Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok mu kimsedeee
bakıcam şimdi canımEki Görüntüle 1268140 Eki Görüntüle 1268141 Eki Görüntüle 1268142 Eki Görüntüle 1268144
Bende bu ürünler var yeni konu actim taytlar pantalonlar trenckot mont kaban. Herşey var beklerim
gönderirsen memnun olurum :)Batik marka taş rengi deri montum var tipi çok güzel istersen resim gönderirim.
kaç beden ve fiyatı nedir?bende bu var görmüşmüydün bilmiyorum ama diğerini görmüştün sanırım..![]()
kaç beden ve fiyatı nedir?
bütçeme uygun değil ama takas düşünürsenüz konuşabiliriz36 beden herry 35 lira ..
bütçeme uygun değil ama takas düşünürsenüz konuşabiliriz
kaç bedensinizbakmıştım sizin konunuza beden uymuyordu malesef..
kaç bedensiniz
ha evet ama s beden uyumlu ben s-m bedenim tam oturuyor hatta azcık dar :) siz bilirsiniz tabi36 özelden görüşmüştük diğer deri mont için sizin yeşil trenç l bedendi..
ha evet ama s beden uyumlu ben s-m bedenim tam oturuyor hatta azcık dar :) siz bilirsiniz tabi
peki canım :) elimde bir sürü s beden ürün var ihtiyacın olan bir şey olursa takaslarızevet söylemiştinizde içime sinmedi malesef riske girmek :)