Taze 5.gün embriyo transferi

AsliiO

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
269
89
18
30
Kızlar merhaba,
17 şubatta 5AA embriyo transferi oldum.
10 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bugün transfer günü hariç 3. Günüm. Bir negatif bir kimyasal geçmişim var, 5.gün 5AA transferim de 3860 çıkmıştı beta değerim iki gün sonra kanamam gelmişti ve dülük yapmıştım. Sormak istediğim ovitrelle etkisi ne zaman atılıyor vücuddan ? Etkisi ne zaman geçiyor ??

Merhaba
Hayirli olsun insallah :) ben de sizin gibi 10 unda ovitrelle vuruldum 17 pazartesi de transfer oldum. Ama donmus embriyo transferiydi benimki. Burada okuduguma gore 10 gune yakin etkisi suruyormus sanirim, bilenler yazarlar umarim

Merhaba
Hayirli olsun insallah :) ben de sizin gibi 10 unda ovitrelle vuruldum 17 pazartesi de transfer oldum. Ama donmus embriyo transferiydi benimki. Burada okuduguma gore 10 gune yakin etkisi suruyormus sanirim, bilenler yazarlar umarim
Yaa aynı gün transfer olmuşuz
Umarım güzel sonuçlar alırız :)) donmuş transfer de çatlatma iğnesini neden vurdu ki acaba benim önceki donmuş embriyoydu vurulmamıştım
Sizin embriyonuz nasıldı 5.gün embriyosu mu

Yari dogal siklus transferi oldum ben, yumurtam letuyla buyutuldu ovitrelle ile catlatildi. Estrofem li olan ilacli transfer degildi yani o yuzden ovitrelle vuruldum:) genetikli besinci gun embriyosu benimki bakalim ne olacak bekliyorum oyle merakla ilk transferim

anladım :)) hayırlı olsun inşallah ilk transferde olumlu sonuç alırsınız :)) doktorum 1 Mart test günü için randevu verdi sabretmesi çok zor ama aklımda da ovitrelle etkisi olduğunu biliyorum :)

anladım :)) hayırlı olsun inşallah ilk transferde olumlu sonuç alırsınız :)) doktorum 1 Mart test günü için randevu verdi sabretmesi çok zor ama aklımda da ovitrelle etkisi olduğunu biliyorum :)
Benim de kan gunum 28 subat. 11.gun yani tranaferin ve daha 3 gun bitti nasil bekleyecegiz bilmiyorum bende hic test yapacak yurek de yok acikcasi, demoralize olup igne ilac birakmam istemem. Zaten 6/7 gunden once idrara da yansimiyormus sanirim. Bizim ovitrelleden oturu su an yapsak cikar mi mesela sizce

Ben 7.gün erken test yapıp çift çizgiyi görmüştüm o gün kan vermiştim 104 çıkmıştı ama donmuş embriyo transferiydi çatlatma iğnesi vs yoktu tabiki. Şuan çatlatma iğnesi vurulduğumuz için beta hormonu salgılıyor zaten o yüzden yanıltıcı sonuç verebilir :)) ama sanırım 8. Gün de bi idrar testi yapacağım evde zor geçiyor zaman hatta geçmiyor

Yaparsaniz bana da yazin olur mu belki yureklenirim beklerken gunler birbirinin cok aynisi olmaya basladi evde, normal hayat akisimizda olsak yine gecer bence de su an imkansiz

Yaparsaniz bana da yazin olur mu belki yureklenirim beklerken gunler birbirinin cok aynisi olmaya basladi evde, normal hayat akisimizda olsak yine gecer bence de su an imkansiz
Tabii yazarım :)) gün içerisinde bi nevi geçiyor ama bi zaman sonra yok direk aklıma geliyor :)) siz günlük hayatınıza devam ediyor musunuz temkinli olacak şekilde ? Özellikle yaptığınız bisey var mı :)

Tabii yazarım :)) gün içerisinde bi nevi geçiyor ama bi zaman sonra yok direk aklıma geliyor :)) siz günlük hayatınıza devam ediyor musunuz temkinli olacak şekilde ? Özellikle yaptığınız bisey var mı :)
Bana doktorum hasta gibi yatma tum gun dedi. İlk gun yattim sadece. Sonra ama hep kan dolasimi olmasi icin dolandim evde dun ve evvelsi gun. Dusumu aldim ornegin ayakta kaldim yani. Kendim giyinip soyundum sofra kurdum gibi gibi. Bugun bir tik daha arttirdim yemek yaptim ama hepsini yormadan usul usul bir dinlen bir is yap seklinde yapiyorum. Agir kaldirmadigin surece sorun yok demisti. Dun aksam ciktim bir saat avm de dolandik cay ictim market gordum mesela. Ama basim cok doniyor ve hep uykum var cok halim yok gibi mesela bulasik makinesine egil dogrul yapmiyorum, ust raflara uzanip bir sey almaya calismiyorum gibi.
Sizde durumlar nedir?

