Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

selam kızlar

topik hayırlı olsun..yeni gördüm..bende 4 yıllık evliyim..eşimi çok seviyorum...herşey çok güzel....

yeni evlenecek arkadaslar hayırlı olsun..

hazırlıklar tamamlandımı svda canım?

ehh işte canım bi yatak odası zaten, onunda siparişini verdik, halıyla perde alıcam haziranda da, hep bi eksik çıkıyo işte ıncık cıncık yavaş yavaş alıyoz, aklımıza geldikçe:)

ben bir mama yiyip gelecem hatuşlar öpüldünüzzzzzzzzz

ohh bende nişanlımla yedimmkaydirigubbakcemile2

selam kızlar

topik hayırlı olsun..yeni gördüm..bende 4 yıllık evliyim..eşimi çok seviyorum...herşey çok güzel....

yeni evlenecek arkadaslar hayırlı olsun..

hoşgeldinn canımm..ne güzel evliliğin yolunda gidiyor demek ki :)

bana bide kakaolu ıslak kek tarifi lazımm yaaa :)))

peki canım

4 yumurta 2,5 su bardağı şeker 4 çorba kaşığı kakao 1 su bardağı süt 1 sy bardağı sıvıyağ 3 su bardağı un 1 kabartma tozu

şeker ve yumurtaları iyice çırp mikserin varsa onunla yap iyice köpürsün sonra süt kakao yap ileve et bu karışımdan 1 su bardağı kadar al kalanına kabartma tozu un ilave et karıştır....

süpersin kızz senn :)) kaydirigubbakcemile3 bu hani ıslak gibi oluyo dimi

bişeyi anlamadım ya :) karışımdan bi su bardağı kdar alıyoz ya onu napıyoz :))

süpersin kızz senn :)) kaydirigubbakcemile3 bu hani ıslak gibi oluyo dimi

evet canım hıı unutmuşum ayırdığın 1 bardak karışımı kek ıslakken kesip hemen dökeceksin üzerine sonra fırını kapadıktan sonra kalan ısıyla tekrar koy o ısıyla iyice çeker sosu

hatuşlaaar bende aranıza girebilir miyim bu aralar hazırlıkların yoğunluğundan dolayı fazla yazamayabilirim ama balayından ve evimi iyice düzenledikten sonra sık sık katılırım. benimde son 15 günüm kaldı evli bir kadın olmama :asigim:

evet canım hıı unutmuşum ayırdığın 1 bardak karışımı kek ıslakken kesip hemen dökeceksin üzerine sonra fırını kapadıktan sonra kalan ısıyla tekrar koy o ısıyla iyice çeker sosu

teşekkür ettim canım kaydirigubbakcemile3, bakalım akşama hangi birini yapabilcem :))
yaa bişey daha sorcam, çok oldum ama şimdi biz yeni fırn aldık kaç derecede pişirmem lazımm, eski fırın derecesizdi de :))

Hoşgeldin canım benim ayyy şimdi nasıl heyecanlısındır birazcık korku birazcık hüzün

canım 180de pişir benimkide derecesiz ya 540 gateway timeout hatası ne ya siteye giremiyorum

hoşgeldinn canımm, ayy ne güzell çok az kalmışş, hazırlıklar nasıll tamam mı herşey ??
heyecan var mı heyecan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…