• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze anne adayı yardımcı olur musunuz

Bol emziriyorum fakat güneş yok her yer yağmur sansimiza
bir anne yorumunu görmüştüm ☺ mavi ışık iyi geliyormuş bebişin odasına mavi lamba takmışlar gece boyunca yanıyormuş bir araştırın isterseniz böyle birşey iyi geliyorsa bebişin odasına takarsınız

Zaten bu donemde yani yenidoganda kontroller sık oluyor. Sarilik olcmede ne var hemen cihazla hallediyorlar. Benim kizim 36 haftalik dogdu 3.450 idi 1 hafta kuvezde kaldik 200 gr gitmis dogum kilosuna ulasmak icin 5 gun mama verdim hem memeyle beraber. Simdi sadece anne sutundeyiz . Sık sık emzir canimmm

Zaten bu donemde yani yenidoganda kontroller sık oluyor. Sarilik olcmede ne var hemen cihazla hallediyorlar. Benim kizim 36 haftalik dogdu 3.450 idi 1 hafta kuvezde kaldik 200 gr gitmis dogum kilosuna ulasmak icin 5 gun mama verdim hem memeyle beraber. Simdi sadece anne sutundeyiz . Sık sık emzir canisezeryan o

Zaten bu donemde yani yenidoganda kontroller sık oluyor. Sarilik olcmede ne var hemen cihazla hallediyorlar. Benim kizim 36 haftalik dogdu 3.450 idi 1 hafta kuvezde kaldik 200 gr gitmis dogum kilosuna ulasmak icin 5 gun mama verdim hem memeyle beraber. Simdi sadece anne sutundeyiz . Sık sık emzir canimmm
Aslında ilk gün emziremedim ben sezeryan olduğum için 2. Gün emzirmeye başladım öncesinde mama veriyorduk ama ise yaramamış galiba şuanda da bol bo lemiyor ve idrar ve kakası yapıyor iyi birseydir dimi

Ebeye topuk kanı için gitmişti ebe demiş hafif var çok dgl çocuk doktoruna götürdüm bakmadı bakamam ben dedi 7 günlük çocuğa dedi nasıl doktor olduysa bende anlamadm
Sende başka doktora götür öbür doktoru da şikayet et gayet kolay yani . Hadi çocuğun sarılığı yüksekse ne olacak ? Millet iyice delirdi helikopterle ilaç atılsın ülkenin üzerine yoksa kurtuluş yok ben anladım

Benimde ilk zamanlar hep memedeydi ve bu döngü hiç bitmeyecek hep meme dışarda gezicem sanıyordum artık çok bunalmıştım ve ağustosta doğum yaptığım için çok sıcaktı hava bi de bebek bana yapışık ter içinde kalıyordum. Sonra sonra geçiyor bunlar şuan 7 aylık olacak ve günde 3 kez emiyor gece hariç tabiki. Ek gıda vs tamamlıyor birbirini. Emmesi çok çok güzel hem sütünüz artar hemde sarılığı kısa sürede geçer.

Back