• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze anne adayı yardımcı olur musunuz

Zeynep_440808

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
237
46
18
28
Merhaba ben 37+4 de sezeryan oldum bebeğim 48 cm 2925 doğdu .
Hafif sarılık hastalığı var muayne goturmustum ebe hanım söyledi birde nasıl hemen kendini toplayabilir kilo alımı felan ?
Ne yapmam lazım tecrübesiz bir anneyim

Hafif sarılık hastalığı var muayne goturmustum ebe hanım söyledi birde nasıl hemen kendini toplayabilir kilo alımı felan ?
Bol bol emzirin. Yapilacak en iyi sey bu 🌹

çok sık emzir. güneşli havada cam arkasinda güneş göster.

Sarılığı vücudunun neresinde görebiliyorsunuz? Örneğin bacaklara inmiş mi, bilirubin değeri bakılması gerekir. Kan almadan bilirubin değerine bakılabiliyor. Çocuk doktoruna gidin.

Sarılığı vücudunun neresinde görebiliyorsunuz? Örneğin bacaklara inmiş mi, bilirubin değeri bakılması gerekir. Kan almadan bilirubin değerine bakılabiliyor. Çocuk doktoruna gidin.
Yüzünde var birazda gözlerinde gittim 6 günlük çocuğa ben bakamam dedi doktor bize başından gonderdi

6 günlük cocuga bakamam diyemez hic bir doktor diyorsa sikayet edin. Hemen baska bi doktora götürün ölçümü yapılsın bol bol emzirin onun disinda.

Valla bizde şok olduk özele götürdüm birde paramızla rezil olduk bakamam ben dedi büyük hastanelerde devlete götürün dedi
Cok zor birsey degil sarilik ölcümü bi cihazla 10 snyelik is bence sacmalik sikayet edin

Cok zor birsey degil sarilik ölcümü bi cihazla 10 snyelik is bence sacmalik sikayet edin
İnanın bizde eşimle kala kaldık kadın öyle deyince gorseydiniz bı tavırlarını daha 7 günluk bebek diye ilk doğduğunda ememedi ondan oldu diye düşünüyorum maşallah şuan hiç memeyi bırakmıyor idrarinin ve kakasını bol bol yapıyor

Yüzünde var birazda gözlerinde gittim 6 günlük çocuğa ben bakamam dedi doktor bize başından gonderdi
O bakmayacakmış ta biz mi bakacakmışız 🤣 millet ne yiyor ne içiyor bu ülkede hayret ediyorum artık ya 😈 çocuk doktoru gördü mü bebeği kontrole gitmesi lazım

İnanın bizde eşimle kala kaldık kadın öyle deyince gorseydiniz bı tavırlarını daha 7 günluk bebek diye ilk doğduğunda ememedi ondan oldu diye düşünüyorum maşallah şuan hiç memeyi bırakmıyor idrarinin ve kakasını bol bol yapıyor
Sık emmesi güzel hem sütün artar hemde sarılığı geçer ne diyecegimi bilmiorum saskinim acikcasi

Back