- 15 Mart 2023
- 237
- 46
- 18
- 28
- Konu Sahibi Zeynep_440808
-
Bol bol emzirin. Yapilacak en iyi sey buMerhaba ben 37+4 de sezeryan oldum bebeğim 48 cm 2925 doğdu .
Hafif sarılık hastalığı var muayne goturmustum ebe hanım söyledi birde nasıl hemen kendini toplayabilir kilo alımı felan ?
Ne yapmam lazım tecrübesiz bir anneyim
çok sık emzir. güneşli havada cam arkasinda güneş göster.Merhaba ben 37+4 de sezeryan oldum bebeğim 48 cm 2925 doğdu .
Hafif sarılık hastalığı var muayne goturmustum ebe hanım söyledi birde nasıl hemen kendini toplayabilir kilo alımı felan ?
Ne yapmam lazım tecrübesiz bir anneyim
Çok emiyor günde nerdeyse beraber hiç ayrilmiyoruz memeyi bırakmak istemiyorçok sık emzir. güneşli havada cam arkasinda güneş göster.
Yüzünde var birazda gözlerinde gittim 6 günlük çocuğa ben bakamam dedi doktor bize başından gonderdiSarılığı vücudunun neresinde görebiliyorsunuz? Örneğin bacaklara inmiş mi, bilirubin değeri bakılması gerekir. Kan almadan bilirubin değerine bakılabiliyor. Çocuk doktoruna gidin.
Valla bizde şok olduk özele götürdüm birde paramızla rezil olduk bakamam ben dedi büyük hastanelerde devlete götürün dedi6 günlük cocuga bakamam diyemez hic bir doktor diyorsa sikayet edin. Hemen baska bi doktora götürün ölçümü yapılsın bol bol emzirin onun disinda.
aynen ölçüm yapılır fazlaysa küveze yatırılıyor. o nedemek ki allah allah6 günlük cocuga bakamam diyemez hic bir doktor diyorsa sikayet edin. Hemen baska bi doktora götürün ölçümü yapılsın bol bol emzirin onun disinda.
emsin iyidir geçer inşallah emmese tehlikeydi. korkma .sen suyu cok iç sütun eksilmesinÇok emiyor günde nerdeyse beraber hiç ayrilmiyoruz memeyi bırakmak istemiyor
Sürekli emiyor inşallah çabuk geçer dut pekmezlisu içiyorum bol meyve suyuemsin iyidir geçer inşallah emmese tehlikeydi. korkma .sen suyu cok iç sütun eksilmesin
Cok zor birsey degil sarilik ölcümü bi cihazla 10 snyelik is bence sacmalik sikayet edinValla bizde şok olduk özele götürdüm birde paramızla rezil olduk bakamam ben dedi büyük hastanelerde devlete götürün dedi
Bu lafı eden doktoru şikayet edin. Çocuk doktoruna gitmediniz mi?Yüzünde var birazda gözlerinde gittim 6 günlük çocuğa ben bakamam dedi doktor bize başından gonderdi
İnanın bizde eşimle kala kaldık kadın öyle deyince gorseydiniz bı tavırlarını daha 7 günluk bebek diye ilk doğduğunda ememedi ondan oldu diye düşünüyorum maşallah şuan hiç memeyi bırakmıyor idrarinin ve kakasını bol bol yapıyorCok zor birsey degil sarilik ölcümü bi cihazla 10 snyelik is bence sacmalik sikayet edin
Çocuk doktoruydu kızıma bakmadı bileBu lafı eden doktoru şikayet edin. Çocuk doktoruna gitmediniz mi?
Yok artık!Çocuk doktoruydu kızıma bakmadı bile
O bakmayacakmış ta biz mi bakacakmışızYüzünde var birazda gözlerinde gittim 6 günlük çocuğa ben bakamam dedi doktor bize başından gonderdi
Sık emmesi güzel hem sütün artar hemde sarılığı geçer ne diyecegimi bilmiorum saskinim acikcasiİnanın bizde eşimle kala kaldık kadın öyle deyince gorseydiniz bı tavırlarını daha 7 günluk bebek diye ilk doğduğunda ememedi ondan oldu diye düşünüyorum maşallah şuan hiç memeyi bırakmıyor idrarinin ve kakasını bol bol yapıyor
İnanın bizde saskiniz yaSık emmesi güzel hem sütün artar hemde sarılığı geçer ne diyecegimi bilmiorum saskinim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?