• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Tayyip Erdoğan'ı öldürecekler" Bir istihbaratçıdan korkunç İddia

Hep bir mağduriyet yaratma peşindeler.. Dış güçler bizim fuhrer i öldürmek isteseler, bunu heran yapabilirler.. Fink fink geziyor adam ginesi fildişisi ki istihbarat servislerinin cirit attığı dünyanın en karışık yerleri... Fuhrer cephesinde Cemaatin yerini aydınlıkçılar dolduruyor artık görünen bu.. Başkanlık sisteminde başkan yardımcılığı mı teklif ettiler Perinçeğe nedir anlamadım..

Bu haberin yayılma amacı başka
Ona suikast duzenlenemez zaten sevenleri ile bile 4324653 tane koruma olmadan bulusamiyor.
10 yaşındaki çocuğun bile üstünü arıyorlar sarilmadan once
Kendisine karşı öyle büyük kin besliyorum ki nefreti tayyip erdoganda öğrendim
Ama yine de böyle bir suikasta ugramasini istemem.
Düşüne düşüne can versin isterim. .

ahmet-davutoglu-ve-erdogan-a-koruma-ordusu-6405193_3740_m.jpg

Göbek atarlar kakoo onların ne yapacağı belli de,solcu olmayan ama sol kesimin eteklerinde gezen ortaya karşıklar kime muhalafet edeceklerini şaşırp öyle sap gibi ortada kalırlar sanırım.
Son olarak ise olabilir tarihte olmuştur.
Ama en nihayetinde Allahın dediği olur.
sanırım burada laf bana geldi sağcı olup da sol kesimin eteğinde dolaşanlar diye :) elhamdülillah yine sağcıyım o ne yaparsa doğrudur diye atgözlüğüyle bakmıyorum olaylara o yüzden size öyle geliyor olabilirim.dün boykot boykot van minut van minut diye çırpınıyordunuz şimdi israil le işbirliği yapmamız şart dendiğinde gıkınız bile çıkmadı yine o ne diyorsa doğrudur dediniz
gelelim sizin görek istemediğiniz başka olaylara mesela büyük ortadoğu projesi gibi ırak suriye derken şimdi sıra türkiyede farkında değil misiniz ? güneydoğu da taş üstünde taş kalmamış açın gözünüzü artık.
hani şehit gelmeyecekti analar ağlamayacaktı yine kandırıldık muhabbetine de girmeyin zira arınç ın biz bu süreçte onların silah depoladığının farkındaydık dediğini de unutmayın
ilahiyatlara imamhatiplere önem veriyor namaz kılıyor diye de bu gerçekleri göz ardı edemem

:cool::cool::cool:

acaba istihbarat doğru ise sümeyyenin engellenmiş olabilir mi hani eğer böyle bir istihbarat var ise suikati beklememişlerdir herhalde :KK76:

Recep Tayyip Erdoğana gelince eğer doğru ise dış güçler neden bizim ülkemizin Cumhurbaşkanını öldürmek istesin :KK52: menfaatlerine dokunmuyordur kesin :KK48:,

ALLAH cc seni ve ülkemizi korusun inşallah bu kadar dua ile hak yerini bulacak :KK39:

Bi insanın hayin olduğuna oturdugumuz yerden nasıl karar verebiliyoruz onu anlamadım:cool:

Ki sıradan biri değil ztn Devlet büyüğü

Kaldiki sadece kahraman olur korkusu mu ölmesin dedirtiyo..

Surdaki siviller için üzülen insanlığimıza ne oldu??

sanırım burada laf bana geldi sağcı olup da sol kesimin eteğinde dolaşanlar diye :) elhamdülillah yine sağcıyım o ne yaparsa doğrudur diye atgözlüğüyle bakmıyorum olaylara o yüzden size öyle geliyor olabilirim.dün boykot boykot van minut van minut diye çırpınıyordunuz şimdi israil le işbirliği yapmamız şart dendiğinde gıkınız bile çıkmadı yine o ne diyorsa doğrudur dediniz
gelelim sizin görek istemediğiniz başka olaylara mesela büyük ortadoğu projesi gibi ırak suriye derken şimdi sıra türkiyede farkında değil misiniz ? güneydoğu da taş üstünde taş kalmamış açın gözünüzü artık.
hani şehit gelmeyecekti analar ağlamayacaktı yine kandırıldık muhabbetine de girmeyin zira arınç ın biz bu süreçte onların silah depoladığının farkındaydık dediğini de unutmayın
ilahiyatlara imamhatiplere önem veriyor namaz kılıyor diye de bu gerçekleri göz ardı edemem

biz cumhurbaşkanının ,başbakanın karısının türbanlı olup olmamasıyla ,namaz kılıp kılmamasıyla ilgilenmiyoruz.
biz yani yurtseverler insanların icraatlarına bakarız ,yoksa herkesin günahı da sevabı da kendine .
teşekkürler arkadaşım ,sağ camiadan sizin gibi insanların kalması beni mutlu etti.

Tek sen değilsin canım benim seni biliyoruz artık keşke üzerinede alınmasaydın: p bence mesajım gerekli yerlere gitti yalnız değilsin bu konuda ;)
Peki kime oy verelim sen ne tavsiye edersin kılıçdaroğluna mı (rabbim esirgesin :)yoksa ne istediğini bilmeyen mhp yemi?

ooo imalar, alırım bir dal.. neyse ehl-i keyf, benim yerime de yazmışsın yormadın beni kuşum sağol..

Kimse ölmesin, öyle bir isteği olamaz zaten kimsenin.. ama böyle bir istihbaratın olduğuna inanmıyorum.. Daha doğrusu bir istihbarat olduğuna inanmıyorum..

Tek sen değilsin canım benim seni biliyoruz artık keşke üzerinede alınmasaydın: p bence mesajım gerekli yerlere gitti yalnız değilsin bu konuda :KK66:
Peki kime oy verelim sen ne tavsiye edersin kılıçdaroğluna mı (rabbim esirgesin :)yoksa ne istediğini bilmeyen mhp yemi?
Göbek atarlar kakoo onların ne yapacağı belli de,solcu olmayan ama sol kesimin eteklerinde gezen ortaya karşıklar kime muhalafet edeceklerini şaşırp öyle sap gibi ortada kalırlar sanırım.
Son olarak ise olabilir tarihte olmuştur.
Ama en nihayetinde Allahın dediği olur.
Şair burada ne demek istemişo_O
Galiba aklınca laf sokmuş:KK53:
Ama alakayı kurmayı becerememiş:KK45:
" sağcı geçinip solcuların eteklerinde dolanan " ne demek bana açıklarmısın?
Kimdir bu kişiler?
Erdoğan a yapılan suikastla bu aklınca aşşağılamaya çalıştığın kesimin ne alakası var?
Sağcılık senin ve Erdoğan ın tekelinde mi?
Sağcıların Erdoğan a muhalefet olması çok mu acayip geliyor sana:KK14:
Neden?
Sağcılar düşünmeyi, konuşmayı,bir şeylere itiraz etmeyi bilmiyor mu?
Aklıma binbeşyüz tane soru geldi.Laf sokacaksanda bari biraz mantıklı olsun bir dahakine :KK14:
Konuya gelince asla ölmesini istemem, yargılansın umarım.

Back