Oh maşallah çok güzel :)) en iyisini yapıyorsun bence.
Bende ilk gün dinlendim. İkinci günden itibaren evin içinde dolandım durdum. Uzanıp ağır kaldırmıyorum sadece onun dışında bende bugün yemeğimi vs yaptım çamaşırımı yıkadım. Normal hayatıma temkinli olarak döndüm diyebilirim. Tek fark olarak beslenmeme dikkat ediyorum her sabah yumurta haşlanmış, akşamları yarım avokado 2 incir ve 2 kayısı yoğurtla beraber karıştırıp yiyorum diğer türlü avokado yiyemiyorum çünkü kendi doktorum demişti zaten benim 3. Transferim bu devamlı yatmak iyi değil demişti sanırım ilk olmadığı için de böyle oluyor :) ilaçlarımı ve iğnelerimi düzenli kullanıyorum alarm kurdum özellikle omun dışında yaptığım birsey yok bende bugün ılık bir duş yaptım sıcak duş tavsiye etmiyor zaten ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum artık gerisi nasip kısmet :))

Ben de yillardir avokadoyu yiyemiyorum ne yaptiysam malesef pes ettim artik turlu tarif denedigim halde nar suyu ve kirmizi meyvelerin suyunu iciyorum, c vitamini almak adina mandalina yiyorum, gunde bir turk kahvesi serrbest dediler onu da kafeinsiz iciyorum. İgne ve ilaclar dediginiz gibi surecin en basindan beri alarmli. Zaten hep guzel beslenen her gun lif protein dengelemeye calisan biriyim, ekstra bir ozen gostermedim o yuzden acikcasi bol bol kabak cekirdegi yiyorum bir de. Yumurtayi da gun asiri yiyorum cok hoslanmadigim icin. Dusu da normalde cok kaynar severim kendime gore oldukca ilik aliyorum ama ne denli ilik oldu bilmiyorum

Bende zorla yemeye çalışıyorum elimden geldiğinde o da max 3 gün olacak sanırım yeter artık gerisi nasip kısmet allahtan Hersey. Umarım Allah nasip eder bu uğraşlarımızın sonucunu. Ama test günü için ovitrelle etkisini ne zaman geçtiğini bilmemiz gerekiyor bilen arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok sevinirim

Tabii ki biz elimizden geleni sonuna kadar yaptik, yapiyoruz da gerisi allahtan, emeklerimiz bosa gitmesin yeter ki
Evet umarim goren olur basligi da bilgilendirir bizi

Tabii ki biz elimizden geleni sonuna kadar yaptik, yapiyoruz da gerisi allahtan, emeklerimiz bosa gitmesin yeter ki
Evet umarim goren olur basligi da bilgilendirir bizi
Umarım test yaparsan eğer mutlaka haber ver :)) hepimizin için Hersey çok güzel olsun inşallah

ayyy bak bana ışık oldu bu yorumunuz şimdi ben de 18inde transfer oldum pgtli 5.gün embriyosu ovitrelle de vurulmadım biryerde okumuştum beta hcg 6-7.günde idrara karışıyormuş diye bende 7.günde erken test yapmayı düşünüyorum dayanamam siz de öğrenmişsiniz 7.günde aynı şekilde çıkma ihtimali var demekkiii

Canım ben yaptım bi öncekinde hatta açtığım form da vardır testleri de eklemiştim :)) 7.günde silik 8.günde bariz kırmızıydı :) eğer etkilenmem diyorsan deneyebilirsin ben şuan bekliyorum hem çatlatma iğnesi vuruldum hemde daha erken diye. İnşallah pozitif haberi alırsınnn

İnşallah canım yaa bakalım hafif hafif kasıklarımda minik batmalar var daha önce 4 gebelik yaşadım belirtilere biraz aşinayım gerçi hepsinde süreç farklı da olabilir ama çok olumlu hissediyorum ben de sanırım Salı günü test yaparım çaktırmadan inşallah hep birlikte pozitif sonuçlarımızı kutlarız

Aaa o zaman sen biliyorsun belirtileri :)) hepsi tüp bebek denemesi miydi doğal yolla mıydı canım seninnn. Benim de kasıklarımda ağrı var ama Progestan fitil etkisinden zaten çoğu o yüzden düşünmüyorum onu hiç

Normal yolla oldu canım ama hepsi düşükle sonuçlanınca pgt ki tüp bebek yapalım dedik doktorun önerdi aa progestan fitil yapıyor mu ya ben de günde 3 defa atıyorum hay allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…