde bugünlük bu kadar kaydirigubbakcemile2

Dün nohut pilav tavuk falan vardı oda kaldı zaten

hoşbuldukk tatlışımmm.ayy yaa yemekten sonra şöyle bir cıkım dedim parfüm alacaktık kadını çıldırttım kaçtane parfüm denedim bayan için sadece kocişime parfüm alıp çıktımkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 benim gibi yani kokularına bakarım baarım en son hepsi birbirine karışır kokuların bırakır çıkarım kaydirigubbakcemile2

ben geldimm hatunlarrr neler yaptınız bakimm bensizkaydirigubbakcemile2

kaynatmaya devam ediyoz işte, ne uzun yemek molan varmış :))

Sabah hamur kızartması falan dediniz canım çekti akşama yapıcam peynirli yapıcam yanınada bi çorba faln yaparım heralde bugünlük bu kadar kaydirigubbakcemile2

Dün nohut pilav tavuk falan vardı oda kaldı zaten

ohh yap valla bizde yemeğe gelelimm :))

Hoşgeldin canım benim ayyy şimdi nasıl heyecanlısındır birazcık korku birazcık hüzün

hoşgeldinn canımm, ayy ne güzell çok az kalmışş, hazırlıklar nasıll tamam mı herşey ??
heyecan var mı heyecan :))

hoşbulduk hatuşlar. hemen hemen tamamlamamıza rağmen ben sanırım daha ayamadım. hissizleştim galiba. bazen hiçbişey hissetmiyorum sanki evlenmiycekmişim gibi, bazende bi sorun çıkacak evlenemiycekmişim ayrılcakmışım gibi Allah korusun. bazen de içim içime sığmıyor mutluluktan. bi tuhafım yani.

ayy evet ya kızlar bide nette en güzel yemek tarifi hangi sitede veriliyor, bana tavsiye verebilir misiniz?

hoşbulduk hatuşlar. hemen hemen tamamlamamıza rağmen ben sanırım daha ayamadım. hissizleştim galiba. bazen hiçbişey hissetmiyorum sanki evlenmiycekmişim gibi, bazende bi sorun çıkacak evlenemiycekmişim ayrılcakmışım gibi Allah korusun. bazen de içim içime sığmıyor mutluluktan. bi tuhafım yani.

ayy evet ya kızlar bide nette en güzel yemek tarifi hangi sitede veriliyor, bana tavsiye verebilir misiniz?

ayn şey banada oluyo yaa çok hissiz oluveriyorum birden, evleneceğime inanamıyorum sanki bişey olcakda ayrılcakmışız gibi geliyo, bazen hazır hissetmiyorum kendimi, bazen çok mutlu oluyorum :) karışık duygular yanii..herhalde evlilk psikolojisinden

pekte uzaksınn amaa :)) konyayı çok merak ediyorum hepp..
konu açmışın tatlım :)) sen bence anne olmak istiyosunn alkisalkisalkis

Evet canım açtım çok merak ediyorum çünkü benmi bçok çabuk davranıyorum yoksa herkes benim gibimi

ya bilmiyorum ama bana acele ediyosun gibime geliyo daha çok gençsin biraz hayatını yaşa evliliğin tadını çıkar derim ben kaydirigubbakcemile2

öyle canım bakma sen bana ilk önce bi evliliğimiz iyice otursun yerine biraz zaman geçsin...

Back