• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taylor Marie Hill

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Colorado, USA
Boy ; 176cm
göz
: yeşil
saç: kahve

20120128taylorhill0739.jpg

58910991.jpg

33447908.jpg

09d2.jpg

121502zoom.jpg

29990075.jpg

21tdz.jpg

91r20110812taylorhill12.jpg

1264365.jpg

s13481225675230873.jpg

47560479.jpg

image4ew.jpg

taylormariehillforannev.jpg

121504zoom1.jpg

nastygaltealcelinepocke.jpg

Son düzenleme:
tatlı ve masum bi yüzü var ama kaşları çok kötü hayat devam ediyordaki hayatın kaşları sanki çok benziyo...bide kırmızımsı bi sraptez elbisede çok kötü çıkmış fiziği resmen yemek borusu kemikleri gözüküyo zayıflıştan orda çok itici

doğal kaşları begenıyorum ben,kız guzel yalnız bu kadar mınık masum bır yuze fazla uzun boy biraz tuhaf duruyor sankı

doğal kaşları begenıyorum ben,kız guzel yalnız bu kadar mınık masum bır yuze fazla uzun boy biraz tuhaf duruyor sankı

evet bu masum yüze boy ve zayıflık çok az kilo alsa daha iyi olur sanki...bende beğeniyorum doğal kaşları ama bu sanki fazla kalın ve kara beren saatin ve gençken hülya avsarın kaşlarını beğeniyorum....bide bu kızın dudakları silikonlu yada dolgu yaptırmış sanki bişey var yani

Son düzenleme:
tatlı ve masum bi yüzü var ama kaşları çok kötü hayat devam ediyordaki hayatın kaşları sanki çok benziyo...bide kırmızımsı bi sraptez elbisede çok kötü çıkmış fiziği resmen yemek borusu kemikleri gözüküyo zayıflıştan orda çok itici

o 2 kişinin olduğu resmi söylüyorsunuz sanırm. straples giyen o değil. soldaki elinde telefon olan o..

bende doğal kaşları severim. brooke shields ın kaşlarını andırıyor.. onunda gençliğine benzettim.ki gençliğine bayılırım onun.. benim beğendiğim bir yüz. tabii zevkler görecelidir. ama çirkin olarak görmem kendi adıma mümkün değil.

bende beğendim özellikle hafif makyajlı ve doğal hallerini,ama bazı konseptler de yakışmış..kaşları harika,altlardan alınmış bazı resımlerde ama o dışarda elinde kahve,kitap okurken ki haline bayıldım mesela,fıstık valla:)

Back