Taze 5.gün embriyo transferi

Normal yolla oldu canım ama hepsi düşükle sonuçlanınca pgt ki tüp bebek yapalım dedik doktorun önerdi aa progestan fitil yapıyor mu ya ben de günde 3 defa atıyorum hay allah
Çok geçmiş olsun yavrum benimde bir önceki denemem düşükle sonuçlandı. Progestan fitil ağrı yapıyor tabi birkaç belirtisi var yani tüm gebelik belirtilerinin çoğu Progestan dan olabiliyor. Ben daha öncesinde de çok kullanmıştım günde 3 defa kullanıyorum hala daha. Benim bir öncekinde 8. 9. Günde acayip bacaklarıma vurmuştu ağrı onun haricinde kaşık ağrım vardı hala daha var

Anladım canım ben bi araştırayım şu yan etkileri bakıyım baş dönmesi yapıyor ama bu batmaları yapıyor mu bakalım

Batma yapıyor mu hiç bilmiyorum canım ama inş o hamiş belirtileridir sen bi araştır :))
Baktık şimdi karın ağrısı baş ağrısı var ama kasıklarda batma hissi yok napıyoruz pozitif düşünüyoruz inşallah bebişlerimiz bizimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…