- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
Keske herkes yaptiklarinn hesabini verse bu dunyada ama oyle bir sey yok tabiÖlmesin ama hesap versin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske herkes yaptiklarinn hesabini verse bu dunyada ama oyle bir sey yok tabiÖlmesin ama hesap versin...
Şair burada ne demek istemiş
Galiba aklınca laf sokmuş
Ama alakayı kurmayı becerememiş
" sağcı geçinip solcuların eteklerinde dolanan " ne demek bana açıklarmısın?
Kimdir bu kişiler?
Erdoğan a yapılan suikastla bu aklınca aşşağılamaya çalıştığın kesimin ne alakası var?
Sağcılık senin ve Erdoğan ın tekelinde mi?
Sağcıların Erdoğan a muhalefet olması çok mu acayip geliyor sana
Neden?
Sağcılar düşünmeyi, konuşmayı,bir şeylere itiraz etmeyi bilmiyor mu?
Aklıma binbeşyüz tane soru geldi.Laf sokacaksanda bari biraz mantıklı olsun bir dahakine
Konuya gelince asla ölmesini istemem, yargılansın umarım.
Herkes aklınca laf sokuyor demi prıblem ne.Cümlem tam öyle değil solcu olmayan ama ne olduklarıda belli olmayanlar var.Herşeye muhalif olupta bir tarafı olmayanlar.Onlar ne halt edecek merak ettim yazdım.Şair burada ne demek istemiş
Galiba aklınca laf sokmuş
Ama alakayı kurmayı becerememiş
" sağcı geçinip solcuların eteklerinde dolanan " ne demek bana açıklarmısın?
Kimdir bu kişiler?
Erdoğan a yapılan suikastla bu aklınca aşşağılamaya çalıştığın kesimin ne alakası var?
Sağcılık senin ve Erdoğan ın tekelinde mi?
Sağcıların Erdoğan a muhalefet olması çok mu acayip geliyor sana
Neden?
Sağcılar düşünmeyi, konuşmayı,bir şeylere itiraz etmeyi bilmiyor mu?
Aklıma binbeşyüz tane soru geldi.Laf sokacaksanda bari biraz mantıklı olsun bir dahakine
Konuya gelince asla ölmesini istemem, yargılansın umarım.
Dualara icabet eden kim? :))Korkmayin arkadaslar ona birsey olmaz sevenlerinin duasi yeter ona. keske cumhurbaskanini sevdikleri kadar ona ettikleri duanin yarisini askerlere polislerede etselerdi onlarda sehit olmasalardi. Onlar kim ki tabi dua etcekler cumhurbaskani herkesten kiymetli.
Dualara icabet eden kim? :))
Çok kasmayın yav ölüm Allahtan bir saniye şaşmaz herşey sebeb.
Mukadderat denen birşey var :)Bir arkadas yazmis ya bizim dualarimiz korur onu diye. Madem dualarinin boyle bir etkisi var ben de asker ve polislerimiz icin dua istedim. Bunun siyasetle muhalefetle hic bir ilgisidecyok ayrica
O olmaz ama onun gibiler hep olur muhalafette hep muhalefet kalır :))
Dualara icabet eden kim? :))
Çok kasmayın yav ölüm Allahtan bir saniye şaşmaz herşey sebeb.
Mukadderat denen birşey var :)
O olmaz ama onun gibiler hep olur muhalafette hep muhalefet kalır :))
Hee nasl olmuş farketmedim.Tel tuşlarına adapte olmadım sürekli düzenleme yapıyom .yazdiklarim yazdiklarina karismis ama anladin sen beni z
Benden kaynakli bir sorun oldu.Düzenleme
Sonra farkettim kafam karıştı,neyse olur öyle.Benden kaynakli bir sorun oldu.
kulustur bir telefonum oldugu icin oluyor boyle.Sonra farkettim kafam karıştı,neyse olur öyle.
Külüstürden nete girip yazabiliyosyn ama hep şikayet hep hep :)) neyse şaka bu:))kulustur bir telefonum oldugu icin oluyor boyle.
cok sukur sikayetim yok varsin hic telefonum olmasin huzurum olsuncan guvenligim olsun gerisi kolay yeter. Akilli telefonlar ilk ciktiginda almistim 5 yildir ayni telefonu kullaniom.Külüstürden nete girip yazabiliyosyn ama hep şikayet hep hep :)) neyse şaka bu:))
Benimki s5 ama bende sürekli düzenleme yapıyorum çok hatalı basıyorum tuşlara.
İsabet ettirme sorunum var ne kadan s5li bir zengin olsamda : p
Hay maşallah eskitmek güzel bi duygu.Not 3 ü suya sokmasaydı oğlum bende halen onunla olurdum sanırım.Ama soktu yetmedi birdaha soktucok sukur sikayetim yok varsin hic telefonum olmasin huzurum olsuncan guvenligim olsun gerisi kolay yeter. Akilli telefonlar ilk ciktiginda almistim 5 yildir ayni telefonu kullaniom.
cok sukur sikayetim yok varsin hic telefonum olmasin huzurum olsuncan guvenligim olsun gerisi kolay yeter. Akilli telefonlar ilk ciktiginda almistim 5 yildir ayni telefonu kullaniom.
Tuketim toplumu olduk malesef. hoyratca tuketiyoruz. elimden geldigince ihtiyaclarim dogrultudunda hareket etmeye calisiyorum ama sosyal hayatinds bazi yaptirimlari oluyor. Bu ulkede acliktan olen bebekler oluyor hala bunlari dusundukce kendimden utaniyorum.Hay maşallah eskitmek güzel bi duygu.Not 3 ü suya sokmasaydı oğlum bende halen onunla olurdum sanırım.Ama soktu yetmedi birdaha soktuneyse:)))
Evt aldığımız nefesin hesabını verecekken bu kadar israfınkini nasl verecez bilmiyorum.Seni tenzih ederim ama Allahtan hakkıyla utanıp hesabını düşünmediğimiz için bu haldeyiz.İhtiyaç mı israf mı, ,, kavramlarımız karşımış boyut değiştirmiş, konu uzun ve konu dışı :))Tuketim toplumu olduk malesef. hoyratca tuketiyoruz. elimden geldigince ihtiyaclarim dogrultudunda hareket etmeye calisiyorum ama sosyal hayatinds bazi yaptirimlari oluyor. Bu ulkede acliktan olen bebekler oluyor hala bunlari dusundukce kendimden utaniyorum.
Evet konu Erdogandi ama benim hic onu konusasim yok valla.Evt aldığımız nefesin hesabını verecekken bu kadar israfınkini nasl verecez bilmiyorum.Seni tenzih ederim ama Allahtan hakkıyla utanıp hesabını düşünmediğimiz için bu haldeyiz.İhtiyaç mı israf mı, ,, kavramlarımız karşımış boyut değiştirmiş, konu uzun ve konu dışı :))