- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
Böyle birşey olmasını hayatta istemem hep iddiada kalması dileği ile.
Durduk yere kahraman ilan edilecek filan, hiç gerek yok.
Istihbarat mi haha :) Teroristi bile secemeyen istihbarat suikast planini mi ogrenecek.Pehh komik olmus :)
sanırım burada laf bana geldi sağcı olup da sol kesimin eteğinde dolaşanlar diye :) elhamdülillah yine sağcıyım o ne yaparsa doğrudur diye atgözlüğüyle bakmıyorum olaylara o yüzden size öyle geliyor olabilirim.dün boykot boykot van minut van minut diye çırpınıyordunuz şimdi israil le işbirliği yapmamız şart dendiğinde gıkınız bile çıkmadı yine o ne diyorsa doğrudur dedinizGöbek atarlar kakoo onların ne yapacağı belli de,solcu olmayan ama sol kesimin eteklerinde gezen ortaya karşıklar kime muhalafet edeceklerini şaşırp öyle sap gibi ortada kalırlar sanırım.
Son olarak ise olabilir tarihte olmuştur.
Ama en nihayetinde Allahın dediği olur.
sanırım burada laf bana geldi sağcı olup da sol kesimin eteğinde dolaşanlar diye :) elhamdülillah yine sağcıyım o ne yaparsa doğrudur diye atgözlüğüyle bakmıyorum olaylara o yüzden size öyle geliyor olabilirim.dün boykot boykot van minut van minut diye çırpınıyordunuz şimdi israil le işbirliği yapmamız şart dendiğinde gıkınız bile çıkmadı yine o ne diyorsa doğrudur dediniz
gelelim sizin görek istemediğiniz başka olaylara mesela büyük ortadoğu projesi gibi ırak suriye derken şimdi sıra türkiyede farkında değil misiniz ? güneydoğu da taş üstünde taş kalmamış açın gözünüzü artık.
hani şehit gelmeyecekti analar ağlamayacaktı yine kandırıldık muhabbetine de girmeyin zira arınç ın biz bu süreçte onların silah depoladığının farkındaydık dediğini de unutmayın
ilahiyatlara imamhatiplere önem veriyor namaz kılıyor diye de bu gerçekleri göz ardı edemem
Tek sen değilsin canım benim seni biliyoruz artık keşke üzerinede alınmasaydın: p bence mesajım gerekli yerlere gitti yalnız değilsin bu konudasanırım burada laf bana geldi sağcı olup da sol kesimin eteğinde dolaşanlar diye :) elhamdülillah yine sağcıyım o ne yaparsa doğrudur diye atgözlüğüyle bakmıyorum olaylara o yüzden size öyle geliyor olabilirim.dün boykot boykot van minut van minut diye çırpınıyordunuz şimdi israil le işbirliği yapmamız şart dendiğinde gıkınız bile çıkmadı yine o ne diyorsa doğrudur dediniz
gelelim sizin görek istemediğiniz başka olaylara mesela büyük ortadoğu projesi gibi ırak suriye derken şimdi sıra türkiyede farkında değil misiniz ? güneydoğu da taş üstünde taş kalmamış açın gözünüzü artık.
hani şehit gelmeyecekti analar ağlamayacaktı yine kandırıldık muhabbetine de girmeyin zira arınç ın biz bu süreçte onların silah depoladığının farkındaydık dediğini de unutmayın
ilahiyatlara imamhatiplere önem veriyor namaz kılıyor diye de bu gerçekleri göz ardı edemem
Tek sen değilsin canım benim seni biliyoruz artık keşke üzerinede alınmasaydın: p bence mesajım gerekli yerlere gitti yalnız değilsin bu konuda
Peki kime oy verelim sen ne tavsiye edersin kılıçdaroğluna mı (rabbim esirgesin :)yoksa ne istediğini bilmeyen mhp yemi?
Şair burada ne demek istemişGöbek atarlar kakoo onların ne yapacağı belli de,solcu olmayan ama sol kesimin eteklerinde gezen ortaya karşıklar kime muhalafet edeceklerini şaşırp öyle sap gibi ortada kalırlar sanırım.
Son olarak ise olabilir tarihte olmuştur.
Ama en nihayetinde Allahın dediği olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?