Çooooooooooook çok teşekkür ederim hepinize, cevap atmanız bile benim için çok önemliydi :)
Ve bu hazırlıklara giriştiğime göre artık fikir alma zamanı :) Bugün yollara düştüm, biraz mağaza gezdim. Beğendiğim seti sizinle paylaşmak istedim.
Korkmaz bir kampanya yapmış, aşağıda linklerini attığım ürünler set halinde 2600 tl. Fiyat bana iyi geldi, kaliteyi düşününce. Aşağıdaki modelleri beğendim ben de. Fikrinizi almak istedim :)
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
Canım çkb ve tencere takımı çok beğendim ama yemek takımını beğenmedim. ben kütahyadan 5 ad çelik tencere takımı yemek takımı çkb takımı kahvaltı takımı hepsini 1200 tl ye almıştım.
Çooooooooooook çok teşekkür ederim hepinize, cevap atmanız bile benim için çok önemliydi :)
Ve bu hazırlıklara giriştiğime göre artık fikir alma zamanı :) Bugün yollara düştüm, biraz mağaza gezdim. Beğendiğim seti sizinle paylaşmak istedim.
Korkmaz bir kampanya yapmış, aşağıda linklerini attığım ürünler set halinde 2600 tl. Fiyat bana iyi geldi, kaliteyi düşününce. Aşağıdaki modelleri beğendim ben de. Fikrinizi almak istedim :)
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
merhaba; hoşgeldin aramıza
öğrenecek çok şey bu siteden. ben de 2014 yazında evleneceğim. yeni yeni almaya başladım çeyizi
nevresimler
takımı havlu
tost makinesi
mutfak robotu
misafir için yemek takımı
çift kişilik battaniye, bimeks de indirimden fakir marka ütü aldım geçen gün, tantitoniden çaydanlık aldım günlük kullanım için.kahvaltı takımı alabilirsin istersen, günlük yemek takımı lazım ama 12 kişiye tamamlamaya çalış bence. günlük ve misafir için çatal kaşık bıçak takımı lazım nehir markası çok tavsiye ediliyor ben daha alamadım ama nehir alacagım alırsam. mutfağın ıvır zıvırı çok; limon sıkacağından tut, rendesi, sarımsak ezeceğine kadar, aile bornoz seti bambu olanını tavsiye edebilirim, misafir ev terliği falan filan çok şey var bu konu için hazırlanmış çeyiz listeleri var oradan aldıkça işaretliyorum.
sitede çeyiz kampanyaları olan fikir alışverişi olan topikleri takip et, kolay gelsin hepimize
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
tatlm meraba :) bnde yeni gelin adayıyım :) tantitoniden çaydanlığı kaça aldın?
Taze çıtır gelincik aramıza hoşgeldin öncelikle
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin ve darısı da biz bekar çıtırcıkların başına inşallah
Kuzum detaylı yazmayı çok isterdim ama bu çeyiz olayı tabir-i caizse yılan hikayesi benim için,
Ama zaman zaman çeyiz alışverişleri, dekorasyon ve bir çok farklı konu üzerinde paylaşım yaptığım bir bloğum var, göz atarsan faydalı bilgiler edinebileceğini düşünüyorum nacizane
Çeyiz listesi için sana bloğumun postlarından birinin linkini kopyalıyorum, vaktin olursa bir göz atarsın
Yeniler Kendini Hayat: Biz Ettik Siz Etmeyin Diye Deneyimli Çeyizciden Nacizane Mutfak Alışveriş Tiyoları :)
Selametle kal tatlım
kızlar bnde hemen bi soru sıkıştırayım araya :) yaa şimdi mudo da indirm war çatal bıçak takımında 29.50 olmuş 24 parçası ben çok beğendim ama kararsız kaldım acaba paslanma falan yapar mı die bilen waar mı yada duyan falan çook saolun :)
Önceeeeee hoşgeldiiiiin :) :)
Mudodaki çatal bıçak takımına gelince, benim çok yakın bir arkadaşım şu puantiyeli olanlardan aldı. Siyah beyazdı, 'dı' diyorum çünkü makinada yıkandıkça renkleri bir garip oldu. Bir de yeni farkettiğimiz birşey var, çatalında özellikle paslanma oldu.
ayy ozaman hiç bulaşmamk lazmaslında çok güzeller hatta benzerlerine göre baya uygun fiyatlılar bernado da wardı aynı takım 59.90 a inmiş ondan bu çok hesaplı geldi ama demek ki ucuzluktan almicazz :) çook saol tatlm peki acaba gündelik kullanmaya nler almak lazm bnm normal misafirliğim war da günlük daha spor daha sewimli bişler istiorm :)
Onu ben de bilmiyorum işte
Sanırım ne önerirlerse onu alıcaz ikimizde
merhaba75.50tl olması lazım fiyatı. modeli de bu internet sitedekiyle aynı fiyat oradan da bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?