Tayyip Erdoğan'ı zirveye çıkaran yol

Ben kendi adıma yazayım: Her şey çok güzel...ve bir öğretmen olarak da eğitimden gayet memnunum
Türkiye şöyle boyle yıkılıyr falan da filanlar diyeneleri de anlamıyorum ama saygı duyarım.herkes aynı fikre sahip olacak diye birşey yok....memnuniyet veya memnuniyetsizlik özneldir ama nedense başbakanı sevmeyenler karşıt görüşlülere direk hakaretle saldırıyorlar........

Son düzenleme:

Bir öğretmen olarak arkadaşların eğitimle alakalı eleştirilerine 1 er cümleyle cevap vermek yerine ''ayy,ben çok memnunum '' dediğinizde dışardan çok komik gözüküyor.
Arkadaşlar somut örnekler vermiş,anlatılanlar yanlıştır deyiniz veya doğrudur ama olması gereken budur deyiniz.

Bir öğretmen kendini ifade etmeli burda,''ahahah,hihihihi,başbakanım sen çok yaşa,biz memnunuz,biz refahız,bunlar bizi çekemiyorlar '' tarzı ifadeleri öğrencileriniz bile kurabilir,değil mi?

Ne yazdi da yoruldu. :) mutluyum her sey guzel elestirip nankorluk yapiyosunuz hulogg :) halk olma bilincine varamamis insanlar siyasileri desteklerseniz iliginizi kuruturlar. Elestireceksiniz. Kotu yanlari goreceksiniz. Daha iyisini isteyeceksiniz ki daha iyi olalim. Alginiz bu kadarsa sayet ona yapacak bisey yok.

Tayyibi zirveye çıkaran yollardan biri de eğitimdir. Akp iktidara geldiğinde ilkokula giden çocuklar şimdi oy kullanıyorlar. Eğitim sistemimiz kalitesizleştikçe tayyip zirveye oynuyor. Nasıl kalitesizleşiyor derseniz öğretmen olduğunu söyleyen bir şahıs başka bir konuda hitlerin ruhuna yasin okuyacağını söylemişti. Bu kişilerin yetiştirecekleri çocuklardan ne beklersiniz.

bak sen bi bu yalan yoktu onu da buldunuz. ilkokuldakiler oy kullanıyorlarmışmışış mış . ilkokullar kullanıyorya oy %60 -70 oy alır başbakanımız .

İsviçre'den mi yazıyorsunuz?

Tayyip Erdoğan'ı sevmem zirvede falan olduğunuDa düşünmüyorum heleki son 2 senedir kamikaze şeklinde inişte sebebide çevresindeki yalakalar haa bu arada akplilere saygım sonsuz tayyip i sevenlerede sonuçta herkes özgür hiçbir siyasetçi kendi milletimden beni nefret ettirmeyi başaramaz hiç bir siyasetçi içinde ne burdaki nede gerçek hayatımdaki kimseyi kırmam sizde kırmayın yalnız zamanı geldiğinde tayyip Erdoğan'a kötü bir şey olursa bunun tek Sebebi onu yanlış yönlendiren danışmanlarıdır rüzgar yön değiştirirsede en önce onlar bıçaklayacaklar sırtından yaşarsak ömrümüz olursa görürüz Allah'tan başka hiç bir varlık mükemmel ve sonsuz değildir dün Süleyman Demirel'ler Turgut özallar için birbirine girenler bu gün tayyip için girer yarın Ahmet Memet için .. Hep söylerim siyaset bir tiyatro oyuncuları sürekli değişen herkesin bir dönemi var ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bak sen bi bu yalan yoktu onu da buldunuz. ilkokuldakiler oy kullanıyorlarmışmışış mış . ilkokullar kullanıyorya oy %60 -70 oy alır başbakanımız .

tayyip geldiğinde ilkokuldaki çocuklar şimdi oy kullanacaklar.
12 senedir iktidarda adam o geldiğinde ilkokulda olan çocuklar tüm eğitimlerini akp iktidarında aldılar şimdi büyüdüler ve oy kullanacaklar.

Yazdığım cümleyi bu şekilde gerizekalıya anlatır gibi açıklamak çok üzücü. Ama o kadar da süper zeka olmaya da gerek yoktu bunu anlamak için((

Başbakanım için bir pembe gazete

Çok eski, çok da keyifli bir gazeteci geyiğidir.

Baba Rockefeller, hani şu yeryüzünün gelmiş geçmiş en zengin adamı olarak ünlenen, petrol ve çelik ve banka imparatoru John Davison Rockefeller 98 yaşında, artık pilinin bittiği günlerde yatağa düşmüş. En iyi hastanelerde en ünlü doktorlar, hemşireler, hastabakıcılar etrafında pervane. Oğulları “biricik babalarının” üzülmemesi, mutlu olması için sahibi oldukları büyük gazetelerden birine talimat vermişler. Her gün baba Rockefeller için tek (evet tek) bir nüsha gazete basılıyormuş. Haberiyle, köşe yazarları ile, hava durumu, ekonomi, dışpolitika, sanat kültür, spor, magazin sayfalarıyla sahici bir gazete.

Baba Rockefeller her sabah gazetesini okumuş, ölene kadar mutlu, çok çok çok mutlu olmuş ve anlaşılan mutlu ölmüş.

Nasıl mutlu olmasın ?

Gazetesinde profesyonel gazetecilerin hünerle hazırladıkları, adeta gazetecilik show’u yaptıkları haberlerinde –mesela- ABD başkanının ağzından bir demeç yayınlanıyor. Başkan ülkesinin en değerli ve bilge adamının John Davison Rockefeller olduğunu belirtiyor.

Ekonomi sayfasında yurttaşların rakip bankalardaki tasarruflarını çekip bütün paralarını Rockefeller’in Citi Group ve J.P.Morgan-Chase bankalarına yatırdıkları; rakip bankaların birbiri ardına çöktüğü bildiriliyor. Teksas’daki petrol sondajlarında Rockefeller’lerin Standart Oil şirketine ait kuyulardan petrol fışkırırken, rakip şirketlerin kuyularından tuzlu su çıkıyor…

Borsada Rockefeller hisseleri tavan yaparken, rakip şirketler çöküş yaşıyor…

Siyasette Demokrat Parti son seçimde tarihin en büyük yenilgisini alırken Cumhuriyetçiler kongrenin neredeyse tamamını kazanıyor…

Spor sayfasında Baba Rockefeller’in tuttuğu beyzbol takımı rakip takımla oynadığı derby maçında rakibi perişan ediyor.

Gazetenin yıldız falında Baba Rockefeller’in burcu için sağlık ve afiyet tahminleri ballandırılarak anlatılıyor.

Dedik a, baba Rockefeller özel gazetesini okuya okuya mutlu ölmüş

Meslek dilinde böyle gazetelere pembe gazete denir…

Peki, marifeti eninde sonunda petrol ve finans devi olmaktan ibaret, üstelik Müslüman filan da olmayan bir gavur için böyle bir pembe gazete çıkarılmış da ülkemizin gözbebeği, Allahın Türkiye’de yaşayan kullarına armağan olarak yolladığı, Sünni İslamın parlayan ve asla sönmeyecek yıldızı, siyaset dehası, aşırı karizmatik liderimiz Recep Tayyip Erdoğan için niye böyle bir pembe gazete çıkarılmaz?

Bunun adına değerbilmezlik, nankörlük, çapulculuk, kemirgenlik filan denir…

Buna katlanamam ve durumdan vazife çıkarmaya kararlıyım.

Buyrun…

* * *

Manşet: Obama, “Erdoğan’a danışmadan tek adım atmam” dedi…

Manşetin spotu: Beyaz Saray sözcüsü, Putin’in Suriye ile ilgili önerisine bir türlü cevap verilmemesinin sebebini bu şok cümleyle açıkladı…

İkinci Manşet: Anayasa Uzlaşma Komisyonunda başkanlık sistemi kabul edildi…

İkinci manşetin birinci spotu: Komisyon Başkanlık sistemini “Erdoğan olacaksa kabul, Gül olacaksa red” şartına bağladı.

İkinci manşetin ikinci spotu: Başkanlık sisteminde milletvekili aday listelerinin başkanın onayına sunulması, ancak o onayladıktan sonra kesinleşmesi ilkesi benimsendi…

Ekonomi sayfası manşeti: FED Başkanı Bernanke konuştu: Dolar çöken, TL parlayan yıldız…

Çevre sayfası manşeti: Yeni bir çılgın proje: Boğaz’a HES kuruluyor…

Dış haberler sayfası manşeti: Netanyahu ve Beşşar Esed Ankara’da: Yalvarmaya, af dilemeye geldik…

Spor sayfası manşeti: Futbolda fair play dönemi. Başbakanı yuhalamayacağına dair Kuran’a el basıp yemin etmeyen taraftar stadlara giremeyecek…

Spor sayfası ikinci manşet: Beşiktaş’ta çarşı yıkılıyor, yerine AVM yapılacak…

Tek sütunluk kısa haberler:

Hasan Cemal, Can Dündar, Yavuz Baydar ve benzerlerine fırıncıların ekmek satması Özel Yetkili Mahkemece yasaklandı...

Bütün gazeteler için tek ombudsmanlık kuralı getiriliyor. Ombudsman için aday belirlemek üzere Başbakanlık başdanışmanları Yalçın Akdoğan ve Yiğit Bulut görevlendirildi.

İçişleri Bakanlığı açıkladı: Mehmet Ayvalıtaş’ın Abdullah Cömert’i, Cömert’in Ethem Sarısülük’ü, Sarısülük’ün, İrfan Tuna’yı, Tuna’nın Mustafa Sarı’yı, Sarı’nın Selim Önder’i, Önder’in Ali İsmail Korkmaz’ı önceden planlayarak öldürdükleri ortaya çıktı…

ABD Oscar Komitesi, Amerikan Film Akademisi ve Cannes Film Festivali yönetimi ortaklaşa aldıkları bir kararla Susan Sarandon, David Lynch, Sean Penn, Vanessa Redgrave ve Ben Kingsley’in ödüllerini iptal etti. Ödül heykeller geri alınacak…

T24 hakkında Temmuz ayında klima cihazını sürekli çalıştırdığı ve aşırı kahve, çay tüketildiği için ekonomik sabotaj suçlamasıyla soruşturma açıldı. Doğan Akın için ömür boyu ağırlaştırılmış hapis isteniyor…

* * *

Pembe gazeteyi okudunuz.

Ustamın adı Hıdır, elimden gelen budur…

02 Ağustos 2013 00:01

Aydın Engin

http://t24.com.tr/yazarlar/aydin-engin/basbakanim-icin-bir-pembe-gazete,7153

terbiyesiz, seviyesiz,

Tayyip gerçekten sevilesi lidersin..

Milletin dilinden,aklından,zikrinden hatta rüyalarından bile düşmüyorsun..

Zaten olması gereken şey özgür olmamız. Olması gereken şey başımızın gövdemizden ayrılmış olmaması. Olması gereken şey masalarımızın yeterli olmasıdır. Bunlar lüks değil ihtiyaçtır. Olması gerekendir. Lütfen lüksmüş gibi bahsetmeyin. Yarabbi şükürle de bu gemi yürümüyor üzgünüm.

Eğitim konusuna gelirsek üniversitede açıkcası her bölüm iyice sarpa sardı. Misal benim babamın zamanında tıp okuyanlara Ankarada ihtisas yapsın diye hocalar dört dönüyormuş etrafında. Şimdi ise 100 tane doktor tek bir mevki için başvuruyor. Kısacası akpartinin işi. Her şehre üniversite açmak nedir. Türkiye'de Ankara İstanbul İzmir Eskişehir dışında üniversite açmak saçma. Bir de kıyı şehirlere açılabilir. Bu insanların üniversiteye bakış açısı şehre para getiriyor :) Ne istersen onu oku yani. Tıp bile artık garanti meslek değil. Mühendislik desen zaten ayrı bi dert. Fen edebiyat fakültelerinden mezun olursun ama işsiz kalırsın falan.

Son düzenleme:
Hayir almanyadan. Neden sordunuz

Şöyle demişsiniz de:

"Ülkenin her birseyinde kusur bulanlari anlamiyorum.. Özgürsünüz kardesim özgür.. Neyinize yetmiyor anlamiyorum.. Birazcik ta kendinizi diger ülkelerdeki insanlarla kiyaslayin. Adim basi birbirinden ayrik cesetler görmüyosaniz " ah türkiyem ne hale geldin demeye hakkiniz yoktur" zira bunun adina nankörlük denir. Diger insanlar canlariyla ugrasirken bizim masalarimizda kus sütü bile eksik olmuyor ama yinede doymak bilmeyen insanlariz. Allah hepmize hidayet versin."

Ben de İsviçre'de yaşıyor ve İsviçre halkına söylüyorsunuz sandım.

Meğer Almanya halkına sesleniyormuşsunuz. O zaman dediklerinizde haklısınız.

Arada bir Türkiye lafı geçiyor herhalde yanlışlıkla yazdınız.

Çünkü Türkiye, sizin Almanya'dan gördüğünüz gibi değil.

Bir Filistin değil elbet ama bir Almanya hiç hiç hiç değil.

Birbirinden ayrık cesetler görmediğimiz doğru İsrail burayı bombalamıyor ama son bir yılda devlet terörüyle onlarca kişi öldü sakat kaldı. Sınırda daha dün askerler öldürüldü. Sınırlar delik deşik. O bölgede kimse kendini güvende hissetmiyor.

Kanun hukuk adalet sadece RT Erdoğan'ın istediği şekilde işliyor. Bu da Türkiye'de yaşayan bizler için bir sorun teşkil ediyor.

Ekonomideki zenginleşme yalanlarına hele hiç inanmayın. Ayaz Bebek, annesi sobada yakacak bir şey bulamadığı için öldü. Sağlık hizmetleri?

Van'da bir baba karın içinde kilometrelerce çocuğunun ölüsünü sırtında taşıdı.

Siz tatillerde Türkiye'yi tatil yaptığınız yerlerden ibaret mi sanıyorsunuz?

Değil.

Son düzenleme:
bedava internet ile doğmuş nesil,ülkenin 12 senede nasıl kalkındığını bilmediğinden anlamalarını da beklemek saçma olur.varsa yoksa internetime dokunma,öpüşürüm sevişirim kürtaj hakkım..bunu diyende 17 yaşında kız.
din sömürüsü yapıyor diyen bayan...Erdoğan'dan önce de din karşıtlığı yapılıyordu..o zaman rahatsız oldunuz mu?
Türkiye de başbakanlık yapacak tek bir lider vardı oda ERdoğan..Allah'ın izniyle de yeni Reis-i Cumhur olacak.
istesenizde istemeseniz buna saygı duyacaksınız !!! net

+1 ilaç ve muayene fiyatlarını unutmayalım ben yıllardır kan hapları kullanıyorum. bunu en yakından ben bilirim. geçen 58 lira ilaç parası ödedim ben hatırlıyorum küçükken böyle değildi 10 lira öderdik en fazla çıkardık

onun çıktığı yoldan geri dönmeyişi..
kimseye eyvallah etmeyişi..
Türkiye nin saygınlığını her geçen gün arttırması yeter de artar bile..
icraatleride yanında extrası

zaten insanların ağzına sakız olmuş din sömürüsü lafı, karşı çıkılırken hoyrat görülürken inançlı insanların başına gelmeyen kalmıyorken, ülkeden dışlanırken o zaman din sömürülmüyordu!

Limon olmuş 8 lira,limon yahu ağacını bulsam yakınımda çıkar tepesine koparırım ...
Geçenlerde kzıımı özel hastaneye götürdüm,sağlık sigortası yeni başlamıştı,oda olmasaydı 2 tane ücret karşılığı 900 lira ödeyecektim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…