- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.791
- 60
ayaklarımız da çivili varilde abla sanırım
Kraliçeler gibi yaşıyoruz ya hepimiz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayaklarımız da çivili varilde abla sanırım
Eğitim sistemi çökmüş,minicik bebeleri okula yollama sevdasına düştüler birde.
Neyin savunması böyle..
çünkü minik zihinlere bazı şeyleri aşılamak çok daha kolaydır...
''Toplu monolog'' döneminde arkadaş belli kendi yazıp kendi çiziyor kimseye cevap vermiyor falan
Eğitim konusunda ise düşüncelerimi bir önceki sayfada belirttim bir daha yazıp sinir harbi moral bozuklugu yasamak istemiyorum.
Bilinçlensin halkımız da haklarını arasınlar,minik beyinlerde zarar görmesin böylelikle..
Öyle deme bana cevap yazdı bile
bak ama abla öğretilen şeyler o kadar masumane gösteriliyor ki din, Hz. Muhammed adı altında başka yönlere çekiliyor
böyle gösterilince halk aa ne güzel bir şey diye düşünüyor
ama değil..
Bilinçlensin halkımız da haklarını arasınlar,minik beyinlerde zarar görmesin böylelikle..
Öyle deme bana cevap yazdı bile
Hayat güzel...türkiye muhteşem...... Daha ne isteyeim
Yok yok dediğim gibi toplu monolog bu
El verilmiş gibime geliyor artık
Bak olabilir el verilmiş Hey maşallahhh tü tü tü
Ülkenin her birseyinde kusur bulanlari anlamiyorum.. Özgürsünüz kardesim özgür.. Neyinize yetmiyor anlamiyorum.. Birazcik ta kendinizi diger ülkelerdeki insanlarla kiyaslayin. Adim basi birbirinden ayrik cesetler görmüyosaniz " ah türkiyem ne hale geldin demeye hakkiniz yoktur" zira bunun adina nankörlük denir. Diger insanlar canlariyla ugrasirken bizim masalarimizda kus sütü bile eksik olmuyor ama yinede doymak bilmeyen insanlariz. Allah hepmize hidayet versin.