- 15 Mart 2023
- 237
- 46
- 18
- 28
- Konu Sahibi Zeynep_440808
Bol emziriyorum fakat güneş yok her yer yağmur sansimizabol güneş bol emzirme ☺☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol emziriyorum fakat güneş yok her yer yağmur sansimizabol güneş bol emzirme ☺☺
bir anne yorumunu görmüştüm ☺ mavi ışık iyi geliyormuş bebişin odasına mavi lamba takmışlar gece boyunca yanıyormuş bir araştırın isterseniz böyle birşey iyi geliyorsa bebişin odasına takarsınızBol emziriyorum fakat güneş yok her yer yağmur sansimiza
Sağlık ocağında eve dedi hafif ama dedi bir aya kalmaz geçer diyor amaO bakmayacakmış ta biz mi bakacakmışız millet ne yiyor ne içiyor bu ülkede hayret ediyorum artık ya çocuk doktoru gördü mü bebeği kontrole gitmesi lazım
bir anne yorumunu görmüştüm ☺ mavi ışık iyi geliyormuş bebişin odasına mavi lamba takmışlar gece boyunca yanıyormuş bir araştırın isterseniz böyle birşey iyi geliyorsa bebişin odasına takarsınıbe
Zaten bu donemde yani yenidoganda kontroller sık oluyor. Sarilik olcmede ne var hemen cihazla hallediyorlar. Benim kizim 36 haftalik dogdu 3.450 idi 1 hafta kuvezde kaldik 200 gr gitmis dogum kilosuna ulasmak icin 5 gun mama verdim hem memeyle beraber. Simdi sadece anne sutundeyiz . Sık sık emzir canisezeryan o
Aslında ilk gün emziremedim ben sezeryan olduğum için 2. Gün emzirmeye başladım öncesinde mama veriyorduk ama ise yaramamış galiba şuanda da bol bo lemiyor ve idrar ve kakası yapıyor iyi birseydir dimiZaten bu donemde yani yenidoganda kontroller sık oluyor. Sarilik olcmede ne var hemen cihazla hallediyorlar. Benim kizim 36 haftalik dogdu 3.450 idi 1 hafta kuvezde kaldik 200 gr gitmis dogum kilosuna ulasmak icin 5 gun mama verdim hem memeyle beraber. Simdi sadece anne sutundeyiz . Sık sık emzir canimmm
Çocuk doktoru görmedi mi ? AnlayamadımSağlık ocağında eve dedi hafif ama dedi bir aya kalmaz geçer diyor ama
Ebeye topuk kanı için gitmişti ebe demiş hafif var çok dgl çocuk doktoruna götürdüm bakmadı bakamam ben dedi 7 günlük çocuğa dedi nasıl doktor olduysa bende anlamadmÇocuk doktoru görmedi mi ? Anlayamadım
Çisli bezler doydugunun gostergesi korkma canimAslında ilk gün emziremedim ben sezeryan olduğum için 2. Gün emzirmeye başladım öncesinde mama veriyorduk ama ise yaramamış galiba şuanda da bol bo lemiyor ve idrar ve kakası yapıyor iyi birseydir dimi
İnşallahÇisli bezler doydugunun gostergesi korkma canim
Sende başka doktora götür öbür doktoru da şikayet et gayet kolay yani . Hadi çocuğun sarılığı yüksekse ne olacak ? Millet iyice delirdi helikopterle ilaç atılsın ülkenin üzerine yoksa kurtuluş yok ben anladımEbeye topuk kanı için gitmişti ebe demiş hafif var çok dgl çocuk doktoruna götürdüm bakmadı bakamam ben dedi 7 günlük çocuğa dedi nasıl doktor olduysa bende anlamadm