TAYİNCİ OLUP LOJMANDA YA DA KİRADA OTURACAK GELİNLER

delikizinceyizi0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
55
42
29
Tayinciler, eş durumundan tayincilerrr. Gelin evi malum heyecanlar. Tayini ve 2-5 yılda taşınacağımı düşünerek nasıl eşyalar almam gerektiğine karar veremedim. Yatak odası, salon, oturma odası, konsol ıvır zıvır herşey en başta alınsın mı kalitesiz mi alınsın. Düşünceleriniz neler.

Kalitesiz olarak düşünmeyin öyle alırsanız zaten tek tasinmada hepsi ölür. Eşim asker lojmanda yaşıyoruz. Gereksiz şeyler almayın . Mesela konsol gerçekten çok gereksiz bişey, avizelerinize dikkat edin çok fazla kırılacak unsuru olmasın. Ben ince camlı ve pahalı avizeler aldım her taşımada beni tedirgin ediyolar. TV yi hareketli aparatlarla duvara tutturun ve TV ünitesi almayın ama kitaplık alabilirsiniz hatta bence bir evin olmazsa olmazı. Koltuk takımınız çok kaba olmasın ve ergonomik olsun ben bir üçlü bir ikili bir berjer aldım salonu dizayn etmesi kolay oluyo. Tullerimi uzun almıştım gittiğim evlerin tavan boyu kısa olanlarda alttan perde mandalı kullanıp şıklık katıyorum. Çok pahalı halı ve tül almanın hiç anlamı yok. İlk evinizde çok iyi duracak ama başka eve geçince o kadar para verdiginize uzuleceksiniz. Mobilyalarınızı içinize sinen bi marka model alın zaten tasinicaz diye kalitesiz ürünler almayın ama gereksiz mobilyalar da almayın. Taşınırken fazla eşya fazla nakliye bedeli demektir.
Ben yolluklarimi kaydırmaz tabanlı kesme halilardan almıştım ve kullanışlı da oldu . Koltuklarınız mümkünse sandıklı ve yatak olabilenlerden olsun yoksa bizim gibi ailelerin geldiğinde yatabilmesi için birşeyler daha almak zorunda kalırsınız. Hele bebekginiz olduğunda zaten yanınızda birlerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Ayrıca kesinlikle almanızı tavsiye etmem gereken şeyse robot süpürge. Mükemmel bi kurtarıcı

Merhaba cnm kendinize yük etmeyin fazla eşya alarak gereksiz konsol falan az olsun ucuz olsun diyede düşünme benim 3 tayin yerim çok şükür hiç bir esyamda yipranma olmadı. Eşyalarına göre ev bulmakta zor cnm gidiceginiz yer küçük bir yerse daha büyük sıkıntı kaliteli al ama az eşya al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…