"Tayyip Erdoğan'ı öldürecekler" Bir istihbaratçıdan korkunç İddia

şimdi sana "sen neden üstüne alındın" diyecek.. malum zor yerden sorunca aynı taktik

neyse konuya yorumumu yaptım gideyim..

Öyle yada böyle seçimle başa gelmiş birisini gayrımeşru yollardan gitmesini temenni etmek buna hoş bakabilmek ki burda dolu var bunlardan..bu bana halen ölmeyen bir zülmü(malum zihniyeti) hatırlatıyor..arkalarıda sağlam malumumuz.
Hayranlıkları malumumuz..

Erdoğan gibi adam daha ne zaman gelir bilinmez ama o gitse sevenleri aynem kalır boşuna sevinmesin muhalefet çünki muhalefet kalmaya mahkumlar.. bence..
Allah günleri insanlar arasında döndürüyor.

Herkes aklınca laf sokuyor demi prıblem ne.Cümlem tam öyle değil solcu olmayan ama ne olduklarıda belli olmayanlar var.Herşeye muhalif olupta bir tarafı olmayanlar.Onlar ne halt edecek merak ettim yazdım.
Konumuz ne ayrıca ölürse kim sevinir kim sevinmez haberin çıkma maksadı nedir yüksek aklınla sen söyle : p
Bu mış lü müş lü haberler, solun hayalleri yada ne yorum yazalım başka:)

Korkmayin arkadaslar ona birsey olmaz sevenlerinin duasi yeter ona. keske cumhurbaskanini sevdikleri kadar ona ettikleri duanin yarisini askerlere polislerede etselerdi onlarda sehit olmasalardi. Onlar kim ki tabi dua etcekler cumhurbaskani herkesten kiymetli.

Dualara icabet eden kim? :))
Çok kasmayın yav ölüm Allahtan bir saniye şaşmaz herşey sebeb.
Mukadderat denen birşey var :)
O olmaz ama onun gibiler hep olur muhalafette hep muhalefet kalır :))

Günahım kadar sevmem ama ölmesin çünkü ölüm kurtuluşu olur oda herkes gibi acı cekmeli

yazdiklarim yazdiklarina karismis ama anladin sen beni z
Dualara icabet eden kim? :))
Çok kasmayın yav ölüm Allahtan bir saniye şaşmaz herşey sebeb.
Mukadderat denen birşey var :)
O olmaz ama onun gibiler hep olur muhalafette hep muhalefet kalır :))

kulustur bir telefonum oldugu icin oluyor boyle.
Külüstürden nete girip yazabiliyosyn ama hep şikayet hep hep :)) neyse şaka bu:))
Benimki s5 ama bende sürekli düzenleme yapıyorum çok hatalı basıyorum tuşlara.
İsabet ettirme sorunum var ne kadan s5li bir zengin olsamda : p

cok sukur sikayetim yok varsin hic telefonum olmasin huzurum olsuncan guvenligim olsun gerisi kolay yeter. Akilli telefonlar ilk ciktiginda almistim 5 yildir ayni telefonu kullaniom.

cok sukur sikayetim yok varsin hic telefonum olmasin huzurum olsuncan guvenligim olsun gerisi kolay yeter. Akilli telefonlar ilk ciktiginda almistim 5 yildir ayni telefonu kullaniom.
Hay maşallah eskitmek güzel bi duygu.Not 3 ü suya sokmasaydı oğlum bende halen onunla olurdum sanırım.Ama soktu yetmedi birdaha soktu neyse:)))

Nerdeymiş onu yapacak adam? Nerdeymiş o yiğit?
Onu Bulup alnından öpücem

Hay maşallah eskitmek güzel bi duygu.Not 3 ü suya sokmasaydı oğlum bende halen onunla olurdum sanırım.Ama soktu yetmedi birdaha soktu neyse:)))
Tuketim toplumu olduk malesef. hoyratca tuketiyoruz. elimden geldigince ihtiyaclarim dogrultudunda hareket etmeye calisiyorum ama sosyal hayatinds bazi yaptirimlari oluyor. Bu ulkede acliktan olen bebekler oluyor hala bunlari dusundukce kendimden utaniyorum.

Evt aldığımız nefesin hesabını verecekken bu kadar israfınkini nasl verecez bilmiyorum.Seni tenzih ederim ama Allahtan hakkıyla utanıp hesabını düşünmediğimiz için bu haldeyiz.İhtiyaç mı israf mı, ,, kavramlarımız karşımış boyut değiştirmiş, konu uzun ve konu dışı :))

Evet konu Erdogandi ama benim hic onu konusasim yok valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…