Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 27 gün sonra evli bir kadın olcam, bir yanda heyecan bir yanda telaş bir yanda endişe, inşallah sizler gibi mutlu olurum ben de, ve de konuştuğum, tavsiye istediğim tek şey tarifler olur:)))
Bitek bendemi oldu dedim bende kendi kendimekaydirigubbakcemile2
Ben de 27 gün sonra evli bir kadın olcam, bir yanda heyecan bir yanda telaş bir yanda endişe, inşallah sizler gibi mutlu olurum ben de, ve de konuştuğum, tavsiye istediğim tek şey tarifler olur:)))
ben geldimm hatunlarrr neler yaptınız bakimm bensizkaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
hoşbuldukk tatlışımmm.ayy yaa yemekten sonra şöyle bir cıkım dedim parfüm alacaktık kadını çıldırttım kaçtane parfüm denedim bayan için sadece kocişime parfüm alıp çıktımkaydirigubbakcemile3
ben geldimm hatunlarrr neler yaptınız bakimm bensizkaydirigubbakcemile2
Sabah hamur kızartması falan dediniz canım çekti akşama yapıcam peynirli yapıcam yanınada bi çorba faln yaparım heralde bugünlük bu kadar kaydirigubbakcemile2
Dün nohut pilav tavuk falan vardı oda kaldı zaten
kaynatmaya devam ediyoz işte, ne uzun yemek molan varmış :))
ohh yap valla bizde yemeğe gelelimm :))
Hoşgeldin canım benim ayyy şimdi nasıl heyecanlısındır birazcık korku birazcık hüzün
hoşgeldinn canımm, ayy ne güzell çok az kalmışş, hazırlıklar nasıll tamam mı herşey ??
heyecan var mı heyecan :))
oooohhhh gelin gelin tut nişanlının kolundan getir...buyrun gelin....kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk hatuşlar. hemen hemen tamamlamamıza rağmen ben sanırım daha ayamadım. hissizleştim galiba. bazen hiçbişey hissetmiyorum sanki evlenmiycekmişim gibi, bazende bi sorun çıkacak evlenemiycekmişim ayrılcakmışım gibi Allah korusun. bazen de içim içime sığmıyor mutluluktan. bi tuhafım yani.
ayy evet ya kızlar bide nette en güzel yemek tarifi hangi sitede veriliyor, bana tavsiye verebilir misiniz?
pekte uzaksınn amaa :)) konyayı çok merak ediyorum hepp..
konu açmışın tatlım :)) sen bence anne olmak istiyosunn alkisalkisalkis
belli belli bensiz iyicene kaynatmışsınızklava:
belli belli bensiz iyicene kaynatmışsınızklava:
Evet canım açtım çok merak ediyorum çünkü benmi bçok çabuk davranıyorum yoksa herkes benim gibimi
ya bilmiyorum ama bana acele ediyosun gibime geliyo daha çok gençsin biraz hayatını yaşa evliliğin tadını çıkar derim ben kaydirigubbakcemile